Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Korkma Türker ..Crt varken bi'şey olmaz.Kolay mı silmek .Yaşamak direnmektir.
Gökçe:) Yalnız değilsin Crt var diyeceğim ama.. İş güç yığılmış Crt'yi bekliyor.(:

Hadi size iyi sohbetler:)

asukaki' Alıntı:
Sadece bir nebze yalnızlık... Bir gün ben olmasam ne olur ki...

Maviyi yine kimse farketmez,

Güzel sorular üretenlerden biri azalır,

Önemli konuları buraya taşıyıp gençlere örnek olan biri daha azalır,

Bence olup anlam katmaya devam etmelisin hepimiz etmeliyiz :)

Teşekkürler cantuuu ama nedense uzun zamandır birgün kendi hayatımı yaşamak istemiyorum sonra ki gün diyorum kaldığım yerden devam ederim ne garip bir şey hiç aklına gelen oldumu ?  ???

asukaki' Alıntı:
Teşekkürler cantuuu ama nedense uzun zamandır birgün kendi hayatımı yaşamak istemiyorum sonra ki gün diyorum kaldığım yerden devam ederim ne garip bir şey hiç aklına gelen oldumu ?  ???

Evet bazen bende düşündüm .Mesela hayat donsa 5 temmuza kadar ben evet derim ..

Eve gelirken çocukarıyla yürüyen bir anne vardı. çocukların biri 5, 6 yaşlarında diğeri ise en fazla 10 ikiside erkek. bunlar önde ben arkada yürüyorum ee meraklıyım yolda gözlem yapmaya tabi . çocuklar şakalaşıyorlardı kadın çocuklarına bakmıyor vitrin camlarına dalıp gidiyordu. Küçük çocuğun şaka yaparken abisinin gözüne değdi eli o da ağlamaya başladı anne diye ve anne ne yaptı ?

Anne çocukları dinlemeden ikisine de tokatı geçirdi ve de kafalarına ben şoktayım bişe dicektim dedim burası İstanbul :) hemen başıma bela almayayım. Ben o kadına anne sıfatını yakıştırmıyorum.

Şahsen o an müsade etselerdi o çocuklara vurduğu gibi bende vitrin camlarına bakan kendini anne sanan o kadına vurmak isterdim.

Yazık savunmasız çocuk hadi kızıyorsun tamam eline vur poposuna vur da ya da ceza ver hiç dinlemeden şak diye ikisinin de kafasına vurması gerçekten ilginçti çook  :-X :-X

Türker katılıyorum donsa biraz ne güzel olurdu...
Cantuuu tamda söylediğini yapmak gerektiya neyse...

Geçen gün rüya mı  gördüm bilmiyorum ama kara şimsek oynuyordu sanki yahu. Aklıma şimdi geldi bak. Nerede o eski diziler yahu. Pehhhhhhhhh.

3 gün önce bir kanalda vardı karaşimşek birazcık izlemiştim :)

Var mı ? Dünyada su gibi bir şey...

Tuba:) Ne oluyor bakim ?  Gece gece üzdün beni .İşler ters gitti bugün. Zaten yorulmuşum .
Ne ağlamasıymış.Oldu mu ya şimdi ?

crt' Alıntı:
Tuba:) Ne oluyor bakim ?  Gece gece üzdün beni .İşler ters gitti bugün. Zaten yorulmuşum .
Ne ağlamasıymış.Oldu mu ya şimdi ?

Hayat hergün yoruyor beni ama bugün ayrı yordu. Olsun canı saolsun. Ağlamak gülmekle arkadaş değil mi bugün ağlamazsam yarın gülemem  :-[

Geri