Oyun : Bugün ne keşfettiniz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Bugün ne keşfettiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 83,539 kez görüntülenmiş, 442 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Bugün ne keşfettiniz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan deli
C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Gereksiz herkesi hayatımdan çıkarınca üzerimden büyük bir yük kalktığını... Başkası kırılmasın diye kendimi üzeceğim yok artık kimse benden daha değerli değil.... Önce kendi mutluluğum , evet önce kendi mutluğumun ne kadar önemli olduğunu anladım 8)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Yasaklar çözüm olamaz asla .!Yeterki bir birimizi karşılıklı dinlemesini ve güzel diyalog kurmasını bilelim...
Sitemizde ne futbol ,ne siyatet ne de kültür farklılıklarının bizi bize düşüremeyeceğini...
Birbirimize karşı çok saygılı ve anlayışlı olduğumuzu farkettim ...
Sevgili gençler:) Fenerli olmanın verdiği  grururla kutluyorum hepinizi ve  sevgilerimi gönderiyorum ..
Yakalayın:) 

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Şimdi gayet iyi anlıyorum ki boşuna kaybedilen zamandır..Sıradan insanlarla sıradan ilişkileri sürdürmek..
Yalnız kalma pahasındada olsan bırak hepsini layık olduğu yere gitsin.!

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Aslında ben bütün hayatım boyunca yalnız olmalıyım...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Paranın kapıları zorlayacağını ama asla her kapıyı yıkamayacağını  :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bir gün katil olursam,seri katil olabileceğimi... Bi tarz geliştirmem lazım ama... Dur bi ön çalışma yapayım ben... :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ne kadar konuşursam konuşayım asla beni anlamayacak olan insanların misafirliğe gelip bana akıl vermelerinden nefret ettiğimi ve çok konuşan ben boş yere nefesim tükenmesin diye sadece  :) olduğumu keşfettim.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Korsan' Alıntı:
Bir gün katil olursam,seri katil olabileceğimi... Bi tarz geliştirmem lazım ama... Dur bi ön çalışma yapayım ben... :)
O0

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
cantuuu' Alıntı:
Ne kadar konuşursam konuşayım asla beni anlamayacak olan insanların misafirliğe gelip bana akıl vermelerinden nefret ettiğimi ve çok konuşan ben boş yere nefesim tükenmesin diye sadece  :) olduğumu keşfettim.
Tubacım:)
Evet yani aynı düşüncedeyim senle...
Seni anlamıyorsa insanlar ve buluşamıyorsanız aynı noktada ne onlar nede sen yorulacak "boş ver" diyeceksin...
Nasıl iyi keşif dimi canım? :)