asukaki' Alıntı:Ehh birazcık öyle oldu diyelim ama hadi neysehoş geldin sefa geldin
![]()
crt' Alıntı:
Canımızı emanet ediyoruz.Tamam doktorlara saygımız büyük ama ..
Ukalalığında gereği yok.Hastaya nasıl davranması gerekeceğini bilecek.
Yoksa çıkar biri bildirir haddini.Böyle olsun istemezdim ama bizimde bir tahammul sınırımız var yani
Neyse bundan sonra daha dikkatli olur.
asukaki' Alıntı:Ah eski forum kurdu neredeama ben bilirim yapacağımı kimsenin olmadığı saatte gelip dolduracağım
aaaa rütbe geçmişsin bak fark etmemiştim hayırlı olsun resmminde güzel bugün gördüm diyemedim içimde kalmasın
![]()
cantuuu' Alıntı:E tabi ben cantuu'yum yani ağzıma laf verilmişken susmam. Çünkü bilirim ki yaşlı kadına saygısızlık yapan insandan nezaket gösterisi yapmacık olur![]()
crt' Alıntı:cantuuu' Alıntı:E tabi ben cantuu'yum yani ağzıma laf verilmişken susmam. Çünkü bilirim ki yaşlı kadına saygısızlık yapan insandan nezaket gösterisi yapmacık olur![]()
Tuğbacım
Bugünde buna benzer bi'olay oldu.
Göz bölümüde muayene oluyoruz. İki genç bayan asistan sanırım köyden gelmiş bir hastayı muayene ediyor.Kadını azarlıyorlar,konuşması köy aksanı olduğu için( Ben anlıyorum çünkü Köy Enstitülü bir öğretmen çocuğuyum ve halkın içinden geliyorum) "Teyze Türkçe konuşmuyor herelde ne diyor bu ya "diye güldüler.
Sinirlendim ama belli etmedim.Düşmüşüz çünkü ellerine.
Neyse sıra bana geldi. Ositi çekilirken doktor vızırdanmaya ,söylenmeye başladı.
İstediği gibi bakmıyormuşum ekrana falan.. Dedim doktor hanım sanırım iletişim bokukluğu yaşıyorz .Şunu bana bi'izah edinde ona göre davranayım lütfen çocuğunuz değilim sizin dedim. bozuldu. Tabi sustu ondan sonra ve daha saygılı davranmaya başladı.. İşim bitti teşekkür ettim. çıktım.
Neden anlatıyorum bunları.?
Doktorlar varya helede proflar .(istisnayi durumları tenzih ediyorum)
Gerçekten psikologluk hepsi.!
asukaki' Alıntı:Günaydın cantuuu burada mısın ?![]()
crt' Alıntı:Sevgili gençlerBu gün çok yoğunum ama gününüz aydın olsun diyecek kadar vaktim tabii ki var
Saygı ile hoşgörüden çıkmışız yola ..Dostlukta verelim mola.
Sevgiler hepinize
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.