Oyun : Bugün ne keşfettiniz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Bugün ne keşfettiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 83,552 kez görüntülenmiş, 442 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Bugün ne keşfettiniz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan deli
E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hiç birşey keşfedemediğim sıradan bir iş günü geçirdiğimi keşfettim :)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bir insanın iyi ve zeki olabileceği,aynı zamanda zenginde olabileceğini ama asla kolay kolay duyarlı,duygusal we doğru örnek olabileceğinin çok çok zor olduğunu öğrendim..Yağmurla rüzgarla örtmek üstünü herkesin harcı değil.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Çıkar üzerine kurulu ilişkiler,yalan-riya kalın bir duvar gibi sarmıştır etrafınıtrafını
ve onca kalabalığın içerisinde yalnızsındır
"CAN DOSTUM dersin" güvenirsin ama acımaz vurur seni birgün sırtından.Dost vurulunca değil unutulunca ölürmüş..
Hani diyorum bunu kaşfetmek kahin olmak gerekmiyor hane:)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Paralar içinde kaybolup giden amaçsız boş yaşayan insanların gece yatakta sessizce ağladıklarını,

Amacları uğruna mücadele veren insanlarınında yataklarında mutlu olduğunu anladım.

ve bir kez daha paranın mutluluk getirmeyceğini anladım. Para amaç değil amaçtır. :eek:

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Sel denen doğa olayının, gerçekten de fazlasıyla korkutucu olabileceğini keşfettim...
Hafazanallah.

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
Bazen gerçekten vazgeçmek gerekirmiş...Gitmek isteyene 'Dur' demek fayda etmezmiş...
İnsanlar,mutluluk sebeplerini başkalarına bağlamamalı,mutluluğu kendi içinde aramalı...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Huzur için yapabileceğim şeylerin sınırlı olmadığına kanaat getirmeye başladım

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Dedemin rahatsızlığından dolayı bir haftadır hastaneyi yol eyledik.
Oradaki hastaları ve hasta yakınlarını gördükçe acaip sorunlarımızı olduğundan daha da büyüterek daha da acaipleştirdiğimizi anladım.

Gerek yok...  :-\

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kendinizi mutsuz-kötü  hissettiğinizde hastahanelere bi'gidin ve görün orada yaşanan acıları.
İşte o zaman anlayacaksınız ki hayat aslında yaşamaya değer ama bunu  kötü kılanlar ,ve sadece kendimizi düşünerek bencilleşenler yine bizleriz.
Keşfedilmeyi bekleyen güzelliklerin farkında olabilmek yaşama daha olumlu balkabilmek  dileğiyle  sağlıklı günler diliyorum hepinize.

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Eskiler derlerdi hep evlilik çağı gelmiş erkeklere ; yemek yapmasını iyi bilen,ev hanımı,saf,sesi çıkmayan,daha önce erkek arkadaşı olmamış vs gibi kız buldum, gel seni baş göz edelim...
Hepimiz biliriz bu profili.Yok arkadaş ! Mümkünse ben almiyim böyle birini

S

saniye1

Kullanıcı
17 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Adana
gülümsemenin bi parça da olsa beni mutlu ettiğini keşfettimm :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Dünya literatürlerinden ve hafızalardan 'mutluluk' kelimesinin bir süreliğine bloke edilmesi gerektiğini,aksi takdirde içinde bulunduğu durumu,'mutluyum' ya da 'mutlu değilim' olmak üzere iki boyutta incelemeye devam eden,hem de hayatından hoşnut bir insanın 'mutluluk nedir' şeklinde ki sorgulamalarının,O'na varlık içinde yokluk çektirmeye devam edeceğini keşfettim.
Çünkü bilinir ki:Tanrı insanları mutlu olmaları için yaratmıştır.

S

saniye1

Kullanıcı
17 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Adana
evet öyle..
keşke az biraz da o mutluluktan verse...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Faşist yanlarını gizleyemeyen bir sürü insanın var olduğunu keşfettim...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
yalnızken çok daha mutlu ve huzurlu olduğumu hissettim ve hatta tanıdık kimse yokken daha bir huzurlu olduğumu

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
" Diren! Ey kalbim
Diren! Hayasızlığa..Namussuzluğa
"Diren! Kötüye..Çirkine, yanlışa
Diren! Yenilme "desemde yalnız kaldığımın farkındayım aslında.