Paylaşmak İster Misiniz..? Hangi Anılar Sizde Derin İz Bıraktı..?

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Edebiyat kategorisinde crt tarafından oluşturulan Paylaşmak İster Misiniz..? Hangi Anılar Sizde Derin İz Bıraktı..? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 33,560 kez görüntülenmiş, 115 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Edebiyat
Konu Başlığı Paylaşmak İster Misiniz..? Hangi Anılar Sizde Derin İz Bıraktı..?
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bjkerim
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bugün hastanede işlem yaptırıyorum .
"Adın ne"  dediler .
"Ben Crt" dedim ..
"Hımm" dedi garip garip baktı sekreter:) (asparagas)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Geçmiş olsun crt :) anıda hakikatten güzel olmuş :) adam şaşmış kalmıştır. :)
;D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sağolasın canım .Anlayacağın bu gün mutlu olmam için geçerli iki nedenim var.
Hem yaşamı kıyısından yakaladım. Hem de crt 'nin kim olduğunu anladılar hastanede.
Şimdide sen anlat.Daha daha nasılsın.?:)
Yok mu hashane anıların.?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Hastahane anılarım yoktur ya :) Allah'a şükür  pek hastalanmam ama
küçükken 5 yaşındayıdım galiba babaannemde kalıyordum, bir gün kar yağdı merdivenler buz tuttu ahıra gidip gelemiyoruz bende tutum buzları kırdım karı taşıdım 3-4 saat babannemle uğraştık tabi sonra gece ben ateşler içinde doktora götürüyorlar beni iğne vuracaklar nerde bana iğne vurmak :) o zamanlar çok korkuyodum şimdi kendim bile yapabilirim :) doktor hemşireler halam babannem amcam o kadar kişi tutup iğne vuramıyorlar bana :) doktora vurduğum tekmeyi unutmamıştır kesinlikle :) iğne adama girecekti neredeyse :) birde hemşire yemişti tekme:) sonra ne mi ? Oldu.
Amcam dedi bırakın bırakın dediler ben amcama ürkek bakarken birden pat dedi bir tokat o anda bayılmışım zaten :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Seni yaygaracı:)Doktora tekme atmak ha kınıyorum hem de çok :)
Bak bi'tahminde bulunayım
.Annen kesin çok kızmıştır ve "Bu babannen hep böyle yapıyor çocuk bakmaktan haberi yok" demiş ve kendi kendine (çünkü babannnen ve babadan korkuyor)söylenmiştir:)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Hayır öyle bir şey olmadı çünkü ben babannemi çok severdim hep yanına giderdim aramızda 30 km vardı atlar arabaya giderdim o yaşta babannem o kadar iyiydi ki anlatamam herkes çok severdi onu  :':)( Allah mekanını cennet eylesin.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bugün kesinlikle bir iz bırakacak :(

Sabah 07.00 da kalkabilmek ve sözlerimi tutabilmek için dün gece erkenden 23.00 :) (benim için en en erken saat ) de yattım.Herşeyin programı hazırdı. Telefon zararlı diye yanımda değildi ama böyle daha zararlı çıktım:( Gözümü açtım uzandım telfona  telefonda ki ablam açar açmaz telfonu uzak tuttum ki kulağım acımasın diye :)
Savunma yapmadım haksız olduğum zaman kedi gibi olurum uysal  böyle sevimli :D

İçinden geçenleri söyledi sonra telefonu kapadı yüzüme. Aman Allahım bir sürü mesaj ardından arkadaşlarım aradı artık ikinci bir fırça yemeden meşgule aldım, savunma yapmıyorum yeni uyandım inanmıyorsanız bir daha yüzüme bakmazsınız dedim telefonumu kapadım :) Henüz açmaya cesaretim yok.

Hayatta en nefret ettiğim şey söz verilipte tutulmaması demek ki insanlık hali herkesin başına gelebiliyormuş . Artık tüm sözleri aynı güne vermemeyi ve ne kadar erken yatarsan yat erken kalkamayacağını çok iyi öğrendim. Şuan arkamdan kızan onca insana söyleyecek tek kelimem yok  :-[ :-[

Tam 15 saat uyumuşum inanmıyorum  :D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ben diyorum Tuba nerelerde? Msn kapalı ,Face book sayfasında ses seda yok.
Bana söyleseydinya uyandırırdım seni.
İyi de 15 saattte uyunmazki. Arkadaşın haklı:)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Ama hemen foruma koştum :)  Ablacım bende kendime inanamıyorum 15 saat artık ayların yorgunluğu diyerek onun arkasına saklanıyorum.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Tubacım
Bunun bende farkındayım .Daha sonra anlatırım sana .

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
crt' Alıntı:
Kıyamam sana ağlama ne olur:)
Ben de annennemi  kaybettim çotan
,bazen onu annemden  bile çok severdim.Çünkü annem bazen dövüyor her istediğimi yapmıyordu.
Oysa ben annenneme gece yarısı patatas bile kızarttırıyordum:) (çocuklar sevgiyi çok güzel kullanır)
Ama ne oldu  şimdi bayramdan bayrama rahmet okuyabiliyoruz sadece.
Buradan çıkan sonuç.
Büyüklerimizi inciltmeyelim ,üzmeyelim ki ilerde yaşananları güzel hatırlayabileyim

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Günlerden bir gün gece kulübüne tüm arkadaşlar ve gruba dahil olan birkaç yeni arkadaş,bir yaz akşamı  hepberaber eğlenmeye gittik..En yakın arkadaşım ve tek dostum "Hasan" gruba yeni dahil olan birinden hoşlandı o akşam..Beraber oturdular oynadılar  bütün gece birbiriyle konuşutular filan neyse güzel bir gündü sabah oldu derken Hasanla birlikte sahile indik..Hasan dün tanıştığı kızı görünce

- turtur bu kız kim ? daha önce hiç görmemiştim ... :eek: ;D  ;D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Hasan yuh olsun sana emi  :eek: hemen bir göz doktoruna görün .
Bu kadarda unutkanlık olmaz ki :)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Hasan yuh olsun sana emi   :eek: hemen bir göz doktoruna görün .
Bu kadarda unutkanlık olmaz ki :)

Unutkanlık dedinde..
Bu olay yaklaşık 5-6 yıl önceydi ve şimdi arkadaşım büyük derecede unutkanlık problemi var ...Ahh be oğlum dedim sana sevme yanarsın,söyleme ağlarsın,gitme yalnız kalırsın dedim ama dinlemedi  :-\

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hastane anısımı :)

Bizim orada (Adana) asma çokca vardır. Nedendir bilmem o üzümler goruk (üzümün yetmemiş hali ) halini daha çok canım ister. Goruklar zaman zaman ilaçlarınır bu durumda önce ilk uyarı bana yapılır. Günlerden birgün dayanamadım ekşi ekşi dedim yıkarım geçer. Evde de kime yok aldım yıkadım güzelce goruk buğulama ( acı ve tuzu atıp karıştırma ) yaptık yemeye başladım. Sonra ? :) sonra o gece hastanede hem ağladım hem güldüm epeyde yemek yiyemedim . Doktor bana kızım sen hamilemisin aş mı eriyosun dediğinede çok sinirlendim :mad:

Siz siz olun ilaçlanmış meyvelere yaklaşmayın ben ucuz atlattım sonucu  daha kötü olabilirdi...

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

cantuu kendine hiç dikkat emiyorsun ! İnsan hiç 15 saat uyurmu nerdeyse 1 günü göremeden diğer güne geçicektin ne tuhaf  :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
eğer ben 15 saat uyusaydım kesinlikle 2gün baş ağrısından uyuyamazdım :)
;D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Uğraşmayın bakim Tuba iile sizene uyusun ben izin verdim. :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Uğraşmıyoruz canım :) sevdiğimizden takılıyoruz takılmayalım mı haşmetlü crt :)