Maximus
Kullanıcı
Öğrencilerin çoğu için başarı derslerden geçmekten başka bir şey değildir.Ama asıl başarı hayatın her köşesinde başarılı olmaktır. Bu da her an her zaman mutlu olmaktır..
Maximus' Alıntı:Tülay,seni destekliyorum ve inanıyorum ki sen bu öss’yi bu sene inşallah kazanacaksın..
İyi çalışamalar dilerim..
çok doğru.bir şey daha;hayatın da bir sınav olduğunu düşünürsek bizim işimiz zor demektir :-\ali gündoğan' Alıntı:BAŞARILI OLMAK SADE BİR LİSE SINAVINI VERMEK YADA ÖSS SINAVINI VERMEK DEÄİLDİR ÖNMELİ OLAN BAŞARI SINAVLARA NASIL HAZIRLANILACAÄINI ÖÄRENMEKTİR...
imgesell' Alıntı:Başarılı olmak demek,hayata karşı ayakların üzerinde durabilmek ve bütün zorluklara göğüs germektir.Hayatta zaten bir sınavdır.herşeye rağmen gülümseyebiliyorsak ne mutlu)
orcunaktas' Alıntı:Galiba bizim toplumumuzdaki bazı aksaklıkların dilimize yerleştirdiği bir sözcük bu---Tanrı dilerse, Tanrı nasip ettiyse” anlamlarında dilek anlatan bir söz:
umarım sizi yalnış anlamadım.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.