Mayıs gelince tarifi olanaksız bir acı ve hüzün basar içimizi ...İşkencedir yaşamak.! Acı çeker isyan edersin haksızlıklara... Neyse bahara bir de serverip sır vermeyenlere selam olsun ...
Adam bütün derpremlerde balkondan atlamış... Birinde kolunu,birinde,bacağını,birinde burnunu kırmış... Dünde kaşı açılmış... Deprem değilde adamı balkon atlamaları sakat etmiş... Yurdum insanı işte... Japonyadaki depremde binadan atlayan kişi yine bizdendi... Deprem anında bulundu yerden kendini dışarı atmayan bizden değildir... Gülermisin ağlarmısın yahu...
Düşüncelerime sansür koyarak 48 saat evden dışarı çıkmama cezası vermiştim kendime.. Tesadüf buya dün gece yarısı İstanbul'da deprem oldu ama süre dolmadığı için çıkmadım dışarıya... Alacağım yanıtı bildiğim için "Yoksa ben sizlerden biri değil de deli miyim" diye bir soruyu sormadım kimseye
Bak bu türküde harikaydı . Dinliyorum sağolasın. (ha bu arada "Dağlar köyümü Özledim " videonun sonunda ülkücüler çoşmuş Allahtan farkına varım hemen değiştirdim)
Hadi ardan sende ... Gece gece moral bozmayı pek seviyorsun. Kanser dedinde çok sevdiğim Kazım Koyuncu'yu hatırladım şimdide . Hep senin yüzünden oluyor tüm bunalar ..Ne biçim şehülislamsın ..Kınıyorum işte seni
Dördüncü Murat 'mı dülektcek? Eğer bir toplum ve bireyleri kendisine devamlı bir kurtarıcı arıyorsa durumlar çok kötü demektir Sonumuzu hiiç iyigörmüyormya neyse
Kendimizi kandırmaya gerek yok Durumların kötü olduğu ortada hiç görmüyorum deme gözüne sokarım bütün hepsini bak ne kadar ağır tabir kullandım görüyor musun Bizi baştakilerden değil bilinçsiz yaşayan insanlardan kurtaracak birisi lazım. Ölün gidin yahu ???
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.