Kimler Hayatta Başarılı Olamazlar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nehir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kimler Hayatta Başarılı Olamazlar.. ?
Benim gibiler sanırım ama özelliklerimi yazmamı istemeyin buradakiler gibi değil çünkü.
Daha değişik özelliklerlede başarılı olunamadıgının kanıtları söyleyemem :)

gerçekten çok güzeldi benimde diğer arkadaşlar gibi durup düşümmeme sebep oldu saol çok teşekkür ederim. :) :)

öncelikle merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.bir gayrimenkul sektöründe danışmanlık yapmaktayım.çalıştığım süre içerisinde yaşadığım bi kaç tecrübeizlik sayesinde neler yapmam gerektiğini nasıl başarılı olabileceğimi öğrendim.arkadaşımızın yazdığı yazı ile de tam pekişti doğrusu.
başarısızlığı yasayan biri olarak yazılan maddelerin bi kısmına ne yazıkki  :-[ uyuyordum bir zamanlar tabiki.
ŞİMDİ ise bunların hepsini geriye bırakan biri olarak basarılı olmanın vermiş olduğu hazı yasıyorum. :)

arzuseli' Alıntı:
öncelikle merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.bir gayrimenkul sektöründe danışmanlık yapmaktayım.çalıştığım süre içerisinde yaşadığım bi kaç tecrübeizlik sayesinde neler yapmam gerektiğini nasıl başarılı olabileceğimi öğrendim.arkadaşımızın yazdığı yazı ile de tam pekişti doğrusu.
başarısızlığı yasayan biri olarak yazılan maddelerin bi kısmına ne yazıkki  :-[ uyuyordum bir zamanlar tabiki.
ŞİMDİ ise bunların hepsini geriye bırakan biri olarak basarılı olmanın vermiş olduğu hazı yasıyorum. :)

Öncelikle hoşgeldiniz aramıza :)

Deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim/z.

Her zaman her konumdaki insanların gözönünde bulundurması gereken şeyler bunlar bence.
Tamam ben istediğim yere geldim demeden, sadece bir uygulama olarak değil bir hayat tarzı olarak edinmeli bu önerileri.

hayatta benim gibi kendine güvenmeyen, ne istediğini bilmeyenler ve kendini tanıyamayanlar asla başarılı olamazlarr

Geri