Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bilinçsiz insanlardan kurtulmanın yolu eğitimdir..
Ben biraysel kurtarıcılar beklemek ,insanları ilahlaştırmak yerine yerine kendi akıl veda pratik zekamızı kullanalım diyorum..
Ölmeyeceğim (hayu) (:Yaşayacağım tüm zorbalara inat..
Gerçekleri gözüme gözüme sokacak kadar yürekli insanların olduğunu bilmek umut verici. İşte buradayım sevimli çocuk(:

Crt ya bilinçlenmeyenleri ne yapmak gerek :) cem yılmazda diyor eğitim şart ama nafile eğitim değil bu insanlara müsibet lazım :)

Bu işler (sorunlar) müsibetle ,cezayla ,ayıpla günahla falan çözülemez...
Sorgulayacaksın hayatı ve insanları...
Bıkmadan yılgınlığa düşmeden verecelecek olan  mücadelede zaten bilinçsizlik  kendiliğinden diskalifiye olacak ,devreye akıl ve mantık girecektir.
Dolayısıyla eğitim diyor başka bir şey demiyorum .!
İnsan yaşamını en önemli kılan tek şey düşünebilme yetisidir...Ee yüce Tanrı'da madem bu değeri bize lütfetmiş kullanmasını bileyim yani dimi ya?(:

Selam Mesut:)
Şu an  bulunduğumuz ahval ve şerâit içinde bizi  kim kurtarabilir diye düşünüyor acilen bir kurtarıcı arıyouz.
  Gökçe ile kararveremedik hala .Sence kim olsun ?(:

hayır ,yani kim olsun dan kastınız (birine cezamı kesiyorsunuz,biridni ödüllendiriyormusunuz) gibisinden olabilir diye,'kötü' yü mecaz anlamda kullandım :)
Tabiki de hayır :)

Mesut:) demem odur ki ..Sürüye yön veren birileri ,iyi bir yönetici şart(:
Acaba diyorum yalancı çoban misali acilen bi'kaval temin ederek ova bayır dolaşsam mı?(:

İnanmıyorummm...
Mesleğimi en iyi biçmde icra edebildiğimi yalancıkılta rakip tanımadığımı düşünüyordum.
Mesut  oldu mu ya şimdi? Hayallerimi yıktın(:

Bizler ki Ergenekonlardan kopup gelen Asena'larız...
Güveninize layık olacak ,tüm koyunları biraraya toplarak büyük sürü birliğini kuracağız...

Bir de manifesto yayınlamak istiyorum...
Aniden kayıplara karışan Gökçe ..Birde beni oyalayarak kursa gecikmeme neden olan Mesut'a 24 saatlik kınama cezası veriyorum.!
Ve işte gidiyorum ..(Durunnnn sevinmeyin hemen enn kısa zamanda döneceğimdir)(:

Abla hemen bana maletme :) Seni oyalan,dünya malıdır,seni oyalan siyasettir,seni oyalayan .. Neyse daha çok gaza getirmeyelim ortamı ::D

kolay gelsin abla bekliyoruz akşam konsey toplantısına:)

Demek beni oyalayan dünya malı ,demek siyaset öyle mi ? Hadi bakalım gecikiyorum şimdilik durumu kurtardın ama bu konuyu daha sonra incelemeye alacağımdır(:

Bu arada iyi çalışmalar diliyorum sana da kolay gelsin:)

Gününüz aydın olsun...
Elalem uzayı mekan tutmuş tepeden izliyor hepimiz...
Siz hala uyuyun bakalım(: İşte bende gidiyorum ...

Geri