T
turtur
Kullanıcı
mvö_4ever' Alıntı:tiroid hastası olduğumu...başlasın ilaçlı günler :icelimarkadas
Bende kendimde olduğunu düşünüyorum sanırım
mvö_4ever' Alıntı:tiroid hastası olduğumu...başlasın ilaçlı günler :icelimarkadas
geciktirmeden doktora görünmeni öneririm...insanın sosyal hayatını gerçekten etkiliyor...turtur' Alıntı:mvö_4ever' Alıntı:tiroid hastası olduğumu...başlasın ilaçlı günler :icelimarkadas
Bende kendimde olduğunu düşünüyorum sanırım![]()
Geçmiş olsunmvö_4ever' Alıntı:tiroid hastası olduğumu...başlasın ilaçlı günler :icelimarkadas
sağol kerimbjkerim' Alıntı:Geçmiş olsunmvö_4ever' Alıntı:tiroid hastası olduğumu...başlasın ilaçlı günler :icelimarkadas![]()
tabii ki... yorgunluk, sürekli uyuma isteği, sinirlilik, unutkanlık, üzüldüğümde veya sinirlendiğimde boynumda bir sıkışma vs. bu tip belirtilerturtur' Alıntı:geciktirmeden doktora görünmeni öneririm...insanın sosyal hayatını gerçekten etkiliyor...
Senin şikayetin neydi özel değilse paylaşırmısın?
sağol yadoisyadois' Alıntı:geçmiş olsun canım
Toplumun ahlak değerlerinin hiçe sayıldığını-izlene tv sinema ve programların gerçek hayata uyarlamaya çalışanlar. Olduğunu bunu fark eden olsa bile ucu dokunacak diye sustuklarınıcantuuu' Alıntı:Dünyanın benim düşündüğümden de iğrençleştiğini, ,insanların pislik içinde asimile ediliğini ve buna hergeçen gün özendirilen gençlerle aile temeline zarar vermeye uğraştıklarını......