Gerekirse o Parol'u hatta su bile içmeyecek aç-susuz yaşamayı öğrenecek ..Devletlü büyüklerimize şükredeceksin. Ama ben bankaya gidecektim .Gecikiyorum . Hadi bakalım siteyi size ,sizi yüce Tanrı'ya emenet ediyor işte gidiyorum. İyi sohbetler hepinize.
Wareee Bu sözlerini hiiiiççç üzerime alınmadım hane Şu an muhteşem Sülümanı izliyor,Hürrem Sultanımızdan entrika taktikleri kapıyorum.Sana da tavsiye ederim canım Anlat bakalım nasıl gidiyor hayat? Moraller iyidir umarım ? Bu arada sohbet bölümüne hoş geldin .
yok öyle davalar onlar eskide kaldı yalan aldı götürdü insan insan olalı böyle aç gözlülük görmedi... Adem (a.s) bir elma yüzünden tövbe edip dururken biz hala 3*5 in hesabındayız toprak kabul etmeyecek etmeyecek...
Yayla güldürdün beni çok hoşsun.Düşünüyorum demekki şeytanım hatta meleğimde denebilir hane Gökçe ne oluyoruz bakim gece gece tekerleme gibi konuşmayı bırakda bu saate kadar nerelerdeydin onun hesabını ver :!
Yok ya uyurum yine uyumak değil yalnız kalmak istiyorum bilgisayarım ben kalemim kağıdım müziğim hırdavatım ve sadece ben ya da öyle bir çift göz olsun ki karşımda baktıkça uzayun derinliklerinde kaybolayım
Gökçe Derinliklerde kaybolmak falan uçtun yine Bir yazını paylaşsan okumak isterdim .Geç oldu çıkacağım artık uykumuz geldi heralde . (Bu arada benim msnye bi'haller oldu bakalım yarın düzeltmeye çalışacağım)
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.