tanışma mesajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Umarim iyi vakiit gecirirsiniz arkadaslar,ve memnun olursuinuz.
sevgilrerle kalin.javascript:void(0);
Gülümseme

Selcuu  arkadas  mejasin icin tesekürler, javascript:void(0);
Şaşırmış

s.a bende 29 nisan da üye oldum.gerçi bunu yazmak saçma geliyo ama yine de yazdım,yazmış olmak için.güzel bi site gerçekten,umarım düşüncelere; insana ait olduğu için değer veren,samimi insanlarla karşılaşırım...

Anlamadim neyi sacma buldunuz ecaba ?
Her kisinin fikirleri ve de düsünceleri bjavascript:void(0);
Sustumir birini  tutmaz  diyede düsünüyorum .
Site arkadaslara sevgilerimi iletirim.

başkaların yazdığı okumak tanımak benimde çok hoşuma gidiyo ama;kendimi tanıtmak,anlatmak içimden gelmiyo.kendimle alakalı yani.yinede dikkate almanız güzeldi....

ya gerçekten çok saol.inşlah olur.yinede artık öğrendim bak;ne kadar güvenirsen güven insanlar için hep bi şüphen olsun ki hayal kırıklığı olmasın....

herkese merhaba arkadaşlar hoşgeldiniz, sevgili  aleynaa  umarım dilediğin gibi bir sitedesindir.ve de selçuk arkadaşımızada burdan selamlarımı gönderiyorum Saygı ve Sevgilerimle...
(hünkar bey merhaba )    :)

sadece artık hayal kırıklığına dayanamıyorum.gerçi tecrübeler en iyi öğretmenlerdir.onlarıda yaşamamız gerekiyo ama işte yaşarken zor oluyo işte.atlatıcaz inş h. akşamlar herkese

EMINE Tesekürlerimi iletir saglikli yasam lar dilerimjavascript:void(0);
Göz kırpan,bu arada da selcuu ga da selamlar .javascript:void(0);
Kahkaha

Etki84 sag olun ama ben 04,09 beri bu sitede bulunmaktayim ama sizlerin mejasinizi okudugum icin böyle yazmaya gerek buldum.Tesekürler  saygilarimla.javascript:void(0);
Öpücük

Tesekürler  Maximus sizler de hos bulduk iyiki varolmussunuz sevgili arkadasim.javascript:void(0);
Kahkaha

Geri