Gökçe Tam ben geldim SEN kayboldun ya.? Açacağımız özel kalem bölümünde konu başlığı ne olsun belirtirsen ona göra açarız başlığı. Ha bu arada bir iki taneden sonra sıkılıpta(Hep öyle oluyor çünkü) bırakmak yok.Yazılarını okumak istiyorum. Hani birara sana adlarınızı karıştırıp 'Mesut' dediğim için pek bi fırça atmıştınya bana. Bir anımı anlatacağım .Görüyorsun dimi canım beterin beteri varmış hane
Polis göz ününde olmayacak demiş emniyet müdürü... otuz sekiz bin beş yüz polisi nasıl gizlediler acep... Tamamen meraktan soruyorum Hepsi güven timi demesin kimse pis bozarım
Trabzonspor candır sadece adil bir lig istiyoruz. Kayserininde antepinde bursanında gençlerbirliğininde şampiyon olabileceği lig sadece tamam crt sen gel hallederiz.
GökçeBak canım Fenerli olmanın ayrıcalığını farkedebilmen için süre tanıyorum sana iyi düşün. Söyle bakim neymiş ?
Yarın erkendenden hastane yollarına düşeceğim yine.Fazla gecikmeden çıkmam gerekiyor. Senin konuyu yarın akşam başlatırız. Görüşmek üzere iyi geceler diliyorum hepinize. Gökçe Artık benim için dua edersin.Ya bu profosörler çok gıcık .Bugün git yarın gel urumlarına sinir oluyorum.!
Kesinlikle crt gıcık insanlar prof olmuş ama olamamış hepsi diil ama çoğu öyle Dualarımız seninle crt Allah yardımcın olsun Karşılaşalım başlatırız. Ne demişler ; Mecnun bilseydi trabzonspor sevdasını severmiydi leyla .z...ni
Ahh diyorum ahh Mecnun biliyormuki ne yaptığını.? Oysa Fenerin sevgisi Leyla gibi kör edip delirtmez ...O bir efsanedir Gökçe'ye dahi söz söyletmez Sevgili gençler.) Gidiyorum ama döneceğimdir yine . Görüşmek üzere hepinize iyi sohbetler
Bin ladin alemi dergahı terk etmiş vesselam... Geyiği yapılacak bi profil değil lakin tarihe bi not düşeyim dedimdi... Bir berbat haftaya daha başlamışım bu arada. Pazartesi sendromu denen şey ya gerçekten var yada ben bu günden nefret ediyorum...
Hafta başı insan psikolojisine öyle bir işlemiş ki söküp atmak sanki imkansız Korsan. İyi bir hafta diliyorum sendromlarla değil gülücüklerle başlayın. Bekliyoruz haşmetlü crt
Geldim ama yine yoksun.Buyruğumdur Gökçe tez bulunup siteye getirile Kaddefi'nin çoluk çocuk, Usame Bin Ladin derken insanları kuş gibi avlıyorlar vede denize atıyarlar .Anlayacağınız moraller kötü insanın sorası geliyor hani bigün sırada bize gelir mi ? diye!
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.