Sigara İçmeyin!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında bu gibi işlemler kullanlar üstünde pek işe yaramıyor...(şekil A bakınız)

§edef' Alıntı:
valla ben nası bırakırım bilmem hiç de tiksinmedim  :D ;D >:(
( A )

Ne yaptıysam bırakmıyor çıldırıcam bir gün ama hayırlsı bakalım >:(

Çevremdeki bir kaç kişi sağlık sorunları başgösterdiğinde bıraktılar.İradeye sahip olunabildiğini gördüler ve içtikleri için pişmanlar.İçen arkadaşlarda sorunlarla karşılaşmadan bırakır inşallah...

Sedef sağol canımda pek tiksinmedim sen gibi :D ama nasipse bırakacam zor olacak ama inşl ;)

Bırakırsın bırakırsın  ;)
Tut ki oruç tutuyorsun sigara  orucu ve iftar ne zaman olacak belli değil .
İradeni tuttuğun müddetçe sevap alıyorsun.
Ne bileyim belki işe yarar  :-\

bu konunun açılması bizimgibiler için çok iyi oldu yani bırakacaklar için teşekkürler...

Ben kendime zarar verecek bir şeyi bile bile yapamam... Sigara kullanan herkesin en kısa zamanda bırakması dileğiyle  ;)

olmuyor yaa kaç kere denedim bırakamıyorum... tam bırakacağım derken birşeye moralim bozuluyor en başa geri dönüyorum...

ya hocam deneyin ne olursa olsun denemekten vazgeçmeyin çünkü o zehirlemekten hiç vazgeçmiyor

bilmiyorum ben daha hiç sigara içmedim
içenleri belki o yüzden  tam olarak anlamayabilirim
ama benim gördüğüm etrafımda
sigara içenlerin sağlıklardan durmadan şikayet etmeleri
bu yüzden bence bırakın
ilk önce kendiniz sonra çevreniz için
:)

sağlık problemi bende yaşıyorum sigarayı bırakmadığım için en geç 6 ayda bitecek olan tedavim 2.5 seneden beri sürüyor ve bitecek gibide gözükmüyor... yinede bırakamıyorum...

lütfen kendinizi bu kadar yıpratmaya hakkınız yok
ve çevrenizi bu kadar üzmeye
bunun için yardım almayı düşündünüzmü
tedavi merkezleri var
ve sonuç alanlar çok
bir deneyin bence

nicotinel sakız tavsiye ettiler bi faydası olmadı... bu tedavi merkezlerine nasıl ulaşabilirim bana yardımcı olurmusun...

Geri