Oyun : Bugün ne keşfettiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zaman eskisinden daha çabuk geçiyor. Geçmişe dair birçok şeyi unuttuğumu ve unutarak hafiflediğimi.

Taşıdığım yüklerinüstlendiğim sorumlulğun ya da adı her ne ise onun bu kadar ağır olduğunu bilmiyordum hiç farkında değildim.... Söylediler

deli' Alıntı:
Taşıdığım yüklerinüstlendiğim sorumlulğun ya da adı her ne ise onun bu kadar ağır olduğunu bilmiyordum hiç farkında değildim.... Söylediler

O0  o halde sırada  o yüklerden kurtulmak var hadi bakalım kolay gelsin ;)

Neredeyse bütün arkadaşlarımın beni,telefonumun şarjı bittiğinde aramaya çalıştıklarını... Zamanla denilen kavram varya,işte siz ondan yoksunuz... -Aradım ama ulaşamadım- e ulaşabileceğin zamanları kolla dostum... :)

Şu an Muhteşem Yüzyıl'ı izliyorum ...Hala fenalaşmadığıma şaşıyorum?(: Padişahlık döneminde yaşamanın hiç bana göre olmadığını keşfettim ve "iyiki cumhuriyet çocuğuyum" diye halime binlerce kez şükrettim...
Son sözüm büyüksün Mustafa Kemal'im Atatürk'üm.

İnsanların etrafındakilere göre haraket ettiklerini... Söylem ve eylemlerinize pranga vurmayınız hanımlar beyler... Rahat olun,kim ne derse desin... Bu baskılardan kurtulun artık...

'Özgürlük Mahkumları'
diye bir şarkı söylerdik bir zamanlar  sözlerini unutmuş olduğumu keşfettim...Yazıkara olsun bana(:Kurtulmak gerek bu gibi unutlanlıklardan (:

Zeka geriliği olan insanların beni YORDUĞUNU... Detaylara takılmamak gerek yoksa boğulur çıkmazsın O0

Şey ben bir laf keşfettim de paylaşayım ;
En iyisi bir tek azraile güveneceksin,hiç değilse niyeti belli ;) :)

Geri