mvö_4ever' Alıntı:tiroid hastası olduğumu...başlasın ilaçlı günler :icelimarkadas
Bende kendimde olduğunu düşünüyorum sanırım
mvö_4ever' Alıntı:tiroid hastası olduğumu...başlasın ilaçlı günler :icelimarkadas
turtur' Alıntı:mvö_4ever' Alıntı:tiroid hastası olduğumu...başlasın ilaçlı günler :icelimarkadas
Bende kendimde olduğunu düşünüyorum sanırım![]()
bjkerim' Alıntı:mvö_4ever' Alıntı:tiroid hastası olduğumu...başlasın ilaçlı günler :icelimarkadas
Geçmiş olsun![]()
turtur' Alıntı:geciktirmeden doktora görünmeni öneririm...insanın sosyal hayatını gerçekten etkiliyor...
Senin şikayetin neydi özel değilse paylaşırmısın?
sağol yadoisyadois' Alıntı:geçmiş olsun canım
Toplumun ahlak değerlerinin hiçe sayıldığını-izlene tv sinema ve programların gerçek hayata uyarlamaya çalışanlar. Olduğunu bunu fark eden olsa bile ucu dokunacak diye sustuklarınıcantuuu' Alıntı:Dünyanın benim düşündüğümden de iğrençleştiğini, ,insanların pislik içinde asimile ediliğini ve buna hergeçen gün özendirilen gençlerle aile temeline zarar vermeye uğraştıklarını......

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.