Paylaşmak İster Misiniz..? Hangi Anılar Sizde Derin İz Bıraktı..?

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Edebiyat kategorisinde crt tarafından oluşturulan Paylaşmak İster Misiniz..? Hangi Anılar Sizde Derin İz Bıraktı..? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 33,560 kez görüntülenmiş, 115 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Edebiyat
Konu Başlığı Paylaşmak İster Misiniz..? Hangi Anılar Sizde Derin İz Bıraktı..?
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bjkerim
T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
İşte size paylaşmaya değer,hayatım boyunca unutamayacağım bir akşam !
Yıl 2007-2008 yazı .O zamanlar bir cam firmasında işletmede çalışmaktayım.Yorgunluğumdan olacakki hayatımda ilk defa karşılaştığım bir olay ve umarım son olur.  ;D
İş dönüşü yazlığa döner ve genelde uyurdum yada dışarı çıkardım arkadaşlarımla.Bir gün yine aynı şekilde eve geldim uyudum ve telefonum çaldı ..Arayan arkadaşım ve konuşmaları aktarıyorum...
ben : efendim
cansu : türker hadi sahile in seni bekliyoruz
ben : efendim erkan(iş arkadaşım)
cansu : ben cansu .hadi sahildeyiz biz ona göre .
ben : tamam erkan biran önce bu işi teslim edicem .
cansu : türker iyimisin hadiii amaaaa
ben : sende gel istersen erkan abi imalata beraber gidelim .
cansu : türker nediyorsun sen yaaa Hahahaha
ben : _______ ayyyy inanmıyorum cansu arayan senmiydin ?
... :ahah :alsana :eek:haa :dusun

İşin bence en ilginç tarafı,benim gibi herzaman kontrol sahibi,attığı adımları önceden 10 kere hesap eden birinin bu denli halisünasyonlar görmesi ..Yani iş arkadaşımı farklı bir cinsiyette olmasına rağmen normal arkadaşımın sesiyle karıştırıp bilinç dışı konuşmam değil.
NOt : İnanmamakta serbestsiniz  :D Zaten bu anımıda öğrendikten sonra artık delirdiğimi düşünüp kimse benle konuşmaz ))

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Türker:) İnanırım doğrudur.
Başka bir konuya odaklanmışsam eğer karşımda (tabii televizyon da):) Başbakan konuşsa kim bu der tanımam hane:)
Hatta 
alo Crt oradamısın diye bağırdıda  Onu bile duymazdım. :)
Offya yine oğlum Anıl'ım düştü aklıma uyuyabilirsen uyu .  :(

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Lise birdeyim .
 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda  'Atatürk'ten Son Mektup ' adı şiiri okuduğumda şiir çok beğenilmişti.Tabii bende güzel okumuştum hane:)
O zaman (80'li yıllar) öyle sizler gibi herkesin elinin altında bilgisayar yok ki anında bilgiye ulaşılsın.
Bu şiiri benden istemek için sıraya girmişti herkes:)

Şiir  Siz beni halâ anlamadınız
Ve anlamayacaksınız çağlarca da…
Hep tutturmuş "Yıl 1919, Mayıs'ın 19'u diyorsunuz
Ve eskimiş sözlerle beni övüyor, övüyorsunuz.
Mustafa Kemal'i anlamak bu değil,
Mustafa Kemal ülküsü, sadece söz değil. ................
diye devam eder.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Uzak değil daha .çok yenilerde..Evde misafirler var masada yemek yiyoruz.
Sohbet sırasında oğlumun nişanlısına  farkında olmadan başka isimle hitap etmiştim ve o anda buz gibi bir hava etsi. Çünkü o isim oğlumun eski kız arkadaşına aitti
Konuyu toparlamaya çalışsamda benimkisi boşuna bir gayretti .
Çünkü olan olmuştu bir defa:)
Neden yanıyorum ?
Siz siz olun isimler karışmasın amannn dikkat .!:)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Sohbet sırasında oğlumun nişanlısına  farkında olmadan başka isimle hitap etmiştim ve o anda buz gibi bir hava etsi. Çünkü o isim oğlumun eski kız arkadaşına aitti
Neden yanıyorum ?

???  Kötü bir durum kızın yerinde olmak istemezdim...

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Sohbet sırasında oğlumun nişanlısına  farkında olmadan başka isimle hitap etmiştim ve o anda buz gibi bir hava etsi. Çünkü o isim oğlumun eski kız arkadaşına aitti
Neden yanıyorum ?

Çok olağan bir durum ,herkes yapar böyle şeyler hayatta hepimiz insanızda inşallah kız evlenmekten vazgeçmemiştir  ;D (şakaydı)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Böyle düşünme ,eğer kız sırf bu yüzden çocukla arası açılacaksa zaten başta birşeyler yanlıştır demektir.Fazla üstünde durmayıp geçerse ne ala ...İnsanları tanımanın bir yolu daha işte..
Ben böyle bakarım olaylara  :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
turtur' Alıntı:

Böyle düşünme ,eğer kız sırf bu yüzden çocukla arası açılacaksa zaten başta birşeyler yanlıştır demektir.Fazla üstünde durmayıp geçerse ne ala ...İnsanları tanımanın bir yolu daha işte..
Ben böyle bakarım olaylara  :)
Turtur :)
İyi sana farklı erkek isimleriyle hitap edilince artık üstünde durmazsın :p

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Ben sadece niyete bakarım :) bilerekmi? bilmeyerekmi?  :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
turtur' Alıntı:
Çok olağan bir durum ,herkes yapar böyle şeyler hayatta hepimiz insanızda inşallah kız evlenmekten vazgeçmemiştir  ;D (şakaydı)
Yok o kadar da değil hane haşmetlü Crt çabuk toparladı durumu:)Yakında düğün var gelirsiniz artık :)
Kaç defa gerçek adımı unuttumda  pek çoğuna "Ben Crt" diye tanıttım kendimi  :)
Bu rumuzuda pek sevdim hane ne yapsam adımı değiştirmek için dava mı açsam ne dersin Türker?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Türker anlat bakalım özellikle okul yıllarında seni ennnn etkileyen olay neydi? Benim pek çok askerlik anısı gibi hane:)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Türker anlat bakalım özellikle okul yıllarında seni ennnn etkileyen olay neydi? Benim pek çok askerlik anısı gibi hane:)

İLkokuldan üniversiteye kadar sadece okula gittim desem ? Yani sadece gittim ..Tonla kötü anılarım var ama iyi olanlardan biri..

Vallahi aklıma gelmiyor yahu  :-\

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Suss yemin etme çarpılırsdında ben bile kurtaramam seni:)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Anılar güzeldir unutulmaz. :)
Lise son sınıfta ders arasında oturup muhabbet ediyoruz gülüp eğleniyoruz. Elimde bir tuzlu çubuk paketi hem yiyorum hem konuşuyorum hoca gelince paketi cebime attım ama bir şekilde de hala yemeğe devam ediyorum :) aradan biraz zaman geçti hoca geldi yanıma ne yapıyorsun sen dedi çıkardım paketi tuzlu çubuk yiyorum hocam paketi uzatıp yer misiniz ? Dedim :) paketi aldı direk çöpe attı neyse ki beni seviyordu edebiyat hocamız sonra yanına çağırdı ben yemek istemediğim için çöpe attım demişti. :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Yine lise son sınıftayız. Dersler şükür ki iyi bir tek fizik dersi var o derside uyuşamıyorum fizikle ne bilim. :) Hatta öss'de fizikten eksi net bırakmıştım ama matematik ve kimya imdadıma yetişmişti. Neyse uzatmayayım. Bizim bir hocamız vardı lakabı kocakarı herkes öyle derdi yaşlıydı. Benide aslında severdi ama sevmezdi :)yani seviyordu ama derslerinde iyi olmadığım içinde kızıyordu. Oldu olacakya hastalandı kadın Ankara'ya tedaviye gitti yerine başka biri atandı genç bir öğretmen. Dersler güzel gidiyor bende katılıyorum derslere sorulara cevap veriyorum çözüm yapıyorum felan filan derken genç çocuktan 2 tane 100 sözlü notu alıyorum :) aradan zaman geçiyor bizim eski hocamız geri geliyor. Notları incelerken Gökçe efendim hocam diyorum sen iki tane 100 sözlü notunu nasıl aldın diyor sözlü olduk cevapladım aldım dedim hocam. Baktı bana. Olmaz ben kabul etmiyorum deyip iki 100'üde 50 yapmıştı :)Canınız sağolsun hocam demiştim ama okul sonunda sırf fizik 2 geldi diye belge alamayınca hocam siz beni yaktınız dedim Allah'ta yukarda görür demiştim helalleşmiştik yinede. :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Gökçe:) okul anıların oldukça fazla artık anlatırsın bize.Anladığıma ta o yılardan göre sempatik birazda afacan bihaller seziyorm sende.
Yanılıyor muyum?
Lisedeyken benimde oldukça unutamasığım anılarım var malum 1980'li yılların öğrencisiyiz:)(ama siyali ağırlıklıdır pekçoğu anlatamıyorum)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Lise son sınıftayız ,hani şu hababam sınıfındaki hocaları aratmayan cinsten yaşlı bir bölüm hocamız vardı ..Pekbi dalga geçerdi hocayla herkes..Birgün bizimkiler okulun tenefüs sesini cep telefonuna kaydetmişlerdi ve gizliden gizliye planlar..Yine bu hocanın dersinde tenefüs ziline 15-20 dakika kala arkadaşım cep telefonundan yükses sesle ders zili kaydını açınca hoca dersi bırakıp gitmezmi ?? Tabi hoca sınıftan çıkar çıkmaz herkes yerlerde tahmin edeceyiğiniz gibi.. ;D
Hoca birdahaki derse geldiği zaman "bu yaptığınız saygısızlığı unutmayacağım hepinizi kınıyorum ! " demişti ...Sanırım yapılan şakayı ömrü boyunca unutmamıştır :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Unutmamıştır Türker hatta kendi bile gülüyordur :)
Cr hemen hemen öyle idik :) crt banada yasak diilya anlatmam yani bize :)