Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
neysee öğlen tatili yapan var yapamayan var kucalamayayım
senin bu avatarda süper şeker

Harun' Alıntı:
yuuuuhh diyom ebru yani artık. valla camları tekmelerim heee  ;D ;D ;D denize kenarına iniyomuş geliyomuş vapur hahhaha off..  ;D ;D didem ne ceza versek ebruya. anlatıyor bi de  ;D
Ya hiç sorma, seni bekledim. Ona bişey çaktırmadım kaçmasın diye hahahah n'apsakki?

eskidendi Harun,artık iş çıkışı üsküdar,kadıköy yapabiliyoruz ;D saatler alınıncada mesai 5 te bitecek öfff bazı yerlerde saat dört buçukta mesai bitiyor,bende ki şansızlığa bak :P ;Dbıktım bu hayattan
ohhh nispetinde bu kadarı ne rezilce ;D

didemmmm seni çok seviyorum  ;D uğraşma benleeee

dideM' Alıntı:
Harun' Alıntı:
yuuuuhh diyom ebru yani artık. valla camları tekmelerim heee  ;D ;D ;D denize kenarına iniyomuş geliyomuş vapur hahhaha off..  ;D ;D didem ne ceza versek ebruya. anlatıyor bi de  ;D
Ya hiç sorma, seni bekledim. Ona bişey çaktırmadım kaçmasın diye hahahah n'apsakki?
Denize atalım  ;D ya da madem çok deniz kenarına gidiyor bize balık ekmek alsın hhahaha  ;D

dideM' Alıntı:
didemmmm seni çok seviyorum  uğraşma benleeee
hahaha bi de uğraşma diyor ya allahım şaka gibi  ;D ;D ;D Bittin kıs sen, Harun'u bekliom kaçma bi yere  ;D
;D Kaçamaz artık print screen yaptım. masaüstüme duvar kağıdı olarak aldım bu sözleri. her sabah mesaiye başlamadan okuycam hahhaha  ;D

Ay dur Harun yettim  ;D ;D ;D

Ya ceza olarak bana bi fotoğraf makinası sana da iphone alsın hahah evet ancak böyle bişey olabilir madem balık ekmek ucuz geldi:)))))

çok hazırcısın ve hazırcevapsın

;D ;D peki hadi iyiliğim üstümde bugün bide hazır puding size,tatlısız olmaz ;D

Ya ceza olarak bana bi fotoğraf makinası sana da iphone alsın hahah evet ancak böyle bişey olabilir madem balık ekmek ucuz geldi:)))))

hahahahahh  hem şimdi alacam iki üç sene sonra çöp ne gerek var
kullanmayın böyle icatları ;D

Harun gel marka seçimi yapalım kardeşim. Öğle arasında da Kadıköy'de iken bakar Ebru mağazalara  ;D ;D

dideM' Alıntı:
Harun gel marka seçimi yapalım kardeşim. Öğle arasında da Kadıköy'de iken bakar Ebru mağazalara  ;D ;D

hahahahhaha gelin ve güvey olmuş birileri ahhhh ahhh ;D bakın bakın banada bi tane bakın ;D

Bakmak isterdik valla ama bizde öğle tatili yok, çıkamıyoruzki dışarı. Ayrıca akşam iş çıkışımızda da kapanmış oluyor dükkanlar. Sende hem öğle tatili var hem akşam erken çıkıyon:))))

Geri