Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 84,264 kez görüntülenmiş, 496 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Türker:) Merak ettim anlatsana bana Erzincan nere Trabzon nere ?
Bilirim Türker'in bordo-mavi tutkusunu .İşte bunun içindir gitmiyorum üzerine:)

Trabzonspor sevdası anlatılmaz yaşanır )) Şimdi bende sana sorayım ozaman.Çorum nereee fb nere ? :) cevapladığın zaman yanıtı bulmuş olacaksın  ;)
Ama şunuda söylemekte fayda var.Hayatta en gıcık olduğum insan tiplemeside fanatik taraftarlardır.Hani şu takımını,futbolu sevdiğini zannedipte oraya sadece kalabalık için(erkeklerde görülen zayıflık veya yalnız olma korkusu) küfür etmek için ve daha birçok amaçsız ve saçma debepler için olan insanlardan bahsediyorum .Bu yüzden Türkiye'de insanlar futbola kötü bakar ve bayan taraftar sayısı çok azdır ...Bunu  eklemiş olayım izninizle  :)

Crt : Bu tür insanların azlığından kötüye giden toplumumuzun , önemli bir ismi..

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Türker:)aynen katılıyorum düşüncelerine.
Ama gel gör ki Fenerbahçe sevgisi daha biz doğmadan yazılmış sicilimize :)
Şakada bir yana herşeyin fazlası hele de fanatizm çok tehlikelidir.
Haşmetlü Crt diyorki:)
Önemli olan hoşgörülü olabilmek  birde Fenerbahçe camiasıyla buluşabilmektir.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Forumu çok sevmemi sağlayan ve sürekli yazılarını takip ettiğim benim için düşünceleri çok önemli olan ablam :)

Bu arada ben çok mesafeliyimdir. Buradan tanımanız zor olsada böyle. Çok nadir ablacım kelimesini kullanırım. Ve ilk defa yüzünü görmediğim birine bu kadar içtenlikle Ablacım diyebiliyorm :)

İnanmayanlara kanıtlayabilirim yoksa yalakalıktan nefret ederim  ;)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Seni zaten biliyoruz cantuuu o tür bir şey yapmayacağını :) crt hakkında düşündüklerin konusunda da haklısın ikinizde istanbul yazıyor neden görüşmediniz onu sormak isterim.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
Seni zaten biliyoruz cantuuu o tür bir şey yapmayacağını :) crt hakkında düşündüklerin konusunda da haklısın ikinizde istanbul yazıyor neden görüşmediniz onu sormak isterim.

İnternettin ne kadar tehlikeli olabileceğini özellikle bilen insanlarız sanırım. Tanımaya çalışıyoruz sosyal paylaşım sitesinde birbirimizi, şuan tanıma aşamasındayız :) sonra kabul ederse beni kendilerini kahve içmeye davet edeceğim :)

Bu arada çok önemli buradan bu  vesileyle söylemek isterim İNTERNETTE tanışdığınız insanlara güvenipte dışarda görüşmeyin derim. Klavye başında yazılan çoğu şey sahte olabilir. Temkinli davranmakta fayda diye düşünmekteyim.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Gençler:)
Maaşımdan her ay bi'kaç kuruş artırıp bir kenara koyuyurum:)
Biraz daha biriksin yakında Çırağan'da  muhteşem bir parti vereceğim.
Hepiniz davetlisiniz.
Tuba'nın hesabı bana ödetmeyeceğini ve tüm masrafları ödeyeceğini tahmin ediyorum.
Canım benim sana şimdiden çok teşekkür ediyorum:)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Sevgili Gençler:)
Maaşımdan her ay bi'kaç kuruş artırıp bir kenara koyuyurum:)
Biraz daha biriksin yakında Çırağan'da  muhteşem bir parti vereceğim.
Hepiniz davetlisiniz.
Tuba'nın hesabı bana ödetmeyeceğini ve tüm masrafları ödeyeceğini tahmin ediyorum.
Canım benim sana şimdiden çok teşekkür ediyorum:)

Canın saolsun ablacım  :)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Hayat hikayesini çok merak ettiğim birisi...

Sevgili cantuu,duyumlarıma göre bolca eli açık bir insansın . Bundan faydalanmak isteyenler olacaktır ..Sen sakın onlara kanma arkadaşım .Yatırımını bana yap bana bana  :D

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Profilinde görünen köpeklerin sahibi kendimi diye merak ettiğim ve hayat hikayesini oldukça mera ettiğim arkadaşım:)

Benim gönlüm zengin çok şükür Turtur:)  Allah yeter ki versin herkese bişeyler alırım söz:)
Benden faydanlama konusuna gelince çok zor :) İşte çok gönlüm açıktır ancak kimse beni aptal yerine koyamaz :) olursa Adana damarım tutar vallahi o zaman kaçın derim abooov :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Tuba:)
O Erzincanlı o Türker varya sakın inanma ona fırsat kolluyor.:)
Sakın olaki paralarını kaptırma  :) Gel seni bizim şirkete ortak yapayım.:)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Crt :)
hayat hikayesini merak ettiğim derken seni kastetmiştim ama jet cantu saolsun anında mesajı patlatmış sıra kaymış  ;D
Eee fırsat kollamazsam aç kalırım doğanın kanunu bu değilmi ? Büyük balık - küçük balık ... ;)
  Cantu,beyaz köpek benim ama diğeri komşunun köpeği.Ama inan sahibinden daha çok sever beni saolsun lady' im benim ya )) Zavallının aşırı kilo problemi var naapcaklar bilmiyorum  :-\ Benim köpeğimin durumunu hiç sorma zaten durum çok karışık.
Adana damarı demek .oda ne oluyo şimdi bakim  :doverim  :p

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Cantu,geçen senelerde yayınlanan " CANIM AİLEM " dizisinin kesinlikle büyük bir izleyicisiydi diye hissettiğim aynı zamanda sakin ve özgüven dolu kaldığında harikalar yaratabilecek biri.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Türker:)
Benim hayat hikayem inişleri çıkışlarıyla tam bir arabesktir.Bir anlatmaya kalksam sussss der kaçarsın:)
Son günlerde çalkallarla kurtlar kapıştı ama .Türker'in köpeği çok sakin .Yüce rabbim nazarlardan korusun.
Amamnnnnn.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Canım aileme bayılırdım çok sevdim o diziyi. Ama artık ben yazarken bakcam kimse yokken yazacağım  madem hızlı yazıyorum peki
  :aglama :aglama :aglama :aglama  Tuba gider  :'(

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
cantuuu' Alıntı:
Canım aileme bayılırdım çok sevdim o diziyi. Ama artık ben yazarken bakcam kimse yokken yazacağım  madem hızlı yazıyorum peki
   :aglama :aglama :aglama :aglama   Tuba gider  :'(

Bizden kaçış yok  :hapis: ;)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Adının Türker olduğunu öğrendiğim arkadaş  :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Sözlerini sevdiğim nedense kendisini kafamda canlandırmaya çalıştığım sima olarak olmasada sanki yazılarının onun ses tonuyla okuyormuş gibi oluyorum  ;)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Ne yalan söyleyeyim şimdi... Yazışmaktan keyif aldığım biri...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Kanlarımızın kaynaşmaya başladığı bir arkadaş :)