Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam Burak: )
Nerelerdesin bakim? Kayıplara karıştın özledik seni..Bi'daha olmasın((:
Kutlama için teşekkür ediyorum..
Aslında bu konuda yazmak istediğim (biraz muhalif) pek çok şey var ama..
Bugün benim için acıların depreştiği taparcasına sevdiğm insanı  kara toprağın aldığı sevinçlerimin kedere gömüldüğü kara birgün..
Ahh İstanbul ahhh seni feth ettikte ne değişti sanki kavgamızın ,acıların ,hüzünlerin birde güzelliklerin şehri .! 

Nerelerdesin bakim? Kayıplara karıştın özledik seni..Bi'daha olmasın((:
:)
Ablacım burnumdan ufak bi ameliyat geçirdim ve sınavlar başladı.Haliyle pek gelemedim.
Teşekkür ediyorum abla,bende sizleri özledim. :)
Ahh İstanbul ahhh seni feth ettikte ne değişti sanki kavgamızın ,acıların ,hüzünlerin birde güzelliklerin şehri .! 
Güzelliklerin şehri kısmını alalım.Güzellikleri paylaşalımki güzelliklerimiz artış görstersin,hemde bu güzelim değerlerimizi birkez daha hatırlamış olalım.
Saygılar...

Sevgili Burak: )
Çok geçmiş olsun umarım  önemli bir sorun yoktur ?
Şimdi iyimisin?
Biliyormusun yazdıklarından  tanıdığığım kadarıyla seni büyük oğluma  benzetiyorum..
Menevi değerleri çok önemseyen,tarihi seven bir o kadar saygılı ve pozitifsin..
Saygı konusun rakip tanımam ama ben biraz muhalifimdir (küçük oğlumda bana benzer) ((:
Çocuklar bu akşam beni İstanbul  Haliç'te yapılan fetih kutlamalarına götürmek istedi ama ben kabul etömedim..
Ya zaten bin yıllık Bizans'ı yıkmış Konstantinopolis'i İstanbul yapmışız..
Bir de her yıl her yıl yapılan bu fetih kutlamalarıyla adamları kızdırıp yaralarına tuz basmayalım..
Hani Türk'ün Türk'ten başka dostu yok ..Durup duruken kızdırmayalım kolu komşuyu diyorum(:
İstanbul'dan sevgi ve selamlar: ))

Ablacım çok şükür iyiyim.Teşekkür ederim.Atlattım,sorun yok.
Allah çocuklarınızı Analı Babalı büyüstün.Kardeşlerime selam. :)
Abla sende Osmanlı ruhu yüksek. :)Baksana,zamanında adamların topraklarına el koymuşuz,hatırlatıp üzmeyelim diyorsun.Çok merhametlisin. ;)
Saygılar...

İyim abi şükür.Mevlam bu günlerimizi aratmasın.
hobulduk sen nasılsn abi ? :)

Amin. Ben iki gündür griple uğraşıyorum, tam sınavların olduğu güne denk geldi.: ) Havalar istikrara girmedi bazen sıcak bazen soğuk hayırlısıyla bir ısınsa.

Valla bende üşüttüm.Grip olmadım ama kırgınlık var bende. :)
Geçen kütüphaneye ders çalışmaya gidiyim dedim yağmur indi.Sucuk gibi ıslandım.  ;D

Arkadaşla buluşuyorum abi orada.
O çalıştırıoy beni.
Kütüphane ortamını çok seviyotum. :)

vet çok kızs geliyo abi.Bilgisayar var.Cafeye gidemiyolar ya bizim lisenin kızları geliyo.
Benim arkadaş okul birincisi çok çalışkan.Ama çok sıkı birisi.
Kızlara hiç yüz vermez.Selam verseler selamını bile almaz.
Dini mesele diye yapıyo.
E en yakn arkadaşı benim.Beni çok seviyo.
Soruyularmış Kadir senin neyin diye. ;D Kıskaıylar napalım. ;D

mabed528' Alıntı:
Kadir sen taksit taksit yazıyorsun ben çıkıyım artıkım. : ) İyi geceler...

Ya abi kusura bakma özür dilerim.: (
Az işim vardı şimdi bitti.
Sen çıktın.Hatta iyi gerceler yazıp çıkackatım unutmuşum çıkmayı. : ( Özür dilerim...

Geri