Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
;D ;D ;D ;D aynı şekilde bende ufaktan yol alam hadi görüşme üzere mutlu gülücüklü günler :)herkese

crt' Alıntı:
  Türker:)
Acele etmişsin  dört gün sonra doğsaydın 1 Mayıs'ta daha bi'bayram şenliğinde kutlardık ama olsun deliye hergün bayram ve hepimiz seni çok seviyoruz.Nice mutlu yıllara dyorum.
Ne zaman toplanıyoruz doğum günü partini  nerede saat kaçta kutlayacağız belirtmemişsin de(:
SeVGeR
gul_buketi.jpg

Valla taksimde güzel biryerde kalabalık birşekilde kutlamayı planlıyordum ama ne yazıkki iradem ve şansım el vermedi .Yapacak birşey yok zaten doğum günlerinden hiç haz almam..
Çok teşekkür ederim ayrı ayrı herkese. Hepinizi seviyorum

Ben doğum günümü  Taksim'de türkü Barda (Alamut Kalesi) kutlamak istiyorum ama daha çok var.
Bari seninkini orada kutlayalım.Tamam herkes kendi hesabını öder. Masraf açmayız sana(:
Her günün şiir gibi içten türküler gibi güzel geçsin diyor sevgilerimi gönderiyorum :)
İyiki doğdun .İyiki Kendini Geliştir'de aramızdasın .Ne mutlu:)

Ha bu arada avatarını değiştirmişsin .Sen misin o?

7dac1ccefa8575c29ab58b07ac6f009d_1285699451.gif
ae08915f53e7dde0263175be1e947f99_1285699578.gif
452d7a35c3861d0dc953948058f4c01c_1285699538.gif
9f1bb35e5d1b1290f0633e1b67531d2b_1285699563.gif
kadar yakışıklı ve karizmatiksn desem(:

Sevgili crt (:
Elbette o benim  ;D kendi resmimi koyayım dedim doğum günü hatrına,hem sizde hayvancağızlarımdan sıkılmıştınız biliyorum  :(  ANıl kardeşimi merak ettim ama mühim olan insanlık değil güzellik demişler  8) ?  ???
Yook ben öle kendi pastamı başkasına ödettirmem artık başka bi sefere seneye nefes alabilirsek belki yaparız birşeyler hepbirlikte  ;)
Buarada içten sözlerin için çok ama  çok teşekkür ediyorum  ..

Sevgili Türker:)
Tamam  seneye hep beraber kutlarız tabii benim doğum günümü .(hediyeler peşinolsun .(:
Tahmin ettiğim gibi Alnıl' kadar karizmatik ve yakışıklısın . (Bak hemen havaya girmek yok ama ) 
Anıl'ın resmini göndereyim siteye ama sontradan sileceğim.

crt' Alıntı:
Sevgili Türker:)
Tamam  seneye hep beraber kutlarız tabii benim doğum günümü .(hediyeler peşinolsun .(:
Tahmin ettiğim gibi Alnıl' kadar karizmatik ve yakışıklısın . (Bak hemen havaya girmek yok ama ) 
Anıl'ın resmini göndereyim siteye ama sontradan sileceğim.

Nasıl tahmin ettin anlamadım şuan  ;D hem güzellik görecelidir öyle değilmi ? Tamam sen gönder ben hemen bakarım .Teşekkür ederim

Gerçekten söylediğin kadar var .Helal kardeşime .Kime çekmiş diye sormazsam bütün sülaleye ayıp etmiş olurum bizim en temel lafımızdırda  ;D

Bizde birde Zaloğlu varki (abisi)..Off off anlatmakla falan olacak iş değil.(övünmeyide hiiç sevmem susayım bari)(:
  Nasıl seni neden bu kadar sevgdiğimi anladın mı şimdi ?
Hislerim beni yine yanıtmadı Anıl kardeşine çok benzettim belkide seni onun yerine koydum .
Asker beklemek çok zor işmi çok özledim çok .

Türker Şimdi resmi siliyorum.
Bu arada tekrar dan mutlu yılar diliyorum.
17 Ağustos'ta Anıl'ın doğum gününde buluşalım . Hediyeler peşin(:

crt' Alıntı:
Bizde birde Zaloğlu varki (abisi)..Off off anlatmakla falan olacak iş değil.(övünmeyide hiiç sevmem susayım bari)(:
  Nasıl seni neden bu kadar sevgdiğimi anladın mı şimdi ?
Hislerim beni yine yanıtmadı Anıl kardeşine çok benzettim belkide seni onun yerine koydum .
Asker beklemek çok zor işmi çok özledim çok .

Türker Şimdi resmi siliyorum.
Bu arada tekrar dan mutlu yılar diliyorum.
17 Ağustos'ta Anıl'ın doğum gününde buluşalım . Hediyeler peşin(:

Evet galiba sen biraz Anıl'ı özlemişsin ? Sanki ben öle hissediyorum :)
Valla nedesem bilmiyorumki en değerli varlığına beni benzetip yerine koyman benim için onurdur.Keşke yazın oturduğum yerde yan komşumuz olsanızda şu anneme biraz nasihat etsen  :-\  ;)

Asker gidecek geri gelecek ! Hatta geldi gelecek.Şimdi hayata dahada sıkı tutunma fırsatı negüzel!

Sakin ve özgüven dolu kalmak dileğiyle ...

Bi fikre protez olmak iyi bir şey olmasa gerek... E bunun iyi bir şey olmadığının farkına varması için insanda bilinç olması lazım... İnsan da insan olmanın her hali mevcut ne yapalım "vermeyince mabud neylesin sultan mahmut" hesabı olmuş işte.  Sağlık olsun... Devam etsinler bakalım...

Türker:) bir anneye nasihat vermek beni aşar . Ama annen senin gibi saygılı,ne konuştuğunu bilen,artı böyle yakışıklı ve sempatik bir oğlu olduğu için kesin grur duyuyordur.
Ha diyeceksinki hata olmaz mı elbetteki.
Ama gençlere anlayış göstertmek gerekiyor.
Şimdi Anıl geldiğinde off off ne sohbetler döner bizim evde .
Muhalefettir . Helede  siyasi konular da aynı fikri savunur yinede gireriz bir birimize(:
Ama son  söz haşmetlü Crt 'nindir. İstesede istemesede susar (şaka)
Seviyorum hepinizi ve ben siz çağdaşlığın simgeli aydın gençler çok güveniyorum yolunuz açık olsun.
Crt iyi haberlerinizi almak istiyor ve her zamanki gibi yanılmayacağını biliyor .
Sevgiler

Umarım bundan sonra herşeyin hayırlısı olur hakkımızda .Nediyelim işte Allah nefes verdiği sürece birşeyler yapmaya çalışıyoruz ...Arasıra birbirine girmek iyidir crt )) Hep tatlı hep tatlı yemek olurmu arasıra şöle arnavut biberi yemek lazım dimi? :)

Nasılda biliyorsunuz annenizin hassas noktasını.
Artık Anıl gelince ne duygu sömürüsü yapar bi'bilsen (:
Ama ben peşin peşin anlaştım . Sana dedim stresini atmak için ongün izin veriyorum.
Ondan sonra görev dağılımı başlar.
Niyayetinde Crt'de bir insan hene(: Fazla üzerime gelinmesinden sıkılır bunalırım (:

İki kişi,üçüncü bir kişi hakkın da olmadık bir söylem geliştiriyorlarsa;o iki kişi "adi"dir... Üçüncü kişi candır... Bknz: Doğru cümle...

Geri