Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gerekirse o Parol'u hatta su bile  içmeyecek aç-susuz yaşamayı öğrenecek ..Devletlü büyüklerimize şükredeceksin.
Ama ben bankaya gidecektim .Gecikiyorum . :(
Hadi bakalım siteyi  size ,sizi yüce Tanrı'ya emenet ediyor işte gidiyorum.
İyi sohbetler hepinize.

Hala kahvaltı yapmadım .Bankadan sonra daha o  oğlumun yanına  gideceğim .Çok geciktim çok.
Hep senin yüzünden oldu (::doverim

Nerde bende o cesaret hayatımda kimseyi dövmedim ama dayakta yemedim (:
Bizimkisi sadece gözdağıydı (:

Harbi kafayı yemiş millet... Hava değişimi felanmıdır nedir.  Bizim zamanımızda böylemiydi yahu... Hey gidi teklan hey. Zamanın dili olsa da anlatsa :)

Wayy muhteşem dizi başladı...Haşmetlü Sultanımız Hürrem ablamızı izliyelim bakalım . Yine ne entrikalar peşide(:

Televizyon izleme kültürüne birtürlü geçemedim arkadaşlar dizilerden bahsediyor söyleyecek bir söz bulamıyorum mahçup oluyorum yahu:)

Wareee:) Bu sözlerini hiiiiççç üzerime alınmadım hane(:
Şu an muhteşem Sülümanı izliyor,Hürrem Sultanımızdan entrika taktikleri kapıyorum.Sana da tavsiye ederim canım(:
Anlat bakalım nasıl gidiyor hayat? Moraller iyidir umarım ?
Bu arada sohbet bölümüne hoş geldin .

İyi çok iyi nefes aldığım sürece sorun olmaz sanıyorum.Hürremi izliyim diyorsun yani gerçi enrika için taktiye gerek yok her kadının içinde vardır  :)

Yaylacım:) oldumu ya şimdi..
Kim demiş kadınlar şeytandır diye bu sözü nediye üzerime alındıysam (:gece gece moralim bozuldu yine  (:

yok öyle davalar onlar eskide kaldı yalan aldı götürdü insan insan olalı böyle aç gözlülük görmedi...
Adem (a.s) bir elma yüzünden tövbe edip dururken biz hala 3*5 in hesabındayız toprak kabul etmeyecek etmeyecek...

Yayla  güldürdün beni çok hoşsun.Düşünüyorum demekki  şeytanım hatta meleğimde denebilir hane(:
Gökçe ne oluyoruz bakim gece gece tekerleme gibi konuşmayı bırakda bu saate kadar nerelerdeydin onun hesabını ver :!

Yok ya uyurum yine :) uyumak değil yalnız kalmak istiyorum bilgisayarım ben kalemim kağıdım müziğim hırdavatım ve sadece ben ya da öyle bir çift göz olsun ki karşımda baktıkça uzayun derinliklerinde kaybolayım :)

Gökçe :)
Derinliklerde kaybolmak falan uçtun yine(:
Bir yazını paylaşsan okumak isterdim .Geç oldu çıkacağım artık uykumuz geldi heralde .
(Bu arada benim msnye bi'haller oldu bakalım yarın düzeltmeye çalışacağım)

Geri