Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 84,267 kez görüntülenmiş, 496 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Üsteki üyeyi nasıl bilirsiniz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Şaşkınlıklarımı ayrıntılandırmayı sevmeyen birisi olduğumu, bilmesi gereken birisi :)
Ayrıca sağlık olsun dediğim de birisi...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Zannımca yumuşak keskin hatları olan birisi :) Olsun korsan kardeş :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Son mesaja baktığımda İyi bir "analist" diyeyim...  Sevilesi,sayılası insanlardır analistler... Helede iyilerse ki arkadaş iyi... Bknz: Biliyorumda söylüyorum...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Teşekkürlerimi ilettiğim birisi. Yazılarını merak ettiğim birisidir kendisi  ;)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bu konuya ne zaman girsem aklıma "merhumu nasıl bilirsiniz" sorusu gelir...  Uzun ömürler diliyorum üstteki arkadaşa iyi bilirim...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
İyi mutlu huzurlu ömürlü olmasını dilediğim bir arkadaş. :) Uzun ömür değil iyi ömürler hepimize :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Doğrusunu"uzun ömür değil,iyi ömür" yazan arkadaşım... Ben hariç herkese diliyorum :)  senin dilediğinden...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Manyak bilirim... :) az önce bi "kendi kendine konuşmanın rahatsızlık" olduğunu öğrendiğinde çıldıran birisi olarak bilirim...  :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Son sözünü okuduğumda katılmadığımı belirtmek istediğim birisi :) Aslında kendi kendine konuşmayan rahatsız bence insan kendiyle dertleşmezmi biz bunu sesli yapıyoruz :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
İlk sözüme katılmış arkadaşım... Teşekkürlerimi bi borç bilirim o'na :)

Dipnot: Hiç sorma ben ki;kendi kendine konuşan,yazan,çizen birisiyim... Rahatsızın önde gideniymişim dedirtti bana yazı... Yazana,sabahları aç karna yüksek dozda arsenik önerip, yazısını,tez zamanda tekzip ettirecem dur sen... Hele bi "çılgın" halim geçsin...

Dipnot'a,dipnot: Uzatıyorum kusura kalmasın kimse... Çenem düşük elime vuruyor işte... Sürçü lisan ediyorsak affola...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Devam Korsan bir ara senle yazalım :) seviyorum tarzını diyorum sana...Yazım tarzını sevdiğim birisi

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Benim hızıma asla yetişemeyecek biri  :p Tubo da kar etmez  :D
Yeni gelişimciden Etkin gelişimciye terfi ettimiğim zaman kendileri düğünde horon tepen arkadaşım  ;D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
 İnanmıyorummmmmmm.
Avatarda o benim çok sevdiğim cingöz afacan Tuba 'yı görüyorum. ::)
Doğa sevdalısı ,haksızlıklara tahammülü olmayan,tepkili ama kimseyi inciltmeyen,www.gendinigeliştir.com'da her konuya aktivite katan,hepimizin çok sevdiği..off off saymakla bitmeyen tüm güzel özellikleri  çevresiyle paylaşmayı seven .
Kendini Geliştir'in gözdesi , Crt ablasının bir tanesi:)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
  İnanmıyorummmmmmm.
Avatarda o benim çok sevdiğim cingöz afacan Tuba 'yı görüyorum. ::)
Doğa sevdalısı ,haksızlıklara tahammülü olmayan,tepkili ama kimseyi inciltmeyen,www.gendinigeliştir.com'da her konuya aktivite katan,hepimizin çok sevdiği..off off saymakla bitmeyen tüm güzel özellikleri  çevresiyle paylaşmayı seven .
Kendini Geliştir'in gözdesi , Crt ablasının bir tanesi:)

Yoksa siz ana-kız sınızda bizimi kandırıyorsunuz ?  :D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Türker:)
Kıskanma bakim.Ahh ahh çok isterdim ama benim kızım yok .İki oğlum var.Birde sen üç .
Devamında ise Gökçe,Mesut,bjKerim................ diye uzayıp giden bir liste ve ben hepinizi çok seviyorum.
Ama sen avatarına koyduğun o sevimli köpekleri bizden daha çok seviyorsun.
Küstüm.