Paylaşmak İster Misiniz..? Hangi Anılar Sizde Derin İz Bıraktı..?

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Edebiyat kategorisinde crt tarafından oluşturulan Paylaşmak İster Misiniz..? Hangi Anılar Sizde Derin İz Bıraktı..? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 33,565 kez görüntülenmiş, 115 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Edebiyat
Konu Başlığı Paylaşmak İster Misiniz..? Hangi Anılar Sizde Derin İz Bıraktı..?
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bjkerim
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

cantuuu' Alıntı:
Teşekkürler ablacım:)
Bana para lazım olacak düğünümde. Kesinlikle farklı olacak bugüne kadar alışılmışın dışında bir organizasyon yapcağım :p
Tuğbacım:)Beni davet et yeter.
Düşününde öyle bir parça çalarımki..

Bizi bilen yoldaşlar kalır rahatsız olanlar çekip gider:)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
cantuuu' Alıntı:
Bilinçli insanların elinde para olmalı ki gerçekten ulaşması gereken yerlere ve kişilere  ulaşsın:)  (yani bende olmalı :p)

Mesala ben dünya yı gezmek istiyorum insanlara faydalı olmak istiyorum acaba aşk bunu karşılarmı? :eek:ooh
Sanırım sorunun cevabı evet :) Mesela hem zengin hemde iyi kalpli birileri vardır elbet :) Buarada tüm dünyayı dolaşmak benim en büyük hayallerimden biri.Bütün kültürleri iyi-kötü ayırt etmeden gözlemleyip,içlerinden en uygun olanı kendi hayatıma katmayı,yani dünya görüşüne sahip olmayı çok istiyorum .Allah'tan farklı din,kültür ve ırktan arkadaşlarım olduda birşeyleri kıyaslama şansı buldum...

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Sevgili crt,anne olarak harika birşey yapıp oğluna şiir yazmışsın.Çocuklarına şiir yazmayan annelerin oğulları kıskanır ama olmadı şimdi :-[

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
turtur' Alıntı:
cantuuu' Alıntı:
Bilinçli insanların elinde para olmalı ki gerçekten ulaşması gereken yerlere ve kişilere  ulaşsın:)  (yani bende olmalı :p)

Mesala ben dünya yı gezmek istiyorum insanlara faydalı olmak istiyorum acaba aşk bunu karşılarmı? :eek:ooh
Sanırım sorunun cevabı evet :) Mesela hem zengin hemde iyi kalpli birileri vardır elbet :) Buarada tüm dünyayı dolaşmak benim en büyük hayallerimden biri.Bütün kültürleri iyi-kötü ayırt etmeden gözlemleyip,içlerinden en uygun olanı kendi hayatıma katmayı,yani dünya görüşüne sahip olmayı çok istiyorum .Allah'tan farklı din,kültür ve ırktan arkadaşlarım olduda birşeyleri kıyaslama şansı buldum...
Turtur :)
Evet paranın değiştiremdiği insanlar var ama o kadar az ki. Onların çoğalması lazım :)
Dilerim düşlediğin hayatı yaşayabilirsin ;)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Sevgili cantu,
Düşlediğim hayat,Türk toplumunun beni kolayca duyabileceği,mesajlarımın anlaşılabileceği bir ortam oluşturmak..Tv'de olmak gibi mesela.Bunun için bazı girişimler yaptım ama başarısız oldu.Artık gücümün yettiğince sosyal çevreme veya buralardan insanlara ulaşmaya çalışıyorum  :) Teşekkür ederim.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Vakti  zamanında bakkal vardı bilenler bilir artık bakkal kalmadı tabi... (aman Allahım ne kadar yaşlanmışım  :p)

5 yaşındayım hala hatırlarım hafızam kuvvetlidir. O şans oyunlarından leblebi tozu, şeker, balon ( tabi büyük küçük diye sıralanan balonlar. Nedendir bilinmez en büyük balon daha cazip gelirdi.) küçük kolanyalar vs çıkardı ki hep leblebi tozu çıkardı :mad:

Tabi bir de en büyük hediye vardı o da pembe bir oyuncak gitar :)

Gözüme kestirdim eninde sonunda onu çekecektim :p

Tabi günde bir defa hakkım olurdu ya da hiç olmazdı anne baba öle isterdi tabi ben gizliden gizliye plan yapıp o gitarı almalıydım ama nasıl:)

Bir gün dedem harçlık verdi o an zihnimde canlanan şey bakkaldan çıkarken o pembe gitarı sonunda kazanmış olduğumun resmi....

Neyse o güne kadar tek başına bir yere gitmemiş ben düştüm yola gizliden kaçtım :)
Git git bitmiyor bakkal şurada mı burada mı diye dolanırken bir bakıyorum herkes yabancı hiç görmediğim yer :)
Ne yapıyorum hemen tek sığınak ağlamaya başlıyorum (ağlayınca da ne oluyorsa onu da anlamış değilim  :) )

Sonrasını ben pek hatırlamıyorum yaşlı bir amca gelmiş adımı sormuş anlatmışım ona ağlamışım :)
Sonra yakındaki bir camiye götürmüş beni anons edilmiş:)

Bir adet kız çocuğu bulundu diye adımıda söylemişler. Allahtan o kadar büyük bir yer değilmişte hemen annem babam yetişmiş nasıl telaşlanmışlar...

Ah pembe gitar seni o zaman alamadım ama yıllar sonra daha büyüğünü aldım oh yaa :ahah

Şimdi düşünüyorum 5 yaşında bir çocuk İstanbulda kaybolsa  :-X :-X
Yok yok kaybolmasın zaman değişti,
ne o amcalar var ne de yardım duyguları var insanlarada...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
turtur' Alıntı:
Sevgili cantu,
Düşlediğim hayat,Türk toplumunun beni kolayca duyabileceği,mesajlarımın anlaşılabileceği bir ortam oluşturmak..Tv'de olmak gibi mesela.Bunun için bazı girişimler yaptım ama başarısız oldu.Artık gücümün yettiğince sosyal çevreme veya buralardan insanlara ulaşmaya çalışıyorum  :) Teşekkür ederim.
Evet bugüne kadar yaptığın girişimler başarısız olabilir turtur,
Ancak bugünden sonra başarılı olmayacağının garantisini kim verebilir:)
Asla pes etme kimbilir belki bir Tv de karşılıklı münazara yaparız ;) Olmaz mı neden olmasın :p

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sizi gönülden desteklerim ..
Türker ve Tuğba:) Güçlü olan kazansın diyeceğim ama işiniz oldukça zora gibi:)
Muhalefette ve münezaralarda rakip tanımam hane (şaka):)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
cantuuu' Alıntı:
Ah pembe gitar seni o zaman alamadım ama yıllar sonra daha büyüğünü aldım oh yaa
Şimdi düşünüyorum 5 yaşında bir çocuk İstanbulda kaybolsa  :-X :-X

Burdan çıkan ders ..Amannn dikkat büyük -küçük farketmiyor gerçekten zor iştir İstanbul'da yaşamak.
Tuğbacım:)
Senin cingöz ve afacan olduğun konusunda yanılmamışım dimi canım ..?
Bu arada seni gitar çalarken dinlemeyi çok isterim..

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
cantuuu' Alıntı:
Ah pembe gitar seni o zaman alamadım ama yıllar sonra daha büyüğünü aldım oh yaa
Şimdi düşünüyorum 5 yaşında bir çocuk İstanbulda kaybolsa  :-X :-X

Burdan çıkan ders ..Amannn dikkat büyük -küçük farketmiyor gerçekten zor iştir İstanbul'da yaşamak.
Tuğbacım:)
Senin cingöz ve afacan olduğun konusunda yanılmamışım dimi canım ..?
Bu arada seni gitar çalarken dinlemeyi çok isterim..
İşte o gitar bana neden çıkmamış anladım :)

Meğerse ben bu konuda yeteneksizmişim. Canın saolsun ablacım ben kafama göre çalarım artık 2 dakika sonra tamam çalma bu kadar yeter çok güzelmiş de sen yinede çalma dersiniz :)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
sevgili cantu and crt,
canlı olarak özel bi Tv'de herhangi bir konu üzerina tartışılsa,sizin en büyük hakim olduğunuz alan hangisi olurdu merak ettim?  :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
turtur' Alıntı:
pardon ordaki and -"ve" olacaktı  :alsana
Türker:)Helede çabuk anlayıp yaptığın  hatayı çabuk düzelttin..
Bir daha Türkçemizi katledersen affetmem haberin ola:)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
turtur' Alıntı:
sevgili cantu and crt,
canlı olarak özel bi Tv'de herhangi bir konu üzerina tartışılsa,sizin en büyük hakim olduğunuz alan hangisi olurdu merak ettim?  :)
Türker :)
Futbol hariç her konuda varım .Hele de siyasi olursa hiçç kaçmaz hane:)
Tuğba ise baş danışmanımdır  buda böyle biline

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
turtur' Alıntı:
sevgili cantu and crt,
canlı olarak özel bi Tv'de herhangi bir konu üzerina tartışılsa,sizin en büyük hakim olduğunuz alan hangisi olurdu merak ettim?  :)
Turtur;

Anladım bir taraftan tez hazırlıyorsun sanırım ingilizce o yüzden karışıklık oldu  ;)
Ben öyle anladım...

Soruna gelince her konuda konuşup tartışabilirim :)  hem de seve seve....

Ama özellikle bir konu dersen doğa üzerine olur ;)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
turtur' Alıntı:
sevgili cantu and crt,
Türker :)
Futbol hariç her konuda varım .Hele de siyasi olursa hiçç kaçmaz hane:)
Tuğba ise baş danışmanımdır  buda böyle biline
Peki :)
O halde ablacım Allah yardımcın olsun, kovsanda gitmem artık :)
Futbol konusunda da ben yardımcı olurum nasıl olsa baş danışmanım  :ahah

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Siyaset ve doğa.Gerçektende Türkiye'nin zayıflığı olan konular  O0

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
15'imdeydim.
Mahalleden bir kız gelip bana yakışıklı arkadaşlarımın içinde 'çirkinlenmişsin' dedi.
O günden bugüne gelişen benzer vakalar sayesind, her anımda bu izi taşımaktayım.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Deli:)
Bazen herkesin saçmaladığı zamanlar olabilir...
O kompleksli (kız) arkadaşının fazlaca ukala, hatta evde kalma olasılığında oldukça yüksek olduğunu düşünüyorum..
Boşver geçmişin kötü izlerini unut gitsin.
Seni aramızda görmek sevindiriciydi.
Sende güzel iz bırakan diğer anılarını da okumak isteriz .