Oyun : Bugün ne keşfettiniz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Bugün ne keşfettiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 83,536 kez görüntülenmiş, 442 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Bugün ne keşfettiniz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan deli
C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Erdim erdim  :D  Rüyamda birbiriyle hiç alakası olmayan arakaşlarım evlenmişler çocuk sahibi olmuşlardı. Uyandım baktım ki nişanlanmışlar  :)  Şaka gibi.......

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Siyasal müstehcenliğin nirvanasına ulaşmış insanları... Uvvv yeah...

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Az kaldığını.. Çok az. Ya ölmeye,ya ölmeye,ya da ölmeye,veyahut ölmeye..
Belki de ölmeden önce gülmeye
;)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Samimiyetimin yanlış algılandığını, ya da net olarak yanlış anlaşıldığını.. ya da ya da ya da samimiyetin anlamını yanlış bildiğimi,
acaba..??

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Yalakalığın bu hayatta var olabilmek için esaslı bir davranış olduğunu. Yalakalığı yapabilenlerin asla sırtının yere gelmediğini keşfetmiştim ama bir kez daha söylemek istedim, neyse sağlık olsun :)

D

dumankesh

Kullanıcı
4 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
diyarbakır
SABAH EKMEĞİ BİLE VERESİYE ALACAK KADAR YOKSUL OLDUĞUMU FARK ETTİKTEN SONRA AKLIMA ESEN BİR FİKİR İLE 6 SAATTE BİR  SENE  YETECEK KADAR PARA KAZANDIM...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Çok para kazanabilmenin ve de  zengin olabilmenin yolunu keşfedemedimya hala ...Kınıyorum kendimi.!(itirafname):)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
dumankesh' Alıntı:
SABAH EKMEĞİ BİLE VERESİYE ALACAK KADAR YOKSUL OLDUĞUMU FARK ETTİKTEN SONRA AKLIMA ESEN BİR FİKİR İLE 6 SAATTE BİR  SENE  YETECEK KADAR PARA KAZANDIM...
Nası bi fikir diye sormadan edemedim?? :D  ;D  ::)

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gündüz uykusunun gece uykusunun yerini asla tutmadığını keşfettim

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Nice insanda kuyruk acısı bırakmış olduğumu keşfettim... yazık o insanlara... hemde binlerce kere...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
'erken kalkan erken yol alır'  mış bir kez daha iyi anladım  :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kendi gölgesiyle dahi kavgalı ,herkese savaş açan Donkişotların olduğunu keşfettim ...
Üzülüyorum bu gibi durumlara ve de insanlara.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Sadece boş insanların boş cümleler kurabileceğini... Hepsi,hepsi bir durum değerlendirmesiydi yahu...  :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Tek başına verilen yaşam mücadelesinde en azından çıkarcı kandırmacalara mamuz kalmaz gereksiz anlamı olmayan detaylara takılıp kalmazsın.
Oysa gereksiz kalabalığın beni fazlaca yorduğunu farkediyor vazgeçilmezim yalnızlığım ve de özgürlüğümün değerini gün güne daha iyi anlıyorum :)