Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 84,262 kez görüntülenmiş, 496 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Doğruları hiç bir faşist uzuvla gizlenemeyen yazardır... Bknz: Doğrudan eylemci... Bknz: Provakator...  bknz: neyse odur... Ve,ve,ve bknz: Megoloman... :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Sağolsun bana iltifat eden bir arkadaşım... Sorduğu soruyla,beni düşünmeye sevk etti... Bana "hiç rekorum yokmuş" dedirten birisi... Gördüğüm,okuduğum kadarı ile de birikim sahibi birisi... Daha çokkkkkk yazışır, okuşuruz umarım...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Pehhhh... Uzak doğulu arkadaşım :) Net bilirim,öyle çirkin tutumların asla barınamayacağı bir beyne sahip olduğundan da oldukça eminim. İyinin ötesinde diyebiliyorum şu aşamada... E iyiki de var...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Gizemli bir kişi babacan bir ses tonu olduğunu düşünüyorum  :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Oturup karşılıklı konuşmak istediğim birerde kendi kendini intiharla birlikte gidilesi :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Az önce bi başka konu başlığında teessüf ettiğim değerli arkadaşım... Onunla yazışırken zaman akıp gidebilir. İyi biri demiyorum o'na. İyinin çok ötesinde hala...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Bir şaşırtıp birde teessüflerini aldığım :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Beni facebook sayfasına eklediğinden buyana ,paylaşımlarını (ç)aldığım dünya tatlısı bir o kadar da sabırlı  kız,Crt ablasının bitanesi:)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Facebookta fotoğraflarına bakınca içimin daha çok ısındığı,  http://www.kendinigelistir.com/ forumunda en çok takip ettiğim ve forumu bana sevdiren konuşmasıyla ve  gençlere yaklaşımıyla forumu daha daha çok sevdiğim herkese örnek olacak, kendinden emin çok saygı duyduğum ablacım :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bugün bi'türlü karşılaşamadığım babannnesini çok seven duygusan birazda muzip (çocuk desem kızar) genç:)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Hakkımda yanlış düşünmüş çok sevdiğim crt :)
Ben çocuğum ve hepte çocuk olmak istiyorum ama diyorum beni büyütmeyin :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Gökçe:) Sevimli çocuk evet ya hiç büyüme hep böyle kal.
Çünkü ben sadace çocukları çok seviyorum oda büyüyene kadar.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Zaten hep öyle değil mi ? :)
Nasıl bilirim haşmetlü crt diye :)