Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yav kardeşim bu seferde babamın pc bozdu.Yine bana yalvardıda bu sefer pc telef etmiş.Açma düğmesini kırmış bacaksız. ;D ;D

Güne güzel başladım..Henüz haber falan dinlemedim  belki de ondandır bilemiyorum yani..
Ha bu arada  Kadir: )
Artık küçük Buse'ye ceza kesmanin vakti gelmiş (gibi)(:

Sevgili gençler: )Hepinize  İstanbul'dan sevgi ve selamlarımı gönderiyor güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum..

crt' Alıntı:
Güne güzel başladım..Henüz haber falan dinlemedim  belki de ondandır bilemiyorum yani..
Ha bu arada  Kadir: )
Artık küçük Buse'ye ceza kesmanin vakti gelmiş (gibi)(:

Sevgili gençler: )Hepinize  İstanbul'dan sevgi ve selamlarımı gönderiyor güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum..

Yok amcama sığındı da büyük amcam dövdürmez.Babam eline geçseydi Buse'yi fena pataklayacaktı da yine iyi yırttı. ;D
Şükür ben pc hiç bozmadım,bana sesyok.
Bir kez bozuldu üstüme kaldı,ondada naptım ettim kendimi spor klübüne yazdırdım.Birdaha bozulursa üstüme atamıyolar. ;D ;D

Sevgili Kadir: )
Buse o kadar tatlıki dövülcek gibi de değil hane ..
Bak şimdi anımsadım hani sen Buse'nin resmini göndercektin ?

herkese kucak dolusu sevgiler... istanbul'un deniz kokusu o taraflara doğru gelsin ama kahve tadında

kahvekeyfi' Alıntı:
herkese kucak dolusu sevgiler... istanbul'un deniz kokusu o taraflara doğru gelsin ama kahve tadında

Sevgili Kahvekeyfi: )
“ Gönül ne çay ister, ne kahve; gönül muhabbet ister kahve bahane”
Hani diyorum forum ekibi olarak hepimize  Ortaköy'de bir kahve  ısmarlarsın (:

crt' Alıntı:
kahvekeyfi' Alıntı:

Sevgili Kahvekeyfi: )
“ Gönül ne çay ister, ne kahve; gönül muhabbet ister kahve bahane”
Hani diyorum forum ekibi olarak hepimize  Ortaköy'de bir kahve  ısmarlarsın (:

tabi ki daha kimseleri tanımıyorum ama bu sayede tanışırız Ortaköy'De de çok zevkli olur kahve içmek :)

Geri