Oyun : Bugün ne keşfettiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karanlık kulislerde yazılmış, sayısız senaryo okuduğumu keşfettim... Boş metinleri eyleme geçirseniz dahi içleri dolmuyor. Yazık...

Kimin hangi enlem boylam da olduğunu keşfettim... Kimse dünyanın merkezinde değilmiş...  Bu arada coğrafya bilgimin'de fazlasıyla gelişmiş olduğunu keşfettim... Kutupları kınalı dünya işte. Bak iki arada bi derede dünyanın kutuplarının kınalı olduğunuda keşfettim. Bu kadar keşif bir güne çok fazla :)

asukaki' Alıntı:
Cübbeli güldürüyor yahu Korsan :) mizah katarak anlatıyor herkese dinlettiriyor :)

Hiç söyleme yahu. Ben ön yargı ile yaklaşıyordum o arkadaşa... Az evvel denk geldimde zap yaparken baya takıldım ne yalan söyleyeyim şimdi...  Tarzı var adamın vesselam...

Tarzı olan insanları keşfedebildiğimi keşfettim :)

Ben çok tatlı biriyim,bunu keşfettim. Başkalarının da keşfetmesini istediğimi keşfettim.Bununla beraber şımarık olduğumu,ardından biraz şımarmaya da hakkım olduğunu ...

Havanın ısınmasıyla etrafta çok fazla sevgililerin artığını ve bir çoğunun vıcık vıcık olmalarının dışarıdan ne kadar iğrenç göründüğünü keşfettim.

keşke demenin bir anlamı olmadığını ..eğer  şimdiki durumundan bir sonraki aşamaya geçemediysen yani level atlayamadıysan.
örn: şimdiki aklım olsa hiç ıvır zıvırla uğraşmaz yapmam gerekeni yapardım. yok cicim yapamazdın.
bir insan sorunlarını çözmede zorlanıyorsa tek yolu var ufkunu arttırmak tıpkı dünyadan uzaklaştıkça görülen alanın artması gibi.

Kaybettiğimi sandığım,ilkokuldaki,'sorunsuz' hafızalı keskin kıvrak zekamın hala kaybetiğim yerde durduğunu.. Büyük adam olabileceğimi...

Geri