tanışma mesajı

• Konbuyu başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde mehmetd tarafından oluşturulan tanışma mesajı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 38,561 kez görüntülenmiş, 210 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı tanışma mesajı
Konbuyu başlatan mehmetd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GulsahToptas
H

Hünkar1

Bayan Emine38 sizlerin bu göndermis oldugunuz mejasiniz  dan dolayi mutlu oldugumu ve insanlarla bazi kisiseligimi paylasmak iyi olur diyede düsünmekteyim  tabi de farkli düsünceler de olur .javascript:void(0);
Göz kırpan

E

emine38

Kullanıcı
5 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sevgiler paylaşıldıkça çoğalır acılarsa paylaşıldıkça azalır...

H

Hünkar1

umarim öyle söylediginiz gibi olur, Emine38 tesekürlerimi  sunarim sizlere ve sitedeki arkadaslara da.

H

Hünkar1

saygi deger arkadas emine38  gülümsemeyi  aldim ama  güldürende yok acajavascript:void(0);
Göz kırpanba neye gülsem sizlerin bana yoladiginiz o neseli kelimeye bir sebep göremiyorum.sevgilerimle.

H

Hünkar1

Ayrica da benim degistigin icin de sana teskürlerimi iletiyorum.emine 38

E

emine38

Kullanıcı
5 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
merhaba ozgurozen...
Hünkar bey merhabalar ben sadece bir gülümseme gönderdim teşekkür etmenize karşılık yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.Saygı ve sevgilerimle..

H

Hünkar1

Ben aslin da mutlu oldum sizlerin bana göndermis oldugunuz  o gülümsemede, yanis bir anlasilma konu degil .Umarim daha da yazisiriz beraberce ayrica sevgilerimi iletir ve güzel bir günün yasanmani dilerim.  Emine38 Ben de size bir javascript:void(0);
Öpücük göderiyorum yanlis anlasilmasin göynümde öyle gecti ve göndereyim dedim ken dime .

E

emine38

Kullanıcı
5 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
tşk Saygı ve sevgilerimle

C

ceyda

Kullanıcı
11 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
merhaba ozgurozen hoşgeldin... :)

N

nuranboztas

Kullanıcı
19 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum gerçi bir haftadır takip ediyordum yabancı değilim yani :)

H

Hünkar1

Daha iyi ve güzel olan yilar sizleri karsilamaya hazirlanmakta ayrica sevimli  biri oldugunuzu okuyorum.sevgilerimle  ;)

F

firstmoontr

Kullanıcı
25 Şub 2007
En iyi cevaplar
0
0
sakarya
merhaba arkadaşlar.ben Sakarya ’dan Hayal aranıza katılalı az bir zaman oldu. Güzel şeyler paylaşacağımıza inanıyorum.

M

mehmetd

Kullanıcı
23 Şub 2007
En iyi cevaplar
0
0
yeni gelen bütün arkadaşlar.
hoş geldiniz, sefalar getirdiniz,
başarı dileklerimle.

B

BYGOLGE

Kullanıcı
20 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
ANKARA
www.clupgenclik.com
slm arkadaşlar şans eseri buldum burayı cok hoş sade bir yer banada yeriniz varmı

özellikle forum siteniz cok hoşuma gitti forum yönetimine emeginden dolayı teşekkürler