Maximus
Kullanıcı
Öğrencilerin çoğu için başarı derslerden geçmekten başka bir şey değildir.Ama asıl başarı hayatın her köşesinde başarılı olmaktır. Bu da her an her zaman mutlu olmaktır..
Dürüstçe yorumda bulunmam gerekirse, ”inşallah” sözcüğü artık dilimize oldukça yerleşmiş bir sözcük ve iyi niyet temennisi olarak kullanılmış olsa da, acaba başarı yolunda önemi ne kadardır?Maximus' Alıntı:Tülay,seni destekliyorum ve inanıyorum ki sen bu öss’yi bu sene inşallah kazanacaksın..
İyi çalışamalar dilerim..
çok doğru.bir şey daha;hayatın da bir sınav olduğunu düşünürsek bizim işimiz zor demektir :-\ali gündoğan' Alıntı:BAŞARILI OLMAK SADE BİR LİSE SINAVINI VERMEK YADA ÖSS SINAVINI VERMEK DEÄİLDİR ÖNMELİ OLAN BAŞARI SINAVLARA NASIL HAZIRLANILACAÄINI ÖÄRENMEKTİR...
aynen katılıyorumm.imgesell' Alıntı:Başarılı olmak demek,hayata karşı ayakların üzerinde durabilmek ve bütün zorluklara göğüs germektir.Hayatta zaten bir sınavdır.herşeye rağmen gülümseyebiliyorsak ne mutlu)
Benim ”inşallah” sözcüğüne itiraz etttiğim gibi, siz de bu sözlere itiraz etmişsiniz ki, benim şahsi görüşüm haklısız. Yaradan elbette kulların aklı doğru yönde, doğru işlerde kullanması ister sanırım. Ve bu nedenle bizlere beyin verilmiş. Ancak, özellikle ”başarı” konusunu, ”Tanrı isterse, nasipse olur” gibi bir kavrama bağlamak yanlış. Çünkü Tanrı bize beynimizi kullanmamız için vermiş.orcunaktas' Alıntı:Galiba bizim toplumumuzdaki bazı aksaklıkların dilimize yerleştirdiği bir sözcük bu---Tanrı dilerse, Tanrı nasip ettiyse” anlamlarında dilek anlatan bir söz:
umarım sizi yalnış anlamadım.