s.a bende 29 nisan da üye oldum.gerçi bunu yazmak saçma geliyo ama yine de yazdım,yazmış olmak için.güzel bi site gerçekten,umarım düşüncelere; insana ait olduğu için değer veren,samimi insanlarla karşılaşırım...
Anlamadim neyi sacma buldunuz ecaba ? Her kisinin fikirleri ve de düsünceleri bjavascript:void(0); Sustumir birini tutmaz diyede düsünüyorum . Site arkadaslara sevgilerimi iletirim.
herkese merhaba arkadaşlar hoşgeldiniz, sevgili aleynaa umarım dilediğin gibi bir sitedesindir.ve de selçuk arkadaşımızada burdan selamlarımı gönderiyorum Saygı ve Sevgilerimle... (hünkar bey merhaba )
sadece artık hayal kırıklığına dayanamıyorum.gerçi tecrübeler en iyi öğretmenlerdir.onlarıda yaşamamız gerekiyo ama işte yaşarken zor oluyo işte.atlatıcaz inş h. akşamlar herkese
Etki84 sag olun ama ben 04,09 beri bu sitede bulunmaktayim ama sizlerin mejasinizi okudugum icin böyle yazmaya gerek buldum.Tesekürler saygilarimla.javascript:void(0); Öpücük
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.