Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Melis'te ' beni çok yordu gece gece .İzah ediyorum anlamıyor.
Bu kadar da inatçılık .Pes yani benide geçti.!

Mesut: Bak şimdi merak ettim sizin Melis'i de.
İnatçılar birken iki oldu desene.İkisi Kendini Geliştir'e üye olup gelse site kesin çöker (:

Bu arada erzincan lafımı geçti burda ne . her nekadar da içim dışım başım snum istanbul olsada baba yadigari memleket koktu bak..:)

Mesut:) Söylede birt anesi bari gelsin.
Çorumlu bir arkadaşımı üye yapmıştım (Krdnz) pek uğramaz oldu.
Crt kalmış tek başına yok mu Çorum ellerinden kimse diyeceğim ama bu işin şakası sadece.
gruplaşmalar ayrımcılığı tetikler.
Sen -ben yok hepimiz var . Sevgilerimi gönderiyor iyi geceler diliyorum hepinize:)

İnşallah iyi olsun gecemiz cümleten.. ben size siz bana dua edin.. Çok sıkıştım,hızır yetişir inşallah sıkışanlara..

deli' Alıntı:
çok var .:)Tanıdığım çorumluları buraya çağırsam bir daha bizi tanımazsın :):) felan :)

Sevgili Mesut :)
 Eğer erzincanlıysan hemşehri sayılırız.O zaman sana hemen büyük bi ihtimalle bildiğin bir espriyi yapayım
" Erzincanlıyım çok heyecanlıyım "  ;D
Erzincan'ın neresindensin söyle baham torpaam  ;D

Bğa burcu olduğu çin farklısın demiştim haklıymışım,Abimin triplenmesi bile kendine :) Bir acayip.. :)
Bir de hemşeim çıktı bak :)
İyi ki doğdun :)

Sağol Mesut kardeşim  ;)

Türker:)
Acele etmişsin  dört gün sonra doğsaydın 1 Mayıs'ta daha bi'bayram şenliğinde kutlardık ama olsun deliye hergün bayram ve hepimiz seni çok seviyoruz.Nice mutlu yıllara dyorum.
Ne zaman toplanıyoruz doğum günü partini  nerede saat kaçta kutlayacağız belirtmemişsin de(:
SeVGeR
gul_buketi.jpg

Geri