Oyun : Bugün ne keşfettiniz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Bugün ne keşfettiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 83,546 kez görüntülenmiş, 442 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Bugün ne keşfettiniz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan deli
T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
geciktirmeden doktora görünmeni öneririm...insanın sosyal hayatını gerçekten etkiliyor...

Senin şikayetin neydi özel değilse paylaşırmısın?

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
turtur' Alıntı:
geciktirmeden doktora görünmeni öneririm...insanın sosyal hayatını gerçekten etkiliyor...

Senin şikayetin neydi özel değilse paylaşırmısın?
tabii ki... yorgunluk, sürekli uyuma isteği, sinirlilik, unutkanlık, üzüldüğümde veya sinirlendiğimde boynumda bir sıkışma vs. bu tip belirtiler
zaten geçen yıl kan testide yaptırmıştım tiroidle ilgili değerlerim anormal çıkmıştı...2 gün evvelde tiroid ultrasonu çektirdim...iyice netleşti...benimki de zaten henüz küçük sorun ama başlangıç aşamasındayken tedavi olmakta fayda var

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bu günün Perşembe olduğunu... Sabahtan beri Cuma sanıyordumda... :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Beyin kirliliği rahatsızlığımın tavan yaptığını...

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Zamanın çok değerli olduğunu,hayatın çok ertelemeye gelmediğini bir kez daha anladım.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Dünyanın benim düşündüğümden de iğrençleştiğini, ,insanların pislik içinde asimile ediliğini ve buna hergeçen gün özendirilen gençlerle aile temeline zarar vermeye uğraştıklarını......

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
cantuuu' Alıntı:
Dünyanın benim düşündüğümden de iğrençleştiğini, ,insanların pislik içinde asimile ediliğini ve buna hergeçen gün özendirilen gençlerle aile temeline zarar vermeye uğraştıklarını......
Toplumun ahlak değerlerinin hiçe sayıldığını-izlene tv sinema ve programların gerçek hayata uyarlamaya çalışanlar. Olduğunu bunu fark eden olsa bile ucu dokunacak diye sustuklarını  ;)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Birbirinin aynı durumlara fazlasıyla vakıf olduğumdan,birbirinin aynı durumların beni rahatsız ettiğini keşfettim... Daha değişik bşi duruma dair sayfalar,sayfalar,sayfalar dolusu yazabilirim... Değindiğim konulara dair ise tek bi cümle kurasım yok... Bak yorulduğumu da keşfettim.