Öngörülerimin hala kusursuz olduğunu... Hayatımda en çok kullandığım cümledir "ben demiştim" cümlesi Az önce bir kez daha kurdum... Hay bin tekerrür...
D.......in planlarında belli hastalıklardan ölmemizin çok önceden planlarının yapılıp zamanı gelince bu ilaçlara prosedür gereği ulaşmanın zor bir hale getirildiği. YALAN DÜNYA ooof insanoğlu ne kadar berbat yaratık
Az önce deprem oldu ..Semtte herkes panik halinde dışarı fırladı ama ben nekadar sakin olduğumu artık ölümdende korkmadığımı anladım. Önceden olsa kıyameti kopartırdım boş vermişim dünyaya ..........
Az önce deprem oldu ..Semte herkes panik halinde dışarı fırladı ama ben nekadar sakin olduğumu artık ölümdende korkmadığımı anladım. Önceden olsa kıyamti koparırdım boş vermişim dünyaya ..
Türker evet ya yüce Tanrı daha kötülerini göstertmesin.Hepimizi şu çok kızdığım ukala siyasetçileri bire korusun Herkes şanına yakışır bir şekilde yaşasın ve terkeylesin bu diyarı Anlam veremiyorum insanlar neden bu kadar fena vede çok bilmiş?
Depremi hisseden herkese geçmiş olsun diyorum. Keşfedecek şey belli yarından itibaren sokaklarda depremi yasaklıcak siyatsetciler ve deprem olasılıkları oy oy oy 3 gün sonrasının boş geçeceği
Tüm yasaklarına ve baskılarına ,tüm yalancılara inat.!
"Ben aydınlık ve özgürlük delisiyim Varsın hainleri gizlesinler soğuk bir taş altında Dürüstçe yaşadım ben, karşılığında Yüzüm doğan güneşe dönük öleceğim .." alnt.
Bir kez daha evlenmenin, çocuk dünya ya getirmenin ve insanlarla aynı ortamı paylaşabilmenin ne kadar büyük sorumluluğu olduğunu gözlemledim , artık ben bilim adamı dışında kimse ile evlenemem
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.