Sizce Başarılı Olmak 'ne demek'?

• Konbuyu başlatan Maximus
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim, Neyi, Nasıl Başardı? kategorisinde Maximus tarafından oluşturulan Sizce Başarılı Olmak 'ne demek'? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 34,108 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim, Neyi, Nasıl Başardı?
Konu Başlığı Sizce Başarılı Olmak 'ne demek'?
Konbuyu başlatan Maximus
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan carix
Y

yldrm_duygu

Kullanıcı
4 Ağu 2009
En iyi cevaplar
0
0
SİNOP
Bence başarılı olmak ...Sorumluluklarının farkında olarak, hiç bir şeyi ertelemeden, disipline olmuş bir hayatı yaşamaktır.

Bence birey olarak zamanı iyi kullanırsak 'ah'lar, 'keşke'ler , sorunlar azalacak ve birey olmanın verdiği mutluluk kendini ortaya çıkaracaktır.

Q

qamse

Arkadaşlar bir yalnışınız var başarı varış noktası değildir bi yolculuktur ;)

E

emrecayir

Kullanıcı
5 Nis 2010
En iyi cevaplar
0
0
sivas
hayata dair beklentilerimiz varsa şayet, mutluluğun kapısı şüphesiz başarı olgusundan geçer..........

T

talebeyim

Kullanıcı
31 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Hayatda kaçırmadığın fırsatların toplamı kazanılan başarıların bir sonucudur,
Nasıl fırsat kaçmaz ? sorusunun cevabı ise Nokta atışı yapmayı öğrenmektir.
Hayatın özünü yakalamak ve kendine zaman ayırmaktır.
Nokta atışı ise Cesarettir. Peki ya başarı ? Nokta atışı yapıyorum!!!
BAŞARI İNANMAKTIR.
SUCCESS = BELIEVE

H

halayci

Kullanıcı
30 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
Başarı kişinin hayatındaki programlı düzen ile doğru orantılıdır, kişi programına ne kadar uyarsa, prensiplerini o ölçüde korursa , kendisine olan özgüveni ve saygınlığı artar, dünyaya olan bakış açısı genişler, ve başarıda bundan sonra gelir kişiye,
keza mutluluğuda bu şekilde düşünebiliriz bir bakıma...

N

noxin

Kullanıcı
22 May 2010
En iyi cevaplar
0
0
Gaziantep
CeRkEs_26' Alıntı:
Başarı; tabiri caizse, önce eşeğini sağlam kazığa bağlamak,daha sonra ”inşallah” ”maaşallah” larla Allah’a tevekkül etmektir...Üzerimize düşeni yapıyorsak, başarı elbet gelecektir...Etrafımda görüyorum, ”o kadar çok çalıştım ama sınavım düşük geldi,geçemedim...” ya da ”o kadar uğraşmama rağmen şu xxx işini bir türlü kavrayamadım, helledemedim”...Neden bunlar? Çok değil, ETKİLİ çalışmak bizi başarıya götürmez mi? O yüzden başarı için az ama öz çalışma, özveri, ve biraz da inanç gerekir...Yani başarı, bence bu saydıklarımın neticesidir... ;)

aynen katılıyorum ;)

R

rallas

Kullanıcı
22 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Başarılı insanla başarısız insan arasındaki fark insanın alışkanlıklarıdır.

Z

zahide2010

Kullanıcı
28 Ağu 2010
En iyi cevaplar
0
0
Basari, kisinin kendisine ve baskalarina faydali olmasidir!  ;)

C

carix

Kullanıcı
28 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Yozgat
Orta halli bir ailenin erkek cocuğu... Mutlu bir aile ortamı. Babasının Başarısı! olsa gerek :)
ilkokul lise üniversite vs. biraz uğraşarak başarılı! olabilecek kadar zeki biri. ve de öyle yapıyor başarıyor!
sonra askerlik ve iş hayatı olayını da başarıyor!
hmm gayet güzel bir gelir. mutlu yaşam....
sonra tanışıyor biriyle. evleniyor çok daha mutlu oluyor gene başarıyor!
sonra çocuklarını kendisi gibi yetiştiriyor ve başarılı! bir baba oluyor.
hmm sorna dede oluyor :):):)
eee hayat böyle değil mi? oğulları da kendi gibi başarılı! oldu ve babalarını dünyalar güzeli torunlarıyla çok daha mutlu ettiler...
o kişi... hayat boyu başarılı oldu ve sıra geldi her insan gibi ölümü tatmaya...
sonra başarılı bir şekilde öldü :) Başarısız bir kul olarak...
benim fikrim bunlar.. kimseyi yargılamıyorum. kendime soruyorum. kendimi yargılıyorum.
ben yukardaki hayatı yaşıyorum... hatta çok daha iyisini...
daha ortalardayım çok şükür. ne halt yiyecem ölünce bilmiyorum.