Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
asukaki' Alıntı:
Ehh birazcık öyle oldu diyelim ama hadi neyse :) hoş geldin sefa geldin  ;)

Hoşbulduk ama sen hala etkin girişimci olamamışsın. Demek ki hala hızıma yetişememişsin.

Tüüh bilerek gelmedim ki ben geride kalayım diye,

Çünkü gerideyken öndekini geçmek daha zevkli olur :D

Ah eski forum kurdu nerede :) ama ben bilirim yapacağımı kimsenin olmadığı saatte gelip dolduracağım :) aaaa rütbe geçmişsin bak fark etmemiştim hayırlı olsun resmminde güzel bugün gördüm diyemedim içimde kalmasın :)

crt' Alıntı:

Canımızı emanet ediyoruz.Tamam doktorlara saygımız büyük ama ..
Ukalalığında gereği yok.Hastaya nasıl davranması gerekeceğini  bilecek.
Yoksa çıkar biri bildirir haddini.Böyle olsun istemezdim ama bizimde bir tahammul sınırımız var yani
Neyse  bundan sonra daha dikkatli olur.

Çoğu insan kendine muhtaç birinin olduğu düşünerek böbürlenirse işte bugün kü hastane manzaraları çıkar.

Ben derim ki susmayın, susmamak saygısızlık yapmak değil hakkınızı saygı çerçevesinde aramak. BEn çok fazla denk geldim özellikle yaşlı böyle zavallı insanlara kötü konuşan ilgilenmeyen kızan doktorların ben içeri girince neyiniz var hanımefendi dediğini iyi bilirim. E tabi ben cantuu'yum yani ağzıma laf verilmişken susmam. Çünkü bilirim ki yaşlı kadına saygısızlık yapan insandan nezaket gösterisi yapmacık olur  ;)

Elinizi vicdanınıza koyun ona göre davranın derim ben tüm herkese,
ister doktor ol
ister polis,
istersen çöplükten ekmek toplayan biri
netice hep aynı hepimiz dönüp dolaşıp kara toprağa girip çüreyeceğiz  ;)

asukaki' Alıntı:
Ah eski forum kurdu nerede :) ama ben bilirim yapacağımı kimsenin olmadığı saatte gelip dolduracağım :) aaaa rütbe geçmişsin bak fark etmemiştim hayırlı olsun resmminde güzel bugün gördüm diyemedim içimde kalmasın :)

Teşekkür ederim bende çok severim :) 

Bir aralar içimden şöyle geçmiş,şimdi de paylaşmak geçti;

" Sizin boyun eğdiğiniz kabuslarınıza ben kulak verdim: diyorlar ki;
'Korku'nun ecele faydası neyse,güzel rüyalarınız o kadar gerçek... "

Crt abla geçmiş olsun..Hastane diyince aklıma hastalık geliyor malum.
Tüm dertlilere Allahtan acil şifalar olsun inşallah. Sağlığımız emanetimizdir..

Mesut:) Teşekkür ediyorum canım. İki ay önce göz kanaması geçirdim (sanıyorum ki üzüntü ve srtes).
Çok zor günler geçirdim.Fotodinamik tedavi iyi geldi.Şükürler olsun şu an iyiyim.
Size zarar verecek tüm zararlardan lütfen uzak durun.
Sağlığınıza dikkat etmenizi özellikle rica ediyorum sizlerden.

cantuuu' Alıntı:
E tabi ben cantuu'yum yani ağzıma laf verilmişken susmam. Çünkü bilirim ki yaşlı kadına saygısızlık yapan insandan nezaket gösterisi yapmacık olur  ;)

Tuğbacım:)
Bugünde buna benzer bi'olay oldu.
Göz bölümüde muayene oluyoruz. İki genç bayan asistan sanırım köyden gelmiş bir hastayı muayene ediyor.Kadını azarlıyorlar,konuşması köy aksanı olduğu için( Ben anlıyorum çünkü Köy Enstitülü bir öğretmen çocuğuyum ve halkın içinden geliyorum) "Teyze Türkçe konuşmuyor herelde ne diyor bu ya "diye güldüler.
Sinirlendim ama belli etmedim.Düşmüşüz çünkü ellerine.
Neyse sıra bana geldi. Ositi çekilirken doktor vızırdanmaya ,söylenmeye başladı.
İstediği gibi bakmıyormuşum ekrana falan.. Dedim doktor hanım sanırım iletişim bokukluğu yaşıyorz .Şunu bana bi'izah edinde ona göre davranayım lütfen çocuğunuz değilim sizin dedim. bozuldu. Tabi sustu ondan sonra ve daha saygılı davranmaya başladı.. İşim bitti teşekkür ettim. çıktım.
Neden anlatıyorum bunları.?
Doktorlar varya helede proflar .(istisnayi durumları tenzih ediyorum)
Gerçekten psikologluk hepsi.!

Bu farkındalık yaratma çabasından sıkıldım. Yahu ne oluyor kendinizi ne sanıyorsunuz? Hepimiz insanız ve hepimiz birbirimize muhtacız nedir bu üstünlük yaratma çabası?

Seda, Sevda, mehmet, ömer (tamamen hayal ürünü )... Sizlere sesleniyorum:

Daha dün beraber top oynamıyormuyduk ? Saklambaç oynarken gülmüyormuyduk? Koşaraken düştüğümüzde elimizden tutup yardım etmiyormuyduk? Peki şimdi ne değişti?

İsminizin önüne gelen terimler mi sizi değiştirdi. Yoksa para mı? Neden büyüdükçe herşey daha kötü oluyor?  :sinirli

Cidden sıkıldım insanların burunlarından kıl aldırmamalarına. Neyse bu tarz insanlara sözüm yalan dünya da biraz daha kandırın kendinizi ölünce seninde bedenin çürüyecek benimde herşey bu et kemik için olmamalı. Biraz ruhunuzu dinleyin biraz bencillikten uzak durun.......

Daha yazmayayım yoksa kırıcı olabilirim  :sinirli​

Şu sinirli gif resmi oldukça neşelendiriyor beni  :sinirli  ;)
Sabah sabah Lisbeth salander'den kafamı zorla kaldırdım. Zorla kitap okumayı bırakmaktan nefret ediyorum  >:(

crt' Alıntı:
cantuuu' Alıntı:
E tabi ben cantuu'yum yani ağzıma laf verilmişken susmam. Çünkü bilirim ki yaşlı kadına saygısızlık yapan insandan nezaket gösterisi yapmacık olur  ;)

Tuğbacım:)
Bugünde buna benzer bi'olay oldu.
Göz bölümüde muayene oluyoruz. İki genç bayan asistan sanırım köyden gelmiş bir hastayı muayene ediyor.Kadını azarlıyorlar,konuşması köy aksanı olduğu için( Ben anlıyorum çünkü Köy Enstitülü bir öğretmen çocuğuyum ve halkın içinden geliyorum) "Teyze Türkçe konuşmuyor herelde ne diyor bu ya "diye güldüler.
Sinirlendim ama belli etmedim.Düşmüşüz çünkü ellerine.
Neyse sıra bana geldi. Ositi çekilirken doktor vızırdanmaya ,söylenmeye başladı.
İstediği gibi bakmıyormuşum ekrana falan.. Dedim doktor hanım sanırım iletişim bokukluğu yaşıyorz .Şunu bana bi'izah edinde ona göre davranayım lütfen çocuğunuz değilim sizin dedim. bozuldu. Tabi sustu ondan sonra ve daha saygılı davranmaya başladı.. İşim bitti teşekkür ettim. çıktım.
Neden anlatıyorum bunları.?
Doktorlar varya helede proflar .(istisnayi durumları tenzih ediyorum)
Gerçekten psikologluk hepsi.!

Ablacım (:

Ben artık bunları görmekten sıkıldım. Saygısızlık yapmadan izah etmeye çalışsamda mağlesef anlamıyorlar. Sanırım bizim insanlarımız biraz kompleksli...

Çünkü; sadece hastanede olmuyor.
Örneğin; gecen kaymakamlıkta işim vardı bilirsiniz kapı tipi dedektörleri işte geçersin alarm verir kimse ilgilenmez geçmezsin neden geçmedin diye söylenilir.

Neyse ben bu dedektörden geçmedim çünkü az ilerde güvenlik kısmında biri eline çay almış oh gel keyfim gel  :-\

Sonra geçmeden giderken bir anda '' hooop'' sesiyle irkildim. Şaşırıdım önce çünkü terbiyesizlikte ya sabır diyerek döndüm sakin bir şekilde hayvanlara bile böyle seslenilmez dedim çok sinirlendim  :sinirli :sinirli

Ben hep dikkat ederim o dedektörler alarm verse bile hiç kimse kontrol etmiyor aklınca bana orada kendini göstermeye çalıştı gayet de nasıl medeni onu gösterdi. Hanımefendi lafları ondan sonra benim için anlam ifade etmiyor.

Bu şekilde bir benim gözümde yükselmezsiniz tam tersi düşersiniz. İnsanları anlamak çok çok zor offf  :sinirli

Sevgili gençler:) Bu gün çok yoğunum ama gününüz aydın olsun diyecek kadar vaktim  tabii ki var(:
Saygı ile hoşgörüden çıkmışız yola ..Dostlukta verelim mola.
Sevgiler hepinize

Sana da sevgiler crt ne kadar yoğun geçsede günün fazla yorulmaman dileğiyle hepinize deniz rüzgarlarıyla merhaba ve günaydın : :)

crt' Alıntı:
Sevgili gençler:) Bu gün çok yoğunum ama gününüz aydın olsun diyecek kadar vaktim  tabii ki var(:
Saygı ile hoşgörüden çıkmışız yola ..Dostlukta verelim mola.
Sevgiler hepinize

Günaydın ablacım (:
Hepimiz için AYDIN olsun. :)  Sevgiler...

Geçen akşam ki düğünde halayda omzumdan azıcık incindiği için ben katılmayayım şuanlık halaya :)

Geri