Oyun : Bugün ne keşfettiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
asukaki' Alıntı:
özleyen yok mu _ :)

Karadenizin çılgın sevimli çocuğu özlemekte neki.?
Sen gittin gideli neşesi kalmadı buraların...Siteye ilk geldiğinde anlamıştım ne kadar sempatik ve sevecen bir insan olduğunu... Bilmem farkındasın yada değil...Ama bilmelisinki ki çok özelsin.
İcada keşfe ne ne gerek?
Bakında görün işte
Yine yanılmadım(:

Güven duygusu kişiler arasın da güçlü bağ olması gerekiyorken adeta pamuk ipliğine bağlanmış herşey ...koptu kopacak.!

crt' Alıntı:
Güven duygusu kişiler arasın da güçlü bağ olması gerekiyorken adeta pamuk ipliğine bağlanmış herşey ...koptu kopacak.!

Güven duygusu an itibariyle dünya genelince kopmuştur, biz artık güvenle nefesin yerini değiştirdik ,öyle yaşıyorz,Nefes değil gücen alıp veriyorz,yani duygu olmaktan çıkardık.. Tavsiye ederz ;)

:)

Günaydın k.g.

Anladım ki herhes herşeyi ne kadar çok biliyor... Akşam akşam  seni kırmak istemiyorum çok bilmiş arkadaşım ...

Tek kanallı günleri özlediğimi... Bu ne yahu bangır bangır aptallık pompalanıyor tv kanallarında...

Tubanın bizden gizlice Hint düğünlerine gittiğini keşfetmiş bulunuyorum .
Bu durumda onu Zaloğlu'nun düğününe davet etmeyeceğimdir duyrulur(:

crt' Alıntı:
Tubanın bizden gizlice Hint düğünlerine gittiğini keşfetmiş bulunuyorum .
Bu durumda onu Zaloğlu'nun düğününe davet etmeyeceğimdir duyrulur(:

Yanlış keşif olmuş  :) Ama bu ara epey araştırdım gerçekten çok keyifli sürekli izliyorum onları :)
Ben demiştim ki kovsanızda gelirim. Bu defa düğün salonun önünde pankart açarım ''Crt beni unutmaz diye''   :turk

Bugün hiç bi'şey düşünemiyorum...
12 Hazirana odaklanmış durumdayım..Off offf bir mucize olsada herşey benim isteğime göre yönlense diyor ...Bir imkansızı daha istiyorum.
Bu gün yine tuhaf olduğumu keşfettim(:

crt' Alıntı:
Bugün hiç bi'şey düşünemiyorum...
12 Hazirana odaklanmış durumdayım..Off offf bir mucize olsada herşey benim isteğime göre yönlense diyor ...Bir imkansızı daha istiyorum.
Bu gün yine tuhaf olduğumu keşfettim(:

Geri