Uykuda bile aydınlığa ulaşabilmenin hayaliyle yaşıyor...Her güne umutla başlıyor...Değerli dostlarıma ,tüm sevdiklerime en güzel dileklerimi sunuyorum... Gününüz aydın olsun.
Sevgi ve dostlukta buluşabilmek adına ferman Crt'nin...Söz söyleme hakkı siz sevgili gençlerindir.. Tez Gökçe yanıma getirile ..Neden isyan ediyormuş öğrenile... Ve huzur ve düzen hemen sağlanıla
Can güvenliğimiz yok artık...Barış ve huzur kalmamaış...Sevgi tüketilmiş ...Hoşgörü sıfırın altına düşmüş ... Yine bugün Etiler'de bomba patlamış İstanbul kana boyanmış ! Artık bu türünün en son tehlikeli örneklerine "insanmısınız siz" diye sormuyorum sormayacağımda..Yazıklar olsun hepinize ..İnsanlık adına mücadele ettiğini sanıpta cana kıyan şuursuzlara ... Sorarım sizlere hak mıdır cana kıymak?Bu mudur hesap sormak halk adına için mücadele etmek? Şu an gerçekten iyi değilim ... Gününümüz aydın olsun desem inandırıcı olabilirmiyim bundan da pek emin değilim!
Selam selam selam diyorum uzun zamandır girmiyordum,özlemişim İstanbul'da güne üzücü bir haberle başladık,delirmemek elde değil ambulans sesleri öğlene kadar sürdü :-[
Sağolasın canım bilmezmiyim Bizim memlekette yaşamak güçtür...Hakkını istemekse suçtur aman dikkat Çalışmak iyidir iyi ...Boş duranı haşmetlü Crt hele de yüce Rabbim hiiiç sevmez
EbrucumMalum artık gençler twitter ,facabook'ta takılıyor... Ama olsun önemli olan kaliteli ortamlarda kaliteyi devam ettirebilmektir.. Biz buradayız ya getmez mi canım ?
Teşekkürler . Şu an siteyi (haddim olmayarak) sahiplenmiş durumdayım... Gençlerin fikirlerini çok önemsiyor ve onlara çok değer veriyorum ... Ve hepsinin bu değere fazlasıyla layık olduğunu düşünüyorum.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.