Bayan Emine38 sizlerin bu göndermis oldugunuz mejasiniz dan dolayi mutlu oldugumu ve insanlarla bazi kisiseligimi paylasmak iyi olur diyede düsünmekteyim tabi de farkli düsünceler de olur .javascript:void(0); Göz kırpan
saygi deger arkadas emine38 gülümsemeyi aldim ama güldürende yok acajavascript:void(0); Göz kırpanba neye gülsem sizlerin bana yoladiginiz o neseli kelimeye bir sebep göremiyorum.sevgilerimle.
merhaba ozgurozen... Hünkar bey merhabalar ben sadece bir gülümseme gönderdim teşekkür etmenize karşılık yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.Saygı ve sevgilerimle..
Ben aslin da mutlu oldum sizlerin bana göndermis oldugunuz o gülümsemede, yanis bir anlasilma konu degil .Umarim daha da yazisiriz beraberce ayrica sevgilerimi iletir ve güzel bir günün yasanmani dilerim. Emine38 Ben de size bir javascript:void(0); Öpücük göderiyorum yanlis anlasilmasin göynümde öyle gecti ve göndereyim dedim ken dime .
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.