Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yav Çarşamba Sakarya, Perşembe Büyükçekmece'deydim. Bugün de öğleden sonra izin alıp doktora gitmeyi düşünüyordum ama 3 patron var 3 ü de gelmeyecekmiş bugün, şansıma bak ya:)))) Telefonda da izin almaya gıcık oluyorum ve yapmıyorum:)

sende ki şansa bak yanii,hastalanmayı lüks sayarsak ona bile hakkın yok
Aslında işin güzel değişik yerlere gidiyorsun,yöresel yemekler tanıyorsun ;D,sürekli geziyorsun masabaşında oturmak çok sıkıcı

hahaha yöresel yemekler tanıyorsun diyor ya  ;D ;D Harun bir sen iki yani bu yemek konusunda:)))))

Ne bileyim ilk aklıma o geldi yada kahvaltı ediyorum diye çağrışım yaptı ;D

Çalışmaya çalışıyorum da hiç çalışma havamda değilim:)) Dışarı çıkasım var ve fakat patrınlar yokki izin alayım:)))))
Sen neler yaptın?

dideM' Alıntı:
Çalışmaya çalışıyorum da hiç çalışma havamda değilim:)) Dışarı çıkasım var ve fakat patrınlar yokki izin alayım:)))))
Sen neler yaptın?
Benim de çalışasım yok  ;D

Ben hiiiç bişey yapmıyorum yatıyorum bolca hahha  ;D Bir kaç kez istanbul turu yaptım. Bugün tekrar çıkacam gezcem muhtemelen. Ben izin verdim çıkabilirsin  ;D ;D

Ya evde durmakta zor kimse yok kahvaltı önüme gelmiyor,çay yok, televizyonda bişey yok, ne biçim tatil bu yaaaaaaa  ;D ;D ;D

;D ;D ;D
Televizyon niye yok?
Ya o güzel kahvaltıyı sen hazırlayacaksın ohh mis gibi. Ödüllendir kendini, aç camı şöylee temiz havayla:))

hahahahahaha nasıl okuyorsam artık:)))) Pardon  ;D ;D

Ya ne güzel işte, aç Seda Sayan izle Pepsiii yaşatır seni pepsthhiii  ;D Nasıl beceriyorsa öyle söylemeyi artık..:)

dideM' Alıntı:
hahahahahaha nasıl okuyorsam artık:)))) Pardon  ;D ;D

Ya ne güzel işte, aç Seda Sayan izle Pepsiii yaşatır seni pepsthhiii  ;D Nasıl beceriyorsa öyle söylemeyi artık..:)
Ay yok iştahım kaçmasın  ;D sinemaya gider Film falan izlerim belki. Bugün cuma yeni şeyler gelmiştir  ;D Hayır tatilde sinemaya gidip film izleyen başkası varmı onu da bilmiyom. Nasıl bir yoğunluk ve tembelliktir ki bende ki insanların normalde yaptığı şeyleri ben tatilde yapıyom  ;D ;D

Seni anlayabiliyorum kardeşim  ;D ;D Ben de öyleyim:)
Yav şu adamı arasam mı acaba, iznimi kesinleştirsem:)) Toplantıdaysa kızar ama bana  ;D

Geri