Paylaşmak İster Misiniz..? Hangi Anılar Sizde Derin İz Bıraktı..?

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Edebiyat kategorisinde crt tarafından oluşturulan Paylaşmak İster Misiniz..? Hangi Anılar Sizde Derin İz Bıraktı..? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 33,560 kez görüntülenmiş, 115 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Edebiyat
Konu Başlığı Paylaşmak İster Misiniz..? Hangi Anılar Sizde Derin İz Bıraktı..?
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bjkerim
A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Türker eğer şampiyon olamazsak zaten barça tutmaya devam artık bank asyadan bir takım tutacam daha az şike oluyor :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Aslında çok anım var ama anlatmaya pek uygun mu bilemedim:)

Ortaokuldayken yaz tatillerinde İzmirden gelen yakışıklı bir çocuk vardı. Çok hoşlanmıştım ee kimseyle çıkmama sözüm var kendime bir kişi olsun tek olsun mantığındayım ama aklımdanda çocuk çıkmıyor. Hem olmasın diyorum hem hep benimle ilgilensin diyorum (tipik kız davranışı ) Sonra bir gün gördüm ki başka kıza bakıyor, hemen kendimde eksiklik aradım acaba neden ona baktı :). Bende eksik olupta onda fazla olan ne acaba dedim :) buldum.

Hemen ablamın iç çamaşırlarını açtım ee çocukluk tabi birazda pamuk tam oldu. Dışarıya çıkınca herkesin gözü büyüdü ee malum olmayan bi'şey bir anda kocaman olunca :) sandım ki herkes beğenecek tam tersi dalga geçtiler. hey Allahım günün sonunda ağlamıştım hem rezil oldum hem de eksiklik olarak gördüm ne kadar deliymişim ben :)

Ee şimdi o benimle dalga geçenler peşimden ayrılmıyor ama tek bir söz söylüyorum geçtiiiii :))

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Üniversitede bir tane xxx xxx diye hocamın kişisel bilgisayarını formatlamak için bana verdi. Açıkcası sevdiğim bir hocaydı hem çok sevdiğim...Oda severdide :) Neyse verdiği bilgisayarı formatlamak için aldığımda bilgisayarında kalan artıkları bakakaldım beklemiyordum hocam sizden böyle yerlere girmenizi bu tür konuşmalar yapmanızı ama ne gelir elden :) İtiraf edin hocam sizde sınava girmeden bana neden 75 verdiniz  ;D susmak istiyorum susmak :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
İnsananları tanıyamazsınız ...Hiiiç beklemediğinzi bir anda öyle şaşırtırlarki sizi evet ya bakakılırsınız :) Bu hocanız bile olsa dimi Gökçe?
Sanki anladım gibi ama en güzeli susmaktır.
Hani karşındakileri çözebilmek için bilinçaltına inmeye kalkmakta uzmanlık ister ...En iyisi insanlara karşı belli mesafede olmak ve hep aklımda diye hareket etmektir.
Aman dikkat durumuda  fazlaca abartalarak septizme dönüştürmeyelim:)
Şu an motive olamadım ama yeni anılarda buluşmak üzere diyor ..
"Bugün bırakacağı kesin ama buradan söyleyemem" diyen cingöz Tuba'yı esefle karşıladığımı da belirtmek istiyorum:)
Sanki saklanacak bi'şey sanki aramızda yabancı biri varmış gibi:)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Dün yatarken çorap giydim :) ( Dipnot: yatarken çorap giymek zararlı ) herzaman giymem neyse,
Nasıl bir uykuya dalmışsam sabah gözümü açtığımda çoraplar yastığım üstündeydi  :) Kendime güldüm epey tabi böyle anlatınca komik değil napim mimik yok  :p  O kadar derin uyumuşum ki gerisine sadece sana özel olarak anlatırım ablacım:)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Düz yazı okununca güzel insanlarla konuşmak karşılıklı güzel diye düşünürüm her zaman :) Sen bana ne söylersen söyle ben onları dinlemem hareketlerin ne söyler ben onları dinlerim. :)
Çorapla heçç yatamam patlarım çatlarım :)
Evet crt susmak :) susmak susmak... :) Seviyorum susmayı  ;)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
bjkerim' Alıntı:
İlk ben anlatim.. Şimdi yolda arkadaşlarla yürüyoduk.. İki kişi bağıra çağıra  birbirini kovalıyo..Kovalayanın elinde bıçak var.  Öndeki aradaki mesafeyi açında bu sefer o bıçağı çıkartıyo geri dönüyo kovalayanın peşine :D Diğeri kaçıyo.. O sırada teyze yanımızdan geçiyo.. Şey dedi.. Madem birbirinizi bıçaklıycanız niye kaçıyonuz  ;D  ;D Şimdi yazında komik olmadığını farkettim ama o zaman komikti  :)  :-X

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Teyze çok doğru söylemiş hane:)Şu an gülüyorum hala:)
Kerim:)
Paylaşmış olduğun anıyı bu bölüme alıntı olarak aktardım .
Sohbetimize buradan devam edebiliriz canım.

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Gözümden kaçmış afedersiniz... Kendimi vizonteledeki gibi hissettim bi an :D Resimli radyo mu diye başlayan replik  ;D

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bilmemek ayıp değil diye düşünürüm ama bir kelime beni resmen rezil ettiği o gün gerçekten bilmiyorsam herkesin içinde söylememeyi öğrendim
Vakit 12-13 yaş olduğu dönemlerin birinde bir yaz tüm arkadaşlarla doğa yürüyüşü yapıyoruz ( yerini söylemeyim bunu ilk yaşayan ben olduğum için deşifre olmak istemem :) ) benden hoşlanan biri çıkıp demesin mi cantuu sana ulaşmak çok zor, sen benim için ''Kaf Dağı '' kadar uzaksın..... Tabi benim verdiğim cevapla tüm romantizm mahvolur ve herkes kahkaya boğulur.....
- KAF DAĞI NEREDE Kİ ? ;D......
O kadar masal okumama rağmen nasıl bilmedim üstelik KİTAPLIK KOLUYDUM  ilkokulda da..
Evet o gün Kaf Dağının bir masal dağı olduğunu öğrendim ama herkesin karşısında rezil olarak şimdi her Kaf Dağı dendiğinde bu rezilliğim aklıma gelir....

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Masallarla büyütüldük oysa büyüdüğümüzde anlamıştık ki beyaz atlı yalışıklı prens ve de masum güzel prenses sadece hayalerimizi süsleyen bir kahramanmış..
Tubacım biliyormusun rezil olmak pahasınada olsa masallara inanmıyor ,Kaf Dağı'nı da merak etmiyorum artık:)(itirafmname)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
İtiraf ediyorum hocam 100 aldığım matematik sınavından sırf ismimi yazmadığım için verdiğiniz sıfıra o zamanlar o kadar kızmıştım ki aslında ileride daha çok kızdım belki arkanızdan konuştum ama şimdi kızmıyorum siz 0 vermiş olsanızda benim aklımdan bir şey eksilmedi.  ;D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Lise birinci sınıfta  matematikten testli sınav olmuştuk..(Tabii bu arada  öğretmenime saygım sonsuz ve ona çok güveniyorum)
Sorular zordu ..."Hadi boş vemeyeyim "dedim . Bir-iki tane çözdüm diğerlerini rast gele işaretledim.
Öğretmenimiz sınav sonuçlarını okumadan soruyordu hepimize "kaç bekliyorsun" diye.
Sıra bana geldi bir desem ayıp olacak "iki bekliyorum"  dedim.
Altı almışım. Hoca şaşkın şaşkın "Öyle ise kağıdını tekrar inceleyeyim" dedi. (hala merak ederim)
Burdan çıkan sonuç:)
Hislerim kadar atmasyonum da kuvvetlidir hane:)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Lise 2 de Psikoloji dersi vardı.. Pek önemsemiyoduk.. Sınava giren arkadaşlar da hocanın dersinde kopya çekiliyo denince ben hepten saldım sanki çok çekebiliyomuşum gibi  ;D Akşam da Beşiktaşımın maçı vardı onu izledim hiç açmadım kitabı :) Neyse sınav geldi hoca hep bakıyo ben bişey yapamıyom.. Herkes organize tabi kopya çekiyo :D Ben ve yanımdaki arkadaşta tık yok.. Kağıt tertemiz hoca dolaştı biz kağıdı saklıyoz.. 20 dakika kağıt bomboştu :D Yapsana çalışmadın mı dedi? Yok hocam bi soruya takıldım dedim  ;D Diğerlerini yap dedi tamam dedim.. Baktım olmuyo öle de zayıf alcam böle de diyerek arkamı dönüp dönüp yazdım  ;D Baktıklarımdan yüksek aldımdı  ;D  ;D Çok sinir bozucu bi durum tabii  :)