Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnan bana izlediğim filmi bi film kolik izlememiştir :) Evde iki bin'e yakın film arşivim var. Bulurum ben bi tekrar  nasılsa...  Hele saat az daha ilerlesin de...

Bende bulacağım eskilerden şöyle bir geleceğe dönüş  ;)

Vardur crt amma velakin dizi abartmaları aşmıştır ben söylerim ki tez yayından kaldırıla :)

Feys tu Feys :) Nostalji... Birazdan bulabilirsem bi vampir filmi izleyeceğim... Kan koksun ortalık...
Hay bin nosferatu...

asukaki' Alıntı:
Korsan senin teriminle kendi kendimi intihar etmek istiyorum damarlarımda inanılmaz bir istek :)

Geçici intihara teşebbüs ara da fena olmuyor vesselam. O şekilde olmayan tüm yöntemleri def et gitsin... :)  Olmadı Az Farid Farjad dinle... O seni öyle yerlere atıverirki dönmek istemezsin.
Bknz: dört mevsim melankoli...

Pişman olmazsın eminim... Ağlatır kemanı ağlatır... Aman bir de sarı gelin çalar ki;dinle dinle doyamazsın... Ara ara dinle kafanı toparlamanı sağlar vesselam...

Şimdi o çalıyordu keman dinledikçe benim damarlarım daha çok bir istiyor :) kanser eder diyorum Keman Kemençe vs :)

Yok yok. Belirli aralıklarla dinlediğinde bir şey olmaz. Belirli şartlarda  alınan az dozda  arseniğin insana fazlaca bir şey yapmadığı gibi... Arsenik hesabı bi adam işte... İlk başlarda belli aralıklarla az, az dinleyeceksin. Sürekli dinlersen sakat... :) Ama yeterli bağışıklığı kazandığında, benim gibi sabah akşam dinlesen de sana zarar vermez.

Haşmetlü Crt'nin bilgisayarına yine bi'haller oldu yavaşladı iyice (:
Neyse ben artık kaçar .
İyi geceler diliyorum hepinize.

Kaçın gidin hepiniz bırakın beni yalnız! Herkese iyi geceler  ;)
Yine forumu kapamak bana kaldı öyle mi ?

Bu poseidon'dan kaçış filmine belirli periotlarla denk geliyorum... İlginç ötesi bi durum. Bi ara da yüzüklerin efendisi öyleydi... Birde çok eskiden don vilson filmleri...

tutunca tüketene kadar devam  :)
valla ben bu seri filmlerinden fazla hazzetmiyorum arada bikaç güzelini saymazsak çoğu vasat kalıyor ilkine göre.
Bu arada direk konuya daldım hatır sormayı atladım nasılsın kaptan?

Özlem' Alıntı:
tutunca tüketene kadar devam  :)
valla ben bu seri filmlerinden fazla hazzetmiyorum arada bikaç güzelini saymazsak çoğu vasat kalıyor ilkine göre.
Bu arada direk konuya daldım hatır sormayı atladım nasılsın kaptan?

Bende diyorum bu kaptan iyiden iyi hatırsız oldu (latifedir efendim)  Ya sorma Özlem,kapıyorum artık geceleri tv yi... Yoksa sinir katsayım yükseliyor.
Ve ben iyiyim ve iyi olan ne varsa dahada iyi olmarı adına,materyalist dualar ediyorum :) Sen nasılsın afiyettesin umarım... Yoksun en zamandır...

iyim kaptan çok şükür
buralardayımda aslında varlığımı belli etmiyorum :)
sende yoktun sanki yada ben denk gelmiyordum. Yorumlarını okuyordum bende,
valla ne yalan söylim özlemişim kafasını kaptanımın :)

Özlem' Alıntı:
iyim kaptan çok şükür
buralardayımda aslında varlığımı belli etmiyorum :)
sende yoktun sanki yada ben denk gelmiyordum. Yorumlarını okuyordum bende,
valla ne yalan söylim özlemişim kafasını kaptanımın :)

Daim ola Kaptanın iyi hali... Sorma biliyorsun ben geleceğe demir atmışım :) yoktum evet de geldim işte. Bi gidip bi geliyorum napim... Ya sorma bende yazmayı özlemişim. Sağolsun kaptanım  tenezzül edip,okuduğu için. Teşekkür ediyorum...
Dip not: Bende özlemişim tanıdık yüzleri ki sorma...
Bi ara yadddddd edelim Kaptan...

iyiki geldin hemen inceden inceye dokundurmalarınla havasını etkilemişsin ortamın :)
hiç sorma artık bende ortamın iyice yabancısı olmuşum :) eskilerden denk gelmek pek mümkün olmuyor artık malesef.

Sevgili Özlem:) Hoş geldin .
Didem ve Harun'u özledik ama  görünmez oldular.Sanırım eski müdavimlerdensin .?
Seni yeniden aramızda görmek güzeldi.Umarım bizlerede alışırsın ?

Geri