Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Konuş, tanış, kaynaş... \"GEYİK İŞTE!\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 890,496 kez görüntülenmiş, 6,585 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Konuş, tanış, kaynaş... \"GEYİK İŞTE!\"
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
içtiğim 2 yıl önce bir novalgin bide dün parol iflas ettirdim kesin devleti :D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Gerekirse o Parol'u hatta su bile  içmeyecek aç-susuz yaşamayı öğrenecek ..Devletlü büyüklerimize şükredeceksin.
Ama ben bankaya gidecektim .Gecikiyorum . :(
Hadi bakalım siteyi  size ,sizi yüce Tanrı'ya emenet ediyor işte gidiyorum.
İyi sohbetler hepinize.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Hala kahvaltı yapmadım .Bankadan sonra daha o  oğlumun yanına  gideceğim .Çok geciktim çok.
Hep senin yüzünden oldu :):doverim

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Nerde bende o cesaret hayatımda kimseyi dövmedim ama dayakta yemedim :)
Bizimkisi sadece gözdağıydı :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Harbi kafayı yemiş millet... Hava değişimi felanmıdır nedir.  Bizim zamanımızda böylemiydi yahu... Hey gidi teklan hey. Zamanın dili olsa da anlatsa :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Wayy muhteşem dizi başladı...Haşmetlü Sultanımız Hürrem ablamızı izliyelim bakalım . Yine ne entrikalar peşide:)

W

waree

Kullanıcı
9 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Televizyon izleme kültürüne birtürlü geçemedim arkadaşlar dizilerden bahsediyor söyleyecek bir söz bulamıyorum mahçup oluyorum yahu:)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Wareee:) Bu sözlerini hiiiiççç üzerime alınmadım hane:)
Şu an muhteşem Sülümanı izliyor,Hürrem Sultanımızdan entrika taktikleri kapıyorum.Sana da tavsiye ederim canım:)
Anlat bakalım nasıl gidiyor hayat? Moraller iyidir umarım ?
Bu arada sohbet bölümüne hoş geldin .

W

waree

Kullanıcı
9 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
İyi çok iyi nefes aldığım sürece sorun olmaz sanıyorum.Hürremi izliyim diyorsun yani gerçi enrika için taktiye gerek yok her kadının içinde vardır  :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Yaylacım:) oldumu ya şimdi..
Kim demiş kadınlar şeytandır diye bu sözü nediye üzerime alındıysam :)gece gece moralim bozuldu yine  :)

W

waree

Kullanıcı
9 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Niçin moralini bozuyorsun şeytan olmak kötü birsey değil ki malum herkes şeytan olmaz  :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
yok öyle davalar onlar eskide kaldı yalan aldı götürdü insan insan olalı böyle aç gözlülük görmedi...
Adem (a.s) bir elma yüzünden tövbe edip dururken biz hala 3*5 in hesabındayız toprak kabul etmeyecek etmeyecek...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Yayla  güldürdün beni çok hoşsun.Düşünüyorum demekki  şeytanım hatta meleğimde denebilir hane:)
Gökçe ne oluyoruz bakim gece gece tekerleme gibi konuşmayı bırakda bu saate kadar nerelerdeydin onun hesabını ver :!

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Yok ya uyurum yine :) uyumak değil yalnız kalmak istiyorum bilgisayarım ben kalemim kağıdım müziğim hırdavatım ve sadece ben ya da öyle bir çift göz olsun ki karşımda baktıkça uzayun derinliklerinde kaybolayım :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Gökçe :)
Derinliklerde kaybolmak falan uçtun yine:)
Bir yazını paylaşsan okumak isterdim .Geç oldu çıkacağım artık uykumuz geldi heralde .
(Bu arada benim msnye bi'haller oldu bakalım yarın düzeltmeye çalışacağım)