tanışma mesajı

• Konbuyu başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde mehmetd tarafından oluşturulan tanışma mesajı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 38,564 kez görüntülenmiş, 210 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı tanışma mesajı
Konbuyu başlatan mehmetd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GulsahToptas
M

mehmetd

Kullanıcı
23 Şub 2007
En iyi cevaplar
0
0
yeni arkadaşalara hoş geldiniz diyorum.
başarı dileklerimle.

C

ceyda

Kullanıcı
11 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
hoşgeldiiiiin burcu
;)

N

nehir

Kullanıcı
18 Şub 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Tekrar yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum...

Sevgi ve saygılarımla

H

haberci

Kullanıcı
9 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
MERHABA arkdaşlar bende yeni üye oldum :-[ saygı ve sevgilerimle :)

K

küçük şımarık

Kullanıcı
4 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
saygı, sevgi ve başarılı günler dileklerimle.

G

gülay öztürk

Kullanıcı
11 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Merhaba ben Gülay 67liyim.Yeniyim , ;) burda oluğum için çok mutluyum.Başarılar herkeze.

K

küçük şımarık

Kullanıcı
4 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Merhaba arkadaşlar sitenize yeni üye oldum güzel bir forum sitesi site yapımında emeği geçen herkese ve üyelere selamlar 

H

Hünkar1

Bu siteye katilan tüm dostlara sevgilerimi iletiyorum,taniyana vede tanimiyana da en icten de basarilar dilerim.
:D

O

onurlu

Kullanıcı
6 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
balıkesir
arkadaşlar aramıza hoş geldiniz umarım iyi zaman geçirirsiniz

H

Hünkar1

sizlerle birlikte olmamanin mutlulugunu yasamaktayim.sizin gibi dostlara bujavascript:void(0);
Üzgünsira da muhtacim Ve de sizin gibi düsünenlere hepinize en iciten tesekürlerimi iletmek isterim. :(

H

Hünkar1

özlem 74 javascript:void(0);
Göz kırpan sevgilerimle  iyi bir gün gecirmeniz i diler vede neseli olmasdini dilerim.

E

emine38

Kullanıcı
5 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
arkadaşlar herkese hoşgeldiniz diyorum,kendinizi rahat hissedeceğiniz bir ortam ben öyle hissediyorum.Hünkar bey sizde yanlış anlamadıysam üzgün:( sünüz heralde umarım üzüntünüz herneyse geçmiştir..Kendinizi negatif düşüncelerle içinizi  karartmayın...Mutlu huzurlu güzel günler dilerim...

H

Hünkar1

Emine38 Dogru  nedeni ise esim den  dolayi iki yildan beri ayri yasamak ve de sonun da bu duruma geldim ,sizlere de candan tesekürklerimi sunarim neseli yilar gecirmenizi dilerim.Ayrica da bu sitiyi kendimi gelistirmek icin ondan dolayi bu siteyi aramaya koyuldum ve de buldugumu umuyorum  sizlerin yardimiyla yalinizligimi öyle gidermekteyim.javascript:void(0);
Gülümseme vede ginede icimi sizlerle de paylasmak dogru olurmu diye de celiskideyim.sevgilerimle vede tesekür ederim bana göndermis oldugunuz cümlelerden dolayi.

E

emine38

Kullanıcı
5 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
Rica ederim hünkar bey,herkesin farklı farklı dertleri ,sıkıntıları oluyor hayatta;ama bu sıkıntılardan dolayı hayatı zehir etmeye değmez;çünkü dünyaya bir kere geliyoruz!Site gerçekten güzel kendinizi geliştireceğinize inanıyorum herkes saygılı ve ilgili bundan dolayı burdan sitedeki arkadaşlarımın hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum..Burası paylaşma yeri  ;)