Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Konuş, tanış, kaynaş... \"GEYİK İŞTE!\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 890,508 kez görüntülenmiş, 6,585 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Konuş, tanış, kaynaş... \"GEYİK İŞTE!\"
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Böyle güzek bir günde karmaşıklıkları düşlemeyi bırak yaşamaya bak desem:)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Yaşayıyoruz crt :) müsaitmisin işin var mı ? :) Şu bizim başlığı açalım mı :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Gökçe:) Şu an çevrim içiyim ama  biraz işlerim var .Döneceğim biraz sonra açalım.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Akşama kalsın o vakit :) hemen yatmayın yahu :) maç var akşama :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Her hafta Fener'in rakip takımı tutuyorum maçlarını takip ediyorum :) daha ne olsun :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Gökçe:) Tam ben geldim SEN kayboldun ya.? :(
Açacağımız özel kalem bölümünde konu başlığı ne olsun belirtirsen ona göra açarız başlığı.
Ha bu arada bir iki taneden sonra sıkılıpta(Hep öyle oluyor çünkü) bırakmak yok.Yazılarını okumak istiyorum.
Hani birara sana adlarınızı karıştırıp 'Mesut'  dediğim için pek bi fırça atmıştınya bana. Bir anımı anlatacağım .Görüyorsun dimi canım beterin beteri varmış hane:)

(Paylaşmak İster Misiniz..? Hangi Anılar Sizde Derin İz Bıraktı..?)
http://www.kendinigelistir.com/forum/edebiyat/paylasmak-ister-misiniz-hangi-anilar-sizde-derin-iz-birakti-19064/

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Polis göz ününde olmayacak demiş emniyet müdürü... otuz sekiz bin beş yüz polisi nasıl gizlediler acep... Tamamen meraktan soruyorum :) Hepsi güven timi demesin kimse pis bozarım :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Tamam hepsi güven timi değil :)Kim bilir belkide sivilmiştir hepsi.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Trabzonspor candır:) sadece adil bir lig istiyoruz. Kayserininde antepinde bursanında gençlerbirliğininde şampiyon olabileceği lig :) sadece :)
tamam crt sen gel hallederiz.  :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Gökçe:)Bak canım Fenerli olmanın ayrıcalığını farkedebilmen için süre tanıyorum sana iyi düşün.
Söyle bakim neymiş ?

Yarın erkendenden hastane yollarına düşeceğim yine.Fazla gecikmeden çıkmam gerekiyor.
Senin konuyu yarın akşam başlatırız.
Görüşmek üzere iyi geceler diliyorum hepinize.
Gökçe Artık benim için dua edersin.Ya bu profosörler çok gıcık .Bugün git yarın gel urumlarına sinir oluyorum.!

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Kesinlikle crt gıcık insanlar prof olmuş ama olamamış hepsi diil ama çoğu öyle :) Dualarımız seninle crt :) Allah yardımcın olsun Karşılaşalım başlatırız.
Ne demişler ; Mecnun bilseydi trabzonspor sevdasını severmiydi leyla .z...ni :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
  Ahh diyorum ahh Mecnun biliyormuki ne yaptığını.?
Oysa Fenerin sevgisi Leyla gibi kör edip delirtmez ...O bir efsanedir Gökçe'ye dahi söz söyletmez:)
Sevgili gençler.) Gidiyorum ama döneceğimdir yine .
Görüşmek üzere hepinize iyi sohbetler

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bin ladin alemi dergahı terk etmiş vesselam... Geyiği yapılacak bi profil değil lakin tarihe bi not düşeyim dedimdi...  Bir berbat haftaya daha başlamışım bu arada. Pazartesi sendromu denen şey ya gerçekten var yada ben bu günden nefret ediyorum...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Hafta başı insan psikolojisine öyle bir işlemiş ki söküp atmak sanki imkansız Korsan. İyi bir hafta diliyorum sendromlarla değil gülücüklerle başlayın.  ;)
Bekliyoruz haşmetlü crt :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Geldim ama yine yoksun.Buyruğumdur Gökçe tez bulunup siteye getirile:)
Kaddefi'nin çoluk çocuk, Usame Bin Ladin derken insanları kuş gibi avlıyorlar vede denize atıyarlar  .Anlayacağınız moraller kötü insanın sorası geliyor hani bigün sırada bize gelir mi ? diye!

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım diye bir reklam vardı sanırsam :)