dideM' Alıntı:Günaydıın
Haftanın son günü çook iyi geçsin![]()
;DEbru' Alıntı:Ne bileyim ilk aklıma o geldi yada kahvaltı ediyorum diye çağrışım yaptı ;D
;D ;DdideM' Alıntı:;D ;D ;D ;D
vaaaayyy kimler gelmiiş. Sen bu saatlerde hop uyanabiliyor musun ;D ;D
Benim de çalışasım yok ;DdideM' Alıntı:Çalışmaya çalışıyorum da hiç çalışma havamda değilim) Dışarı çıkasım var ve fakat patrınlar yokki izin alayım
))))
Sen neler yaptın?
televizyon yok demedim. Boş boş programlar var. ;D Sabah sabah ;DdideM' Alıntı:;D ;D ;D
Televizyon niye yok?
Ya o güzel kahvaltıyı sen hazırlayacaksın ohh mis gibi. Ödüllendir kendini, aç camı şöylee temiz havayla)
Ay yok iştahım kaçmasın ;D sinemaya gider Film falan izlerim belki. Bugün cuma yeni şeyler gelmiştir ;D Hayır tatilde sinemaya gidip film izleyen başkası varmı onu da bilmiyom. Nasıl bir yoğunluk ve tembelliktir ki bende ki insanların normalde yaptığı şeyleri ben tatilde yapıyom ;D ;DdideM' Alıntı:hahahahahaha nasıl okuyorsam artık))) Pardon ;D ;D
Ya ne güzel işte, aç Seda Sayan izle Pepsiii yaşatır seni pepsthhiii ;D Nasıl beceriyorsa öyle söylemeyi artık..![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.