Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 84,264 kez görüntülenmiş, 496 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Mesut işte ne diyebilirim ki ; Yeni gelişimci, boğa burcu istanbuldan 133 mesaj yazmış kendi halinde ama benimde içimden güven duyulan birisi :)

Crt ayrıca görüşün için teşekkürler hani ekip diyorsunya aynen öyle ekip mekip bilmem ama gerçekten çok iyi insanlarsınız.  ;)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Türker:)
Kıskanma bakim.Ahh ahh çok isterdim ama benim kızım yok .İki oğlum var.Birde sen üç .
Devamında ise Gökçe,Mesut,bjKerim................ diye uzayıp giden bir liste ve ben hepinizi çok seviyorum.
Ama sen avatarına koyduğun o sevimli köpekleri bizden daha çok seviyorsun.
Küstüm.

Yoo kim demiş :) İnsan sevgisiyle hayvan sevgisi kıyaslanırmı hiç  ;) O köpeklerin başına ne geldi ve gelecek bir sorsan ... :-\
Çok teşekkür ederim samimi sözlerin için ama oğulların yerine kızın olsa çook sevinirdim hani ,senin gibi birinin kızını tanımak(tabii yaşıtımsa) çok farklı olurdu diye düşünüyorum  ;D
Şakaydı,demekki erkek çocuğa daha fazla ihtiyacın varmış.Hepimiz için sonsuz güzel dileklerimle  :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
turtur bak alındım sana şimdi beni arada kaynattın gitti :) beni araya kaynatan bir arkadaş :)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Buarada oyunu bozmayalım .
Asukaki : yorumlarını merak ettiğim,büyük bir ihtimalle 4 hafta sonra benle birlikte sevinecek birisi  :eglen

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sarı-maviye gönül vermş bir insan olaraktan yalnız kaldım yine tekbaşımayım off offf.
Gökçede onu destekliyor.
Türker:)Sevimli köpeklerle boy boy pozlarıyla meydan okur dünyaya:)
Futbol meraklısı bordo-laciverti sever.Ama crt ona "sarı-maviyi tercih etmelisin" der.
Crt'nin kızı yoktur.
Bu kadar erkek evlat arasında işi oldukça zordur.
Yetiş imdadıma neredesin Tubaaaaaaaaa :(

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Ne diyebilirim ki :) .Beni tanımlarken cümle içinde 'güven' kelimesini kullanmış;çok teşekkür ederim:)
Sıralamasız,benim ortama çabuk alışmamı sağlayanlardan birisi..Crt abla içinde aynı şeyleri söylüyorum. :)
asukaki' Alıntı:
Mesut işte ne diyebilirim ki ; Yeni gelişimci, boğa burcu istanbuldan 133 mesaj yazmış kendi halinde ama benimde içimden güven duyulan birisi :)

Crt ayrıca görüşün için teşekkürler hani ekip diyorsunya aynen öyle ekip mekip bilmem ama gerçekten çok iyi insanlarsınız.  ;)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Her Türk kadınının olması gereken,olmayı isteyipte kolay olamayacağı bir değer .

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Köpeklerinin videosunu izlemek istediğim arkadaş :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
turtur' Alıntı:
deli' Alıntı:
Boğa burcu olduğundan,farklı olduğunu düşünüyorum :) Nedense?

Farklı derken ? :)
Anlaşıldığı zaman çok keyifli ve önemli bir isim ..
Her nevi olumlu eylemlerle yüklü bir farklılık diyeyim de anlaşılsın bari :) Bakış açısı,duygusallık,mantık v.s.

Asusaki: kendini bilen bir arkadaşımız..:)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
  İnanmıyorummmmmmm.
Avatarda o benim çok sevdiğim cingöz afacan Tuba 'yı görüyorum. ::)
Doğa sevdalısı ,haksızlıklara tahammülü olmayan,tepkili ama kimseyi inciltmeyen,www.gendinigeliştir.com'da her konuya aktivite katan,hepimizin çok sevdiği..off off saymakla bitmeyen tüm güzel özellikleri  çevresiyle paylaşmayı seven .
Kendini Geliştir'in gözdesi , Crt ablasının bir tanesi:)
Ablacım nasıl anlatsam sana ben seni çok çok çok sevdim  nasıl olsa birgün karşılarşırız :)

İyi gelmişim bu siteye, iyi ki tanımışım sizleri  ::)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Sarı-maviye gönül vermş bir insan olaraktan yalnız kaldım yine tekbaşımayım off offf.
Gökçede onu destekliyor.
Türker:)Sevimli köpeklerle boy boy pozlarıyla meydan okur dünyaya:)
Futbol meraklısı bordo-laciverti sever.Ama crt ona "sarı-maviyi tercih etmelisin" der.
Crt'nin kızı yoktur.
Bu kadar erkek evlat arasında işi oldukça zordur.
Yetiş imdadıma neredesin Tubaaaaaaaaa :(
Takviye kuvvet hemen ben geldim ablacım :)

Dağılın bakalım  korkun benden  hııh  :eek:ooh

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Crt ablasının yardımına koşan bir arkadaş bir başka olarak. En az maviyi benim kadar seven birisi :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Gökçe:) Sarı-maviyi, sevdireceğime Fener'in formasını giydireceğime kesin gözüyle baktığım biri
demeyi çok isterdim ama vazgeçiyorum artık bende Çorum Spor'luyum

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Neşeli,sevecen ve sıcak kanlı, biraz kuralcı ;)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Gökçe:) Sarı-maviyi, sevdireceğime Fener'in formasını giydireceğime kesin gözüyle baktığım biri
demeyi çok isterdim ama vazgeçiyorum artık bende Çorum Spor'luyum
;D ;D ;D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Türker:) Merak ettim anlatsana bana Erzincan nere Trabzon nere ?
Bilirim Türker'in bordo-mavi tutkusunu .İşte bunun içindir gitmiyorum üzerine:)