üzülmek için sayısız neden bulabileceğimi, sorunlarla uğraşırken yere serilmektense, sorunlarla başa çıkmam gerektiğini öğrendim. bu kadar narin olmanın hiç iyi birşey olmadığını da...
Keşfe falan gerek yok..! Paranın gücü seni biranda aciz bırakabiliyorsa da.. Onurlu bir yaşam için yine de direnmeli .. İşte o zaman bir umut belkide kazanabilirsin demektir.. Tabii gücün kaldı ise..!
Şimdilerde çok daha iyi anlıyorum ki.. Ülkedeki sağlık kurum ve hizmetleri son sürat tekelleşmekte.. Sağlığın bozulmuşsa eğer fazla hikayeye gerek yok .. Paran kadar sağlıklısın..!
fark ettim ki bütün herkes tıpkı bu - - - - - - - - - - - - - - - - - - birbirnin aynısı aynı tokalar, aynı sigaralar, aynı müzikler, aynı sözler, aynı yeminler, aynı heyecanlar, aynı isimler, hergün aynı ve günaydınlar...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.