Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 84,267 kez görüntülenmiş, 496 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Valla Korsan kardeş tanımam etmem ama nedense içimden sana mütevazi demek geliyor :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Benim gibilerin,rütbesine imreneceği ve 'saygı' duyacağı birisi; Yeni girişimci..
Not: Üsteki üye asukaki,tanıdık veya yabancı farketmemek kaydıyla;bir başkası da olsaydı, 'saygı duyulacak biri' ifadesini yine kullanırdım.. Her 'insan' saygıyı hakeder..

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
 'Delilik" taşıması çok zor sorumluluğu ise oldukça ağırdır bir durumdur.
Tartışmayı bilen akıllı girişimcilerden olduğunu düşünüyorum:)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Anlayışlı bir olduğunu düşünüyorum Çünkü:
Ayrıca tartışmayı hakkıyla benden daha iyi bilen ,her konuda tartışmaya açık ama her konuyu 'tartışmadan' sonuçlandırmaya çaba gösteren 'saygılı' biri olarak gördüm . Sitedeki izlenimim böyle..
Teşekürler crt.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Deli:)Çevresinde olup biteni sorgulayıp,hesap soruyorsan birileri rahatsız olur bundan ..
Hiç anlayamazsın "deli "damgası vurulmuştur çoktan ve yalnızsındır ve tek başınasındır artık...
    Hislerim kolay yanıltmaz beni SEN de çok şeyler gördüm..

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Kendi doğrularına göre yaşamaya çalışan biri ;) ( ya da öyle göstermek istiyor :D, )

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Avatarındaki resminden de anlaşıldığı üzere  fazlasıyla sevimli vede cingöz ,Crt ablasının facebook adresini nasılda bulup ekleyivermiş..
Heyecanlı,tepkili bir o kadar da duyarlı ...  Yıllar öncesine dönüyor daha bi'kendimi görüyorum  onda ..
Tuğbacım:) Her defasında söylemeyeceğim anla artık çok seviyorum..
Başarıların daim olsun..

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Avatarındaki resminden de anlaşıldığı üzere  fazlasıyla sevimli vede cingöz ,Crt ablasının facebook adresini nasılda bulup ekleyivermiş..
Heyecanlı,tepkili bir o kadar da duyarlı ...  Yıllar öncesine dönüyor daha bi'kendimi görüyorum  onda ..
Tuğbacım:) Her defasında söylemeyeceğim anla artık çok seviyorum..
Başarıların daim olsun..
:) Burada ki yorumlarını ve yazını okuduktan sonra facebookta da kendini geliştirde yapılan yorumları dikkatle inceleyince kim olduğunu buldum hemen ekleyiverdim  :D Bende sizi seviyorum ablacım :)

Nasıl bilirdiniz ;

Saygı duyulması gereken ve her yönü ile örnek alınması gereken biri  :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Daha hızlı davranıp yorum yapması gereken biri  :dil

Bu arada ablacım 'nasıl bilirdiniz' yazmışım çok utandım nasıl bilirsiniz demem gerekirken :-[

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Yorum için teşekkürler :) hızlı davranıyorum ama senin kadar hızlı olamıyorum galiba :) Yaşam enerjisi fazlaca yüksek ve etrafa pozitif enerji yayan birisi :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Anlıyorumki burada oldukça güzel izlenimler bırakmışsız..
Sizleri birbirinizden ayırmak benim için gerçekten zor olsa bile  hepinizi dürüst -saygılı-sevecen kimliğinizle tanıdım.
Tuğba'nın çok beğendiğim bir sözü vardı..
"Birken İki Olduk Derken Beş Ve Şimdi Hepimiz"
Sevgiler

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Birazcık gizemli gibi geldi bana crt öylemi acep :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Rumuzunu merak edip de internette bakınca  Japonya’da “Asuka Projesi” öğrendiğim arkadaşım :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Aslında asuka japonyanın eski bir tarihi dönemi ve aki de japonca sonhabar anlamına gelen sözcük ve asukaki japonyada kullanılan bir isim. Ben bilmiyordum kendim oluşturdum sonra araştırırken çinde yaşayan bir japon asukakiden öğrendim :) İyi bilirim ve hızlı bilirim.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Yeni girişimci imiş. Yazdıklarını az az takip ettim de,iyide yazıyormuş. Fikir sahibi vesselam. Kolay deel bu zamanda fikir sahibi olmak. Tebrik ediyorum kendisini. Velhasıl kelam,takip edilesi biri.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
vesselamı sıklıkla kullanan birisi zannımca :) her vesselam okumamda sagopa kajmer geliyor aklıma :)

S

suheda:)

Kullanıcı
31 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
Hayır Kütahyalı değilim.Sadece Kütahya'da yaşıyorum.Tayin sebebinden:)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Hay bin tesadüf... Kütahyalı değilmiş. Tayin felan dediğine göre devlet sürgünü(Kötü anlamda değil) birisi... :)  Kolaylıklar dilediğim biri...