sizlerle birlikte olmamanin mutlulugunu yasamaktayim.sizin gibi dostlara bujavascript:void(0); Üzgünsira da muhtacim Ve de sizin gibi düsünenlere hepinize en iciten tesekürlerimi iletmek isterim.
arkadaşlar herkese hoşgeldiniz diyorum,kendinizi rahat hissedeceğiniz bir ortam ben öyle hissediyorum.Hünkar bey sizde yanlış anlamadıysam üzgün sünüz heralde umarım üzüntünüz herneyse geçmiştir..Kendinizi negatif düşüncelerle içinizi karartmayın...Mutlu huzurlu güzel günler dilerim...
Emine38 Dogru nedeni ise esim den dolayi iki yildan beri ayri yasamak ve de sonun da bu duruma geldim ,sizlere de candan tesekürklerimi sunarim neseli yilar gecirmenizi dilerim.Ayrica da bu sitiyi kendimi gelistirmek icin ondan dolayi bu siteyi aramaya koyuldum ve de buldugumu umuyorum sizlerin yardimiyla yalinizligimi öyle gidermekteyim.javascript:void(0); Gülümseme vede ginede icimi sizlerle de paylasmak dogru olurmu diye de celiskideyim.sevgilerimle vede tesekür ederim bana göndermis oldugunuz cümlelerden dolayi.
Rica ederim hünkar bey,herkesin farklı farklı dertleri ,sıkıntıları oluyor hayatta;ama bu sıkıntılardan dolayı hayatı zehir etmeye değmez;çünkü dünyaya bir kere geliyoruz!Site gerçekten güzel kendinizi geliştireceğinize inanıyorum herkes saygılı ve ilgili bundan dolayı burdan sitedeki arkadaşlarımın hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum..Burası paylaşma yeri
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.