Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Konuş, tanış, kaynaş... \"GEYİK İŞTE!\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 890,488 kez görüntülenmiş, 6,585 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Konuş, tanış, kaynaş... \"GEYİK İŞTE!\"
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
"Ey Dost!
Akar suyum halden hale büründüm... Cahilin gözünde nokta göründüm... Derya idim damlalara bölündüm...Çok bulandım süzemedim ben beni.
Seyyah oldum pazar pazar dolaştım...Bir tüccara satamadım ben beni
Koyun oldum kuzum ile meleştim...Bir sürüye katamadım ben beni"

Günün yorgunluğunu üzerimden atmak biraz dinlenmek ve unutmak istiyorum pekçok şeyi.!  Tekrardan görüşmek üzere esen kalın ...
Sevgiler hepinize  

B

Baldassare

Kullanıcı
1 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
"Ey Dost!
Akar suyum halden hale büründüm... Cahilin gözünde nokta göründüm... Derya idim damlalara bölündüm...Çok bulandım süzemedim ben beni.
Seyyah oldum pazar pazar dolaştım...Bir tüccara satamadım ben beni
Koyun oldum kuzum ile meleştim...Bir sürüye katamadım ben beni"

Günün yorgunluğunu üzerimden atmak biraz dinlenmek ve unutmak istiyorum pekçok şeyi.!  Tekrardan görüşmek üzere esen kalın ...
Sevgiler hepinize 
İyi geceler efendim... ;)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Günaydın  :laylaylom

Ne kadar güzel bir gün,haftanın son mesai günü 8)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
27 Mayıs sabahı güne daha bi'umutla bakmak ,demokrasinin anlamı tam olrak kavrayabilmek adına özgürlümüze vurulan darbelerden uzak olmak istiyor...
Baskı ve yasaklara 'hayır' diyorum...
İşte böyle bir günde günümüzün daha bi'aydın olacağını düşünüyor...
Ülkeme özelliklede siz genç nesillere  huzur ve barışın olduğu kardeşlik içerisinde yaşanası bir dünya aydınlık bir gelecek diliyorum...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut:) Türkemizi katlediyorsunnnnn.!...
Hakkında  yayınlamış olduğum manifasyoyu lütfen dikkatle oku:)
Müdahaleci ruhumu tetikleyerek  beni baskı ve darbeye yapmaya teşvik suçundan sana bir saatlik kınama cezası veriyorum...
Kahvaltı yaptın mı bakin hala açmısın? Anıl'la  günü erken kucakladık çay hazır hadi çabuk gel bekliyoruz(Dün akşamki gibi olmasın ama bu son şansın):)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kahvaltı mı    :vaav

Keyif sizin yanii ohhhh,afiyet olsun

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ebru:)
Kahvaltıyı kaçırdın ama bekliyorum akşam yemeğine ..Ama masayı toplamak,ortalığı düzenlemek ve  çay ikramı size ait:)
Artık iş paylaşımında Mesut ve Anıl'la beraber aranızda anlaşın:)
Haşmetlü Crt dinlensin...Televizyon izlesin...Geçmişe dair kötü olan ne varsa unutsun dimi ya?:)

E

emosin

Kullanıcı
18 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
İnterneti kapattırdık 5 ay kadar oldu ve bu güzel siteden ayrı kaldığım için çok üzgünüm :( herkesi özledim.. herkese selamlar..

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Şu an haberleri izliyorum  ...
Amanda aman ülkemde neler olmuş böyle.?
Soruşturmalar, tutuklamayar ...Öğrenci gruplarının protestolu yürüyüşü...Barikatlar ,biber gazı coplar...
Biz konuyu hemen değiştirelim  ve iyi akşamlar diyelim ...Ne sıkıcı bir durum .!Neyse nasılolsa biraz sonra unuturuz herşeyi ,lerleyen saatlerde dizilerimizi izleriz mutlu mesut bir şekilde:)

C

cengiz9645

Kullanıcı
18 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
TÜRKİYE
bu ne ya
al sana sabah neşesi
nisan mayıs ayları
gevşer gönül yayları
bir saattir oturuyoz
söyle artık çayları

bu arada hayırlı olsun bol geyikli muhabbetler

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Güzel ülkemde bir heyecan bir heyecan...(Boş)vaadler yağmur gibi yağıyor üzerimize:)
Nihayet bahara elattık doğal gaz faturalarından kurtulduk falan derken ,şimdilerde ise copların eşliğinde biber gazı ile içiçe huzurlu bir yaşam sürmekteyiz...
Rüzgar eken fırtına biçermiş aman ha dikkatli olun...
Az kalsın yine unutuyordum gününüz aydın olsun.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Memleketime bahar gelmiş...Demekki yaşamak direnmekmiş ve bugün haftanın ilk günü pazarın Tsiymiş...
Hadi bakalım kolay gelsin hepinize çalışmaya devam:)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut:)Günün güzel geçti sanırım?
Bakıyorumda yine tüm şirinliğin üzerinde:)
Hadi bakalım ben artık kaçar... Şimdiden akşamlar hepinize.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sil baştan sonu belli olmayan  hergün ayrı bir telaş.!
Sevgili gençler:)Yeni bir güne ünlü Rus yazarın (Maksim Gorki)  söyleriyle merhaba demek istedim(:)

"Her sabah nereye gittiğini bilmeden bir işe giden, her akşam nereden çıktığını bilmeden bir işten çıkan, sevmediği hayatı yaşayan, sevmediği işi yapan, sevmediği kişilerle yaşayan, kalabalıklar yüzünden yaşamaya karşı ne bir sevgi, ne de bir sevgisizlik işareti olmadan gelip geçen, her akşam evinin dört duvarı arasına sanki bir mezara...
Girermiş gibi giren, gecelerini bir sıkıntı yorganının altında yalnız ya da yanındaki yabancı gövdeyle geçiren bütün ölü kentlerin, ölü doğmuş çocukları !
Size bu ölü yaşamı hazırlayan "sermaye sahibi egemen sınıftır", bu acımasız oyunun varlığı siz izin verdiğiniz sürece sürecektir."