T
turtur
Kullanıcı
İşte size paylaşmaya değer,hayatım boyunca unutamayacağım bir akşam !
Yıl 2007-2008 yazı .O zamanlar bir cam firmasında işletmede çalışmaktayım.Yorgunluğumdan olacakki hayatımda ilk defa karşılaştığım bir olay ve umarım son olur. ;D
İş dönüşü yazlığa döner ve genelde uyurdum yada dışarı çıkardım arkadaşlarımla.Bir gün yine aynı şekilde eve geldim uyudum ve telefonum çaldı ..Arayan arkadaşım ve konuşmaları aktarıyorum...
ben : efendim
cansu : türker hadi sahile in seni bekliyoruz
ben : efendim erkan(iş arkadaşım)
cansu : ben cansu .hadi sahildeyiz biz ona göre .
ben : tamam erkan biran önce bu işi teslim edicem .
cansu : türker iyimisin hadiii amaaaa
ben : sende gel istersen erkan abi imalata beraber gidelim .
cansu : türker nediyorsun sen yaaa Hahahaha
ben : _______ ayyyy inanmıyorum cansu arayan senmiydin ?
... :ahah :alsana haa :dusun
İşin bence en ilginç tarafı,benim gibi herzaman kontrol sahibi,attığı adımları önceden 10 kere hesap eden birinin bu denli halisünasyonlar görmesi ..Yani iş arkadaşımı farklı bir cinsiyette olmasına rağmen normal arkadaşımın sesiyle karıştırıp bilinç dışı konuşmam değil.
NOt : İnanmamakta serbestsiniz Zaten bu anımıda öğrendikten sonra artık delirdiğimi düşünüp kimse benle konuşmaz ))
Yıl 2007-2008 yazı .O zamanlar bir cam firmasında işletmede çalışmaktayım.Yorgunluğumdan olacakki hayatımda ilk defa karşılaştığım bir olay ve umarım son olur. ;D
İş dönüşü yazlığa döner ve genelde uyurdum yada dışarı çıkardım arkadaşlarımla.Bir gün yine aynı şekilde eve geldim uyudum ve telefonum çaldı ..Arayan arkadaşım ve konuşmaları aktarıyorum...
ben : efendim
cansu : türker hadi sahile in seni bekliyoruz
ben : efendim erkan(iş arkadaşım)
cansu : ben cansu .hadi sahildeyiz biz ona göre .
ben : tamam erkan biran önce bu işi teslim edicem .
cansu : türker iyimisin hadiii amaaaa
ben : sende gel istersen erkan abi imalata beraber gidelim .
cansu : türker nediyorsun sen yaaa Hahahaha
ben : _______ ayyyy inanmıyorum cansu arayan senmiydin ?
... :ahah :alsana haa :dusun
İşin bence en ilginç tarafı,benim gibi herzaman kontrol sahibi,attığı adımları önceden 10 kere hesap eden birinin bu denli halisünasyonlar görmesi ..Yani iş arkadaşımı farklı bir cinsiyette olmasına rağmen normal arkadaşımın sesiyle karıştırıp bilinç dışı konuşmam değil.
NOt : İnanmamakta serbestsiniz Zaten bu anımıda öğrendikten sonra artık delirdiğimi düşünüp kimse benle konuşmaz ))