Ya hiç sorma, seni bekledim. Ona bişey çaktırmadım kaçmasın diye hahahah n'apsakki?Harun' Alıntı:yuuuuhh diyom ebru yani artık. valla camları tekmelerim heee ;D ;D ;D denize kenarına iniyomuş geliyomuş vapur hahhaha off.. ;D ;D didem ne ceza versek ebruya. anlatıyor bi de ;D
Denize atalım ;D ya da madem çok deniz kenarına gidiyor bize balık ekmek alsın hhahaha ;DdideM' Alıntı:Ya hiç sorma, seni bekledim. Ona bişey çaktırmadım kaçmasın diye hahahah n'apsakki?Harun' Alıntı:yuuuuhh diyom ebru yani artık. valla camları tekmelerim heee ;D ;D ;D denize kenarına iniyomuş geliyomuş vapur hahhaha off.. ;D ;D didem ne ceza versek ebruya. anlatıyor bi de ;D
hahaha bi de uğraşma diyor ya allahım şaka gibi ;D ;D ;D Bittin kıs sen, Harun'u bekliom kaçma bi yere ;Ddidemmmm seni çok seviyorum uğraşma benleeee
;D Kaçamaz artık print screen yaptım. masaüstüme duvar kağıdı olarak aldım bu sözleri. her sabah mesaiye başlamadan okuycam hahhaha ;DdideM' Alıntı:hahaha bi de uğraşma diyor ya allahım şaka gibi ;D ;D ;D Bittin kıs sen, Harun'u bekliom kaçma bi yere ;Ddidemmmm seni çok seviyorum uğraşma benleeee
balık ekmek alsın
Bittin kıs sen,
Harun' Alıntı:O başlangıç ;D
çok hazırcısın ve hazırcevapsın ;DEbru' Alıntı:Harun' Alıntı:O başlangıç ;D
o zaman önden bi kupa hazır çorba ;D
;D ;D ;DdideM' Alıntı:Ay dur Harun yettim ;D ;D ;D
Ya ceza olarak bana bi fotoğraf makinası sana da iphone alsın hahah evet ancak böyle bişey olabilir madem balık ekmek ucuz geldi))))
çok hazırcısın ve hazırcevapsın
Ya ceza olarak bana bi fotoğraf makinası sana da iphone alsın hahah evet ancak böyle bişey olabilir madem balık ekmek ucuz geldi))))
dideM' Alıntı:Harun gel marka seçimi yapalım kardeşim. Öğle arasında da Kadıköy'de iken bakar Ebru mağazalara ;D ;D
En pahalısı hangisiyse o olsun benimkisi. Özellik farketmez ;DdideM' Alıntı:Harun gel marka seçimi yapalım kardeşim. Öğle arasında da Kadıköy'de iken bakar Ebru mağazalara ;D ;D
En pahalısı hangisiyse
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.