tanışma mesajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bayan Emine38 sizlerin bu göndermis oldugunuz mejasiniz  dan dolayi mutlu oldugumu ve insanlarla bazi kisiseligimi paylasmak iyi olur diyede düsünmekteyim  tabi de farkli düsünceler de olur .javascript:void(0);
Göz kırpan

Sevgiler paylaşıldıkça çoğalır acılarsa paylaşıldıkça azalır...

umarim öyle söylediginiz gibi olur, Emine38 tesekürlerimi  sunarim sizlere ve sitedeki arkadaslara da.

saygi deger arkadas emine38  gülümsemeyi  aldim ama  güldürende yok acajavascript:void(0);
Göz kırpanba neye gülsem sizlerin bana yoladiginiz o neseli kelimeye bir sebep göremiyorum.sevgilerimle.

Ayrica da benim degistigin icin de sana teskürlerimi iletiyorum.emine 38

merhaba ozgurozen...
Hünkar bey merhabalar ben sadece bir gülümseme gönderdim teşekkür etmenize karşılık yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.Saygı ve sevgilerimle..

Ben aslin da mutlu oldum sizlerin bana göndermis oldugunuz  o gülümsemede, yanis bir anlasilma konu degil .Umarim daha da yazisiriz beraberce ayrica sevgilerimi iletir ve güzel bir günün yasanmani dilerim.  Emine38 Ben de size bir javascript:void(0);
Öpücük göderiyorum yanlis anlasilmasin göynümde öyle gecti ve göndereyim dedim ken dime .

Daha iyi ve güzel olan yilar sizleri karsilamaya hazirlanmakta ayrica sevimli  biri oldugunuzu okuyorum.sevgilerimle  ;)

merhaba arkadaşlar.ben Sakarya ’dan Hayal aranıza katılalı az bir zaman oldu. Güzel şeyler paylaşacağımıza inanıyorum.

yeni gelen bütün arkadaşlar.
hoş geldiniz, sefalar getirdiniz,
başarı dileklerimle.

slm arkadaşlar şans eseri buldum burayı cok hoş sade bir yer banada yeriniz varmı

özellikle forum siteniz cok hoşuma gitti forum yönetimine emeginden dolayı teşekkürler

Geri