Oyun : Bugün ne keşfettiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Erdim erdim  :D  Rüyamda birbiriyle hiç alakası olmayan arakaşlarım evlenmişler çocuk sahibi olmuşlardı. Uyandım baktım ki nişanlanmışlar  :)  Şaka gibi.......

Az kaldığını.. Çok az. Ya ölmeye,ya ölmeye,ya da ölmeye,veyahut ölmeye..
Belki de ölmeden önce gülmeye
;)

Samimiyetimin yanlış algılandığını, ya da net olarak yanlış anlaşıldığını.. ya da ya da ya da samimiyetin anlamını yanlış bildiğimi,
acaba..??

Yalakalığın bu hayatta var olabilmek için esaslı bir davranış olduğunu. Yalakalığı yapabilenlerin asla sırtının yere gelmediğini keşfetmiştim ama bir kez daha söylemek istedim, neyse sağlık olsun (:

SABAH EKMEĞİ BİLE VERESİYE ALACAK KADAR YOKSUL OLDUĞUMU FARK ETTİKTEN SONRA AKLIMA ESEN BİR FİKİR İLE 6 SAATTE BİR  SENE  YETECEK KADAR PARA KAZANDIM...

Çok para kazanabilmenin ve de  zengin olabilmenin yolunu keşfedemedimya hala ...Kınıyorum kendimi.!(itirafname)(:

dumankesh' Alıntı:
SABAH EKMEĞİ BİLE VERESİYE ALACAK KADAR YOKSUL OLDUĞUMU FARK ETTİKTEN SONRA AKLIMA ESEN BİR FİKİR İLE 6 SAATTE BİR  SENE  YETECEK KADAR PARA KAZANDIM...

Nası bi fikir diye sormadan edemedim?? :D  ;D  ::)

Nice insanda kuyruk acısı bırakmış olduğumu keşfettim... yazık o insanlara... hemde binlerce kere...

Kendi gölgesiyle dahi kavgalı ,herkese savaş açan Donkişotların olduğunu keşfettim ...
Üzülüyorum bu gibi durumlara ve de insanlara.

Sadece boş insanların boş cümleler kurabileceğini... Hepsi,hepsi bir durum değerlendirmesiydi yahu...  :)

Tek başına verilen yaşam mücadelesinde en azından çıkarcı kandırmacalara mamuz kalmaz gereksiz anlamı olmayan detaylara takılıp kalmazsın.
Oysa gereksiz kalabalığın beni fazlaca yorduğunu farkediyor vazgeçilmezim yalnızlığım ve de özgürlüğümün değerini gün güne daha iyi anlıyorum (:

Geri