Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyiyim şükürler olsun.Yarın iki sınavım var ders çalışmaya çalışıyorum.Bende senin gibi yapıyorum.Hem ders çalışyorum hemde sanal alemde geziyorum. :)
Açıkcası pek bisey anlamıyorum.Ama, hiç çalışmamaktan iyidir. :)

Valla benimkisi kendini kandırmak.Çalışmayınca ciğerim sızlıyo. : )
Abi senin sınavlar ne sınavı ?

:) Evet kendimizi kandırmaktan başka bişey değil.Başarı istiyorsak fedakarlık şart.Tabi sen bana bakma durumlarımız çok farklı. :)
Açık öğretim sınavalarına giriyorum canım.Açıktan 4 yıllık işletme bölümünü bitirmeye çalışıyorum.
Hayırlısı bakalım. :)

Hm anladım abim.Şidi se 4 yılık okuyunca kom.m. mi olacan ?
Tek yıldız. :)))

beyazdilekce' Alıntı:
yok kadirim. :) Komserlik sınavları ayrı.Zaten komserlik düşünmüyorum, nasip olursa başka hedeflerim var.

Anladım. :)

beyazdilekce' Alıntı:
Senin dersler nasıl gidiyor.Umarım bir sıkıntı yoktur.

Olmaz olur mu..Çok zayıfım vardı.Bizim okul kız meslek olunca başka okula gittik.
Orada gayet güzel olan derslerim düştü.Çok vardıd  zayıfım kurtarayım diye çok çabaladım ama 3 tane daha kaldı.
Sınıfta kalacam bu gibşle napacam şşaştım valla.
Artık bütünlemeye bakacam son umudum o. :S

Aman Kadirim dikkat et birazdaha sık dişini.Atlatırsın bu dönmleri inş.biraz daha gayret kardesim.
Bugünlük bu kadar yeter.Biraz daha ders çalışalım.Olur mu? :)

Tamam abi bende dersime dneyim.Demokrasiye çalışacam.Sana iyi gecele...En güzele emanet ol... :)

beyazdilekce' Alıntı:
Ablacım çok şükür iyiyim.Teşekkür ederim.Atlattım,sorun yok.
Allah çocuklarınızı Analı Babalı büyüstün.Kardeşlerime selam. : )
Abla sende Osmanlı ruhu yüksek. :)Baksana,zamanında adamların topraklarına el koymuşuz,hatırlatıp üzmeyelim diyorsun.Çok merhametlisin. ; )
Saygılar...

Sevgili Burak: )
İyi dileklerin için teşekkür ediyorum..
Kardeşlerine anlatım seni onlarında sana selam söledi ..
Osmanlının merhameti konusuna fazla girmek istemiyorum ama biz buna  insani yönün ağır basması diyelim(:
Övünmek gibi olmasın ama nede olsa Türküz ve de Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarıyız(:
Burak: ) biliyormusun  al bayrağa sarılmış şehit taputlarını görmeye aryık dayanamıyorum yüreğimi paralıyor avartarına baktıkça her defasında ayrı hüzünleniyorum..
Ve isyan ediyorum ..Neden ?

Herkese bu Ankara'dan serin bir akşam da merba ve güzel akşamlar... :)
Kardeşim televizyonu bozmuş bana yalvarıyo abi düzelt babam bana kışmaşın diyo... ;D ;D

İstanbul'dan Başkente selam olsun.
Sevgili Kadir: ) sende küçük Buse'yi ne üzüyorsun televizyonu hemen ayarlayıp düzelt  ,gerekiyorsa da suçu sen üstlen bakim..
Baban sana kızsın abiler fedakar olur ((:

Sevgili Burak: )
İyi dileklerin için teşekkür ediyorum..
Kardeşlerine anlatım seni onlarında sana selam söledi ..
Osmanlının merhameti konusuna fazla girmek istemiyorum ama biz buna  insani yönün ağır basması diyelim(:
Övünmek gibi olmasın ama nede olsa Türküz ve de Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarıyız(:
Burak: ) biliyormusun  al bayrağa sarılmış şehit taputlarını görmeye aryık dayanamıyorum yüreğimi paralıyor avartarına baktıkça her defasında ayrı hüzünleniyorum..
Ve isyan ediyorum ..Neden ?
A.selam
Abla her Türk gibi bende  osmanlımın hastasıyım benim düşüncem,eğer bugün benim insanlara karşı merhametim,saygıım,sevgim varsa,bazıları gibi emperyalist düşüncelere sahip değilsem buna en büyük etken Osmanlıdır,Osmanlının o altın devri ile ilgili her eser okuyuşumda sevgim dahada artıyor..Bugün Vatanımı,bayrağımı sevmeme en büyük etkende Osmanlı...Neysee,derinn:)

Abla şehit konusuna gelince,haliyle yüreğimiz parçalanıyor,Allah hepsinden razı olsun,ailelerine sabır versin.Bu konudada yazacaklarım olucaktı yalnız forum kurallarını fazla zorlamamayım.
Forumdada belki vardır veya uğrayan olur tekrar hatırlatalım, bu Vatan sahipsiz değil, yüzlerce şehit verdik milyonlarcasıda bu uğurda can vermeye hazır.
Saygılar...

Bu güzel tatil gününde
Çıkıp İstanbul'un seyreylemek
Çıkgın gibi alış veriş yapmak,gezip eğlenmek  istiyorumda malum yaşam koşulları pek bir zor artık çok dikkatli olmak bu gereksiz harcamalara van munite demek gerek..
20.gif

Neyse bizde tüm iyi ve güzel tüm insanlara merhaba diyelim ..

beyazdilekce' Alıntı:
Forumdada belki vardır veya uğrayan olur tekrar hatırlatalım, bu Vatan sahipsiz değil, yüzlerce şehit verdik milyonlarcasıda bu uğurda can vermeye hazır.
Saygılar...
Sevgili Burak : ) Düşüncelerine aynen katılıyorum  ..
Atatürk'ün tam bağımsızlık ve özgürlük anlayışı benliğimize öyle bir kazınmışki ..
Gerisi gereksiz detaydır ve bu uğurda vatana canımız fedadır..
Forumda bu düşüncelerimize ters düşecek kimsenin olmadığını düşünüyor
Hepinize sevgilerimi gönderiyorum: )

Geri