Kendimden bahsedeyim biraz Ben özel bir şirkette Gen. Müd. asistanlığı yapıyordum ancak pazarlama departmanına geçmek üzreyim bununla ilgili yazılarla şu anda daha çok ilgimi çekiyor 37 yaşındayım.
Arkadaşlar çok tşk. ederim herkese iyi bir gün diliyorum. Umarım iyi bir bilgi alışverişi içinde oluruz öyle umut ediyorum sitenin isminden de anlaşıldığı üzre yazılar çok güzel devamı bekliyorum. bende göndermeye devam edeceğim. İyi çalışmlara kolay gelsin
slm codex iletime yanıt verdiğin için teşekkür ederim.ben bu siteye üye olduktan birkaç gün sonra soru sormuştum ama cvbı almadım ben bi yanlışlık mı yaptım diye düşünüyorm ama yapmış olamam çünkü gönderildi yazdı bana yardımcı olursan sevinirim şimdiden tşkler
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.