Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Konuş, tanış, kaynaş... \"GEYİK İŞTE!\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 890,498 kez görüntülenmiş, 6,585 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Konuş, tanış, kaynaş... \"GEYİK İŞTE!\"
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Yok yok ondan değil...hadi iyi geceler. :)
kendini geliştir söndür koğuş ışıklarını yat :D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Şeyhülislam hazretleri buyurmuşsa ne diyebiliriz ki? :)
Ama benim az daha işim var kendi sitemde düzenleme yapıyorum. biraz sonra kapatırım bilgisayarı.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Şafak vakti olmazzzz..!
Seher vakti bir operasyon yapacak  güneş toplayacak 'Gelki Şafaklar Tutuşsun' diyecek
grubu Yorum' layacaksın.  Aslında kimse bi'şey anlamadı tabii bende:)
Neyse gününüz aydın olsun.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Ben anladım crt boş ver bende dicektim de demedim bir şey.
Amma velakin a...a ya gidiyrum şimdi şikayet edecem 15 tlik hatta 61 tl fatura gelmiş nasıl gelmiş biliyormusunuz bir ay boyunca internette gezmişim 3g ile birlikte daha düne kadar telefonumda 3g yoktu ben bunların gidiyorum şimdi görürler :) sinirim alt üst işte.
Ayrıca crt sinema sözümü tutamıcam çünkü söylediğin devrim günlükleri yok buradaki 4 sinemada da baktım. Normalde gelmesi lazım ama anlamadım. Bakalım artık.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Gökçe üzülme bakarsın o film bir şafak vakti Tarabzon'a da gelirde izleme şansınız olur. Ama mutlaka izleyin.
Düşünsenize ya devrimden sonra fatura ödemeye paydos.  İnanası gelmiyor insanın .Rüya gibi :)
Ama ben faturalarıma (neyin vergisini ödüyorum belli değil)yansıyan o ağır rakamları hiç itiraz etmeden gidip kuzu gibi ödüyorum.
Ekmeğimden keser suyumdan kederim. Gerekirse aç kalırım ama vatandaşlık görevlerime pek bi'sadığımdır.(itirafname):)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
"Doğrudan demokrasi" denen şey var ya,külliyen yalan. Yok öyle bir şey...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
İşletme'de "eksik örgütlenme" diye bir şey vardı... Bazı işletmeler bundan habersiz sanırım... Gece gece... İşletmecinin birisi işletiyor mu beni nedir. :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
dayanamadım aldım seni sonunda ağrı kesici 1 saatlik dindi ama sonra yine başladı bu baş ağrısı ne baş arkadaş ağır ağır bitmiyor

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
asukaki' Alıntı:
dayanamadım aldım seni sonunda ağrı kesici 1 saatlik dindi ama sonra yine başladı bu baş ağrısı ne baş arkadaş ağır ağır bitmiyor
Geçmiş olsun.Desene ağrının fendi Gökçe'yi yendi? :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Susmak kabullenmek değil,yanıttır. Eğer crt kısa cümleler kuruyorsa, uzun yorgunlukları vardır.
Görüşmek üzere iyi geceler diliyorum hepinize.
Sevgiler:)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Sevgili gençler:) Gününüz aydın olsun diyeceğim ama ben kötü başladım güne.! Haberlerde atışmalar,dalaşmalar derken içim sıkıldı ve moraler devre dışı kaldı yine:)
"Dokunma keyfine yalan dünyanın...İpini beline dolamış gider"diye bir türkü tuttumuşumki sabah sabah ..Eurevision şoku yaratan şarkıya bin basar:)
Bencilim bugün ve hayatımı yaşıyor finale kalamayışımıza bile hiiçç şaşmıyorum:)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
crt' Alıntı:

Sevgili gençler:) Gününüz aydın olsun diyeceğim ama ben kötü başladım güne.! Haberlerde atışmalar,dalaşmalar derken içim sıkıldı ve moraler devre dışı kaldı yine:)
"Dokunma keyfine yalan dünyanın...İpini beline dolamış gider"diye bir türkü tuttumuşumki sabah sabah ..Eurevision şoku yaratan şarkıya bin basar:)
Bencilim bugün ve hayatımı yaşıyor finale kalamayışımıza bile hiiçç şaşmıyorum:)
hiç sorma crt somurtkan yüzlerle başladım güne hiç iyi değil hala kendimi düzeltmeye çalışıyorum :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Geçtimi bari başağrın?
  Haber değil sanki magazin izliyoruz.Özel yaşamlar didik didik.İnsanlar dinleniyor,izleniyor,fişleniyor.Hayırlısıyla 12 Haziranı bi'atlatabilseydik .Sonrasınıda da o zaman düşünürdük hane:)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Geçti şükür :) Allah korusun kendi sorumsuzluğum yüzünden iki gün baş ağrısı çektim :)
Sen duş al sonra yağmurlu ve soğuk havada çık gez yahu zaten deniz kenarısın 2 günlük baş ağrısıyla yırttım iyi şükür :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Geçmiş olsun ama bi'daha olmasın.!
Kendini keyfe keder hasta ederek ,devletin sağlık  kurumlarına yük oluyor..Ağrı kesicilerle devlet kaynaklarını tüketiyorsun:)
Seni kınıyorum ve yine  kınıyorumm:)