Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne garip bir dünya ..Uzayıp giden dertler zincirinin birer halkasıyız aslında hepimiz.  Ve işte iyine yolumuz düştü hastanelere.
Bakalım bu gün ne olacak.? Ulaşabilecekmiyiz hocaya ?

crt' Alıntı:
Ne garip bir dünya ..Uzayıp giden dertler zincirinin birer halkasıyız aslında hepimiz.  Ve işte iyine yolumuz düştü hastanelere.
Bakalım bu gün ne olacak.? Ulaşabilecekmiyiz hocaya ?

İyi haberlerini bekliyoruz ablacım :)

saniye' Alıntı:
bu göz ne berbat bişeymiş yaa:(
herşeyi bulanık görüyorum..kahretsin..
Saniye,
Göz dedinde aklıma hala almadığım lenslerim geldi .Görememek kadar kötü birşey yokta ben Tv dahi seyredemiyorum >:(

Geldim baktım çıkıcam şimdi :) Yorulmuşum bayağı düğünde oynamayalı çok oldu dün bir arkadaşı evlendirdik haydi hayırlısı.Darısı isteyenlerin başına diyelim. :) Crt çıkarmışsındır umarım padişahlığın tadını :) bütün ekip burada sevindim akşama görüşürüz çıkmam gerekli kendinize has bakın  ;)

Canımızı emanet ediyoruz.Tamam doktorlara saygımız büyük ama ..
Ukalalığında gereği yok.Hastaya nasıl davranması gerekeceğini  bilecek.
Yoksa çıkar biri bildirir haddini.Böyle olsun istemezdim ama bizimde bir tahammul sınırımız var yani
Neyse  bundan sonra daha dikkatli olur.

Hasta olmak kötü bir şey Allah kimsenin başına vermesin diyorum ve crt geçmiş olsun dileklerimi iletirken. Bilinçli insan olmak gerçekten çok önemli ve bir o kadarda doktora gittiğimizde kendimi doktor gibi görmemek gerekli ve bilinçli bir hasta gibi davranmalıyız.
Ama bazı doktorlar var ki...Bir keresinde unutmuyorum doktora kızıp muayene olmaktan vazgeçtim. Eczacıya kızıp ilaç almaktan vazgeçtim. ;D

Geri