Oyun : Anlam veremediklerimiz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ülkedeki sıkıntılardan, güçlüklerden, yaşam koşulları vb. nedenlerden sürekli şikayet halinde olan halkımızın desteğini çoğaltmış bir vaziyette bütün bu sorunların kaynağını tekrar başımıza getirmelerine anlam veremiyorum.

Anatomim ile benden fazla ilgilenen yaratıcı fikirli arkadaşlara anlam veremiyorum... Bence yaratıcılıklarını daha farklı şeyler için kullansalar çok,çok,çok daha faydalı olacağı kanaatindeyim... Öpüyorum sizi yaratıcı yanlarınızdan...

Anlam veremiyorum başkent Ankara'ya neler olmuş böyle?(:

ankara.jpg

Ankara'da yoğun yağmur ve dolu sonucu pek çok altgeçit ve yol sular altında kaldı.

Nedir bu bunca şatafat vede gereksiz gösteriş gerçekten anlam veremiyor bir süreliğine kimseyi görmek istemiyorum sakinleşmem gerek(:

"Aç insanlarn karnını doyurduğm zaman bana kahraman diyorlar. Bunların nedn aç olduğunu sordğum zaman ise; bana komünist diyorlar.."
Amann yanlış anlaşılmasın ben değil CHE Guvela bu duruma anlam veremiyor (:

Küçük hırsızlar el feneriyle büyük hırsızlar deniz feneriyle..
Anlam veremiyorum ne alaka?(:

İlk önce sevdiklerin ,canım dediklerin yalnız bırakıyormuş seni...
Anladım ki bencilleşmek,boşvermek gerekiyormuş.!
Duymayacak,görmeyecek ve susacaksın... Düzene uyki kazanan sen olasın ...
Sanırım ben kaybediyorum.

crt' Alıntı:
İlk önce sevdiklerin ,canım dediklerin yalnız bırakıyormuş seni...
Anladım ki bencilleşmek,boşvermek gerekiyormuş.!
Duymayacak,görmeyecek ve susacaksın... Düzene uyki kazanan sen olasın ...
Sanırım ben kaybediyorum.

Pardon,biz bir dernek kurdukta,kayıpları bulup getiriyoruz :)
Siz ne kaybetmiştiniz ;)

Hayat yaşamayı...Mutluluk gülümsemeyi...Sevgi hak etmeyi...Vefa hatırlamayı...
Dostluk paylaşmayı bilen için vardır...
Anlam veremiyorum  bunca hırs nedendir?

İlginç bir anektod,onca yıldan sonra ilk okul öğretmenimi gördüm,konuştuk,sohbet ettik,çocukluğumu andık felan ertesi gün öldüğünü duydum kadının...  Gelde anlam ver...

Kendi kendini bi halt sanan insanlara...  Neymiş efendim?mıy,mıy,mıy,mıy,mıy,mıy,mıy,mıy,mıy, da,mıy,mıy... Bşka da bir şey yok...

Dinleniyor,izleniyor, yasaklanıyor ve hala özdürlüğün ne demek olduğunu anlamıyor ve hala susuyorsak.!Demek ki durumlar oldukça vahim ve topluca uçmuş durumdayız..!
Ve hala çok bilmiş özentilerden kurtulamıyor olmayışımıza anlam veremiyorum ya neyse.

Geri