Paylaşmak İster Misiniz..? Hangi Anılar Sizde Derin İz Bıraktı..?

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Edebiyat kategorisinde crt tarafından oluşturulan Paylaşmak İster Misiniz..? Hangi Anılar Sizde Derin İz Bıraktı..? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 33,564 kez görüntülenmiş, 115 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Edebiyat
Konu Başlığı Paylaşmak İster Misiniz..? Hangi Anılar Sizde Derin İz Bıraktı..?
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bjkerim
T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Açılım derken ?  ;D tamam yapıyorum :
Quantum uzmanı ve yazar olarak tanımlayayim R. Şanal Günseli'yi..İnsanlara düşünce gücüyle hayatlarında neleri değiştirebileceğine dair fikirler veren,canlı bağlantılar yapıp  insanlara yol gösteren birisi.Kısaca böyle crt :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Canlı bağlanntıda var yani? (Cesatertimi toplayabilirsem şayet bakarsınız programa ben de bağlanırım) :)
Sevgili Türker:)Evet kesinlikle izleyeceğim.teşekkürler .

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Canlı bağlanntıda var yani? (Cesatertimi toplayabilirsem şayet bakarsınız programa ben de bağlanırım) :)
Sevgili Türker:)Evet kesinlikle izleyeceğim.teşekkürler .
rica ederim crt.Bende bağlanmayı çok isterim ama nezaman kısmet olur bilemem :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Sevgili ablacım ve sevgili Türker ve ve tüm Kendini Geliştir geliştiricilerine selam olsun:)

Tamam ben düşünce gücümle inandım bağlanıp konuscağıma artık oradan sizlere selam gönderirim efenim:)

Cidden neyi inandıysam elde ettim geç olsada önemli olan sabretmeyi öğrenmek.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Tuğba:)
Ne para ,ne servet..İdeallerdir yaşamı anlamlı kılan.
Doğru yoldasın ve güzel bir örneksin.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Ne para ,ne servet..İdeallerdir yaşamı anlamlı kılan.
Doğru yoldasın ve güzel bir örneksin.
:nabiz  Yaşam devam ettiği sürece pes etmek yok :) Teşekkürler ablacım ;)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Tuğbacım:)Öyle ise yolu açık başarıların daim olsun.
Yeni anılarda buluşmak umuduyla ..

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Kendi yaşıtlarımdan hep farklı oldum farkındalık yaratma çabasından değildi gerçekten farklıydım. :sinirli

Lisede münazara yapmıştı hocamız, konu ise;

-Aşk mı , Para mı hangisi sizin hayatınızda ilk sırada

Kaç kişi olduğunu hatırlamıyorum ancak 3, 5 geçmedi sanırım

Biz, önce para diyenelerden olduk,

Karşımızda herkes sevgilileri falan olunca abarttılar önce aşk sonra para vs direk Sakıp Sabancı örneği para var ama durum ortada diye. Onlara göre para ikinci sıradaydı o zamanlar :)

Kimse ders bitiminde düşüncesinden vazgeçmese de güzel bir münazara oldu.

Yıllar geçti hala aynı kanıdayım benim hayatta önceliklerim;

Önce Sağlık sonra Para sonra da aşk meşk  ;)

Asıl ilginç olan, o önceliği aşk olan insanlar şimdi para evliliği yapıyor  :)

Hani diyorum acaba bende mi vakti zamanın da aşk deseyim. Belki şimdi para evliliği yapmış olurdum  ;D

Para hayatımızda amaç değil araç olmalı diyenlerdenim,

parasız olmuyor para ile de yapılmıyor.... Herşey kararında olmalı

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Para nasılolsa kazanılır ama aşk kolay bulunulmuyo Tuğba'cım o yüzden sen gel en iyisi aşkı tercih et bende vesile olmuş olurum  ;) :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
turtur' Alıntı:
Para nasılolsa kazanılır ama aşk kolay bulunulmuyo Tuğba'cım o yüzden sen gel en iyisi aşkı tercih et bende vesile olmuş olurum  ;) :)
Aşk aşk aşk mı:) ne kadar uzak bir kelime  ;D   Ben hala aynı düşüncedeyim Türker :)

Paran olur, saygı olur ve beraberinde sevgi olur. Maddi sıkıntın ve hastalık olmazsa işte gül gibi geçinip gidilir :)

Önce aşk dersem, aşık olunca gözlerimi karartıp yanlış kararlar alabilirim sonra gözümü açtığımda bir çok fırsatı kaçırmış olurum.

Bu yüzden;

Önce Sağlık sonra Para sonra da aşk meşk  ;)   ( ben ne zaman büyük konuşsam başıma geliyor :D, dilerim bu gelmez )

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sen bakma Türker'e .evet çok haklısın  önce Sağlık ,sonra Para, (aşk-meş vs.)devamı kendiliğinden gelecektir ..
Napolyonun dediği gibi para..para..para.Karnın açken mutlu olunmuyor anlayacağnız kapitalist düzenin içerisinde ayakta kalmak istiyorsan eğer sisteme  uymak şart..
Türker:)Şu vesile olma işini bıraksanda  artık sen de bir anını paylaşsan hane:(
Bu konuda oldukça ısrarcığım "Çok para istiyorum çok"diye büyük konuşuyorum ama bi'türlü gelmedi başıma beklemekteyim hala:)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
90larn başı sanırım ozamanlar tabi çok küçüğüm daha .Ananem ve dedem beni alıp metro alış veriş merkezine gitmişler.Ama o zamanlar çocukların girmesi yasakmış ve bu yüzden beni arabaya koymuş kitlemişler.Tabii mevsimlerden yaz ve çok sıcak.Geldiklerinde sıcaktan kıpkırmızı,ağlayan,etrafında birçok insan olduğunu gören dedemler şok geçirir ve nekadar büyük bir hata yaptığını anlarlar...O olaydan birkaç yıl sonra sanırım yine metroda arabada bırakılan çocuk sıcaktan ölmüştü...
Tanrı bizi korusun  :) 

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Türker:)Şu vesile olma işini bıraksanda  artık sen de bir anını paylaşsan hane:(
Bu konuda oldukça ısrarcığım "Çok para istiyorum çok"diye büyük konuşuyorum ama bi'türlü gelmedi başıma beklemekteyim hala:)
ne yapıcan parayı crt amaaan ölümlü dünya kefenin cebi yok  :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Türker:) Kendim için değil ya para oğlum  ve sizin için gerekli..Düğününüzü Çırağan'da  yapacağımdır ,yalılar ,katlar ,yatlar falan almak isterim hepinize:)
Aksi taktirde kır düğünü ve benim çaldığım bağlamaya razı olmanız masraflarıda sizin önemeniz gerekiyor:)
Anladın mı şimdi neden çok para istediğimi ?  :(

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Türker:) Gerçekten seni Tanrı korumuş hayatta olman gerçekten bir mucize.Yoksa senin gibi sempatik birisini tanımaktan bizde mahrum kalacaktık.
Annen bu olayı hatırladıkça kesin kahroluyordur ..
Buna benzer farklı bir yanlışımda benim oldu oğlum Anıl' zaman zaman hatırlatıp duygu sömürüsü yapıyor..
Kendimi affettimek için her defasında çok sevdiği pasya ve yemekleri hazırlıyorum ama yetti artık,unutun ya annelerde  istemeden hata yapabilir dimi ya..?:)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Türker:) Kendim için değil ya para oğlum  ve sizin için gerekli..Düğününüzü Çırağan'da  yapacağımdır ,yalılar ,katlar ,yatlar falan almak isterim hepinize:)
Aksi taktirde kır düğünü ve benim çaldığım bağlamaya razı olmanız masraflarıda sizin önemeniz gerekiyor:)
Yook öle istemem yatlar katlar filan :).Kır düğünü de istemem ama çaldığın bağlamayı dinlemek büyük keyif olacaktır :)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Türker:) Gerçekten seni Tanrı korumuş hayatta olman gerçekten bir mucize.Yoksa senin gibi sempatik birisini tanımaktan bizde mahrum kalacaktık.
Annen bu olayı hatırladıkça kesin kahroluyordur ..
Buna benzer farklı bir yanlışımda benim oldu oğlum Anıl' zaman zaman hatırlatıp duygu sömürüsü yapıyor..
Kendimi affettimek için her defasında çok sevdiği pasya ve yemekleri hazırlıyorum ama yetti artık,unutun ya annelerde  istemeden hata yapabilir dimi ya..?:)
Yok canım istemeden neden yapaSIN :) Diğerlerini bilemeyiz tabikide çok teşekkür ederim nazik sözlerin için gerçekten.Tutturduk bir yol gidiyoruz işte...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bilinçli insanların elinde para olmalı ki gerçekten ulaşması gereken yerlere ve kişilere  ulaşsın:)  (yani bende olmalı :p)

Mesala ben dünya yı gezmek istiyorum insanlara faydalı olmak istiyorum acaba aşk bunu karşılarmı? :eek:ooh

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Teşekkürler ablacım:)

Bana para lazım olacak düğünümde. Kesinlikle farklı olacak bugüne kadar alışılmışın dışında bir organizasyon yapcağım :p

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
turtur' Alıntı:
Yook öle istemem yatlar katlar filan :).Kır düğünü de istemem ama çaldığın bağlamayı dinlemek büyük keyif olacaktır :)
Türker:) Demek kat-yat,Çırağan'da düğünü elinin tersi ile itiyor bağlamayı tercih ediyorsun..?
Bu benim için gerçekten sevindirici oldu beni büyük bir masraftan da kurtarmış oldun hane:)
Oğlum için yazdığım bir şiirim vardı  

"Dolsun kadehler dolsun düğünün kutlu olsun.
Mutlu mesut gezerken hatırında biz olsun
Özü doğru,sözü doğru sevdiğin dürüst olsun".........

diye devam ediyor ..
Düğününe davet edersen senin içinde  çalarım bağlamada:)
Sevgiler